Anna Wiśniewska 13.07.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Trzymaj się Magi i nie zniechęcaj. Wśród budowlańcó jak wśród każdej grupy zawodowej są partacze. Trzeba takich tzrymać krótko ale też nie pozwolić by zmienili radość ozcekiwania na włąsny dom w koszmar pełen nerwów. Nie ma sensu stresować się tym, na co wpływu nie mamy, tylko konsekwentnie i spokojnie egzekwować swoje prawa. Stres związany z terminem przeprowadzki znam z autopsji Głowa do góry Magi! Damy radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.07.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 dokładnie tak jak Ania rzekła...głowa do góry....MUSI być dobrze !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.07.2004 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Jak się czyta takie posty jak Wasze, to wszystko wydaje się takie proste dzięki, za słowa otuchy, mam nadzieję, że będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.07.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 ale pędzicie ...okna, drzwi, kominek, elektryk, tynki, wylewki wszystko do przodu ...zdjęcia oczywiście obejrzałam "Julia po całym dniu na działce" jest najlepsze ....czy mozna gdzieś pooglądac obudowy kominków o których pisałas? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.07.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 magi, masz DOM ...... w budowie ale przy twoim tempie to już nie długo zamieszkacie Ivo przykłady obudów można obejżeć np. tutaj http://pawpol.pl/galery.html co do zdjęć to "Julia po całym dniu na działce" ma dwa głosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.07.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 dzięki jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.07.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Hihi nie wiedziałam, że zdjęcie Julki tak się spodoba Ivo co do obudowy to może jeszcze tutaj zajrzysz http://www.kom-bud.alpha.pl/ albo http://www.kominki-salon.com.pl/source.php?ln=obudowy a my wybraliśmy taką http://www.canpol-kominki.pl/obudowy/minerva.jpg magi, masz DOM ...... w budowie ale przy twoim tempie to już nie długo zamieszkacie mam nadzieję, mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.07.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 dzięki bardzo za stronki ...u mnie na razie kominek cały czas wygląda tak: http://foto.onet.pl/upload/21/8/_209326_n.jpg i nie wiem kiedy się zmieni ten stan ale trzeba się przygotować do tej obudowy chociaż magi - ta wybrana przez Was jest bardzo ładna - ale tylko do zaokrąglonego wkładu, prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.07.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Ivo nie mam pojęcia czy ta obudowa tylko do półokrągłego wkładu, przypomina mi się, że widziałam kominki proste w takich obudowach i też fajnie wyglądały, jak coś znajdę to wrzucę dla porównania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.07.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Magi, naprawdę idziesz jak rakieta. Fajne będziecie mieli Boże Narodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.07.2004 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Magi czekmy na tę gwiazdkę i zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.07.2004 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Oj, szczególnie przy dzisiejszym upale myśli o ludzie i śniegu są dziwnie kojące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.07.2004 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Dziewczyny dzięki za miłe słowa Nawet nie wiecie jak ja czekam na październik, ludzie marzą o wakacjach a ja o jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 20.07.2004 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Magi jak masz światło...to już masz domek Oglądałam zdjęcia domku, śliczne...a psina jaka słodka i jak się komponuje na tle budowy Trzymam kciuki za resztę wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.07.2004 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 No ja też gapa Dopiero dziś zauważyłam, że mamy takie same łuki miedzy salonem i hallem Ktoś mi powiedział, że jak w "Czterdziestolatku". Myślałam, że go zatłukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.07.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 za tego czterdziestolatka by się należało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.07.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 Magi to gratulki trzymam kciuki teraz to już tylko z górki i jesień będzie piekna Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.07.2004 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 No ja też gapa Dopiero dziś zauważyłam, że mamy takie same łuki miedzy salonem i hallem Ktoś mi powiedział, że jak w "Czterdziestolatku". Myślałam, że go zatłukę za tego czterdziestolatka by się należało a co złego jest w czterdziestolatkach??? przy tym tempie to dla Ciebie październik może być we wrześniu rozprowadzenie + obudowa = 10700 ???????? a to jeszcze przedemną pozdrów cichego bohatera Twojej budowy pana Małżeka czterdziestoparolatek bez łuków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.07.2004 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 Aga obyś się nie myliła jamles a co złego jest w czterdziestolatkach??? ja ... do czterdziestolatków ... broń Panie Boże coś źle zrozumiałeś przy tym tempie to dla Ciebie październik może być we wrześniu tak myślisz miód mi lejesz na serce rozprowadzenie + obudowa = 10700 ???????? a to jeszcze przedemną no nie jest mało ale u Ciebie może być taniej no chyba, że Ci murarz zrypał komin pozdrów cichego bohatera Twojej budowy pana Małżeka ok, obiecuję czterdziestoparolatek bez łuków może jeszcze przemyślisz sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.07.2004 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 magi w skrócie 1. wiem, że chodzi o łuki państwa Karwowskich 2. 3. komin rozbierałem, bo murarze go s...rypali 4. nie obiecuj tylko piwa nalej .........., albo co innego 5. nadproża już skuwane trochę na prosto, łuki to mi sie nad czołem robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts