Ew-ka 02.01.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Magi-za pomyślność http://lex_vip.ovh.org/drink.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.01.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Dzięki Depesiu za słowa otuchy Ewcia za pomyślność miłego weekendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.01.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Dobrze bedzie na pewno. A jak nie, to na pewno Prezesik posluzy Ci rada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.01.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 dzień doberek Maguś wszystkiego dobrego w Nowym Roku gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Łał niezła psina Ja bym się go bała Ale mimo, że duży to jeszcze z pyska taki fajny dzieciuch jest W pracy będzie dobrze, nie martw się .......a jakby co to przyjdź tu i na pewno Ci wszystko wytłumaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszAER 05.01.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Jakie tam zmiany adres ten sam, Małż ten sam Jak taki sam schudłem z 200 gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.01.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Małgos trzymaj kciuki Dzięki Gosiu Wam również wsystkiego najlepszego w nowym roku Ania jakie bała ledwobyś się odewała a dupa by mu się urwała tak by machał ogonem mam nadzieję, że zmądrzeje na starość on nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.01.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Jakie tam zmiany adres ten sam, Małż ten sam Jak taki sam schudłem z 200 gram Kochanie nie przemęczasz się aby za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.01.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Śliczny awatarek nowy widzę. Małżonka odchudziłaś? No i gdzie zdjęcia nowe? Jak tam w nowej pracy było? Pewnie fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Az tak bardzo Ci sie malz narazil, ze go glodzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.01.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 No i gdzie zdjęcia nowe? Diega czy Małża Jak tam w nowej pracy było? Pewnie fajnie. idę w srodę dopiero nie lubię poniedziałków fajnie zacznę i szybko zleci do weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.01.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Az tak bardzo Ci sie malz narazil, ze go glodzisz? kryzys kochana, kryzys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Az tak bardzo Ci sie malz narazil, ze go glodzisz? kryzys kochana, kryzys Malzenski, czy finansowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.01.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Az tak bardzo Ci sie malz narazil, ze go glodzisz? kryzys kochana, kryzys Malzenski, czy finansowy? gorzej światowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Az tak bardzo Ci sie malz narazil, ze go glodzisz? kryzys kochana, kryzys Malzenski, czy finansowy? gorzej światowy Tak myslalam... No to trudno. Na karmie dla Dudusia przeciez nie oszczedzisz. Na dziecku tez nie. Na SOBIE??? Nigdy w zyciu! No to na kogo wypadlo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.01.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Az tak bardzo Ci sie malz narazil, ze go glodzisz? kryzys kochana, kryzys Malzenski, czy finansowy? gorzej światowy Tak myslalam... No to trudno. Na karmie dla Dudusia przeciez nie oszczedzisz. Na dziecku tez nie. Na SOBIE??? Nigdy w zyciu! No to na kogo wypadlo? no sama widzisz nie ma na kim oszczędzać a propos karmy to zamówiłam karmę dla Diega na allegro i przez te święta tzn nowy rok jeszcze nie dowieźli a tamtej niet i kupiłam mu gorszą-lepszą i nie chce jej jeść zje ale nie od razu, fochy strzela mam nadzieję, że tamta jutro dojedzie no chyba, że mu się już unormowało i je ile trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.01.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Bawcie się tutaj ładnie a my idziemy spać http://lh5.ggpht.com/_hWUyR506-MQ/SVzF5vUuKUI/AAAAAAAAB9w/wlmPZsvEeq0/s640/Diego%20111.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Misiaczek kochany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.01.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Misiaczek kochany. misiaczek, misiaczek, a widzisz te pazurki?????? Słodki jest, nie ma to tamto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Misiaczek kochany. misiaczek, misiaczek, a widzisz te pazurki?????? Słodki jest, nie ma to tamto Pazurki to nic. Zabki to dopiero som... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts