mejasz69 02.03.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 wie ktoś jaki materiał jest najlepszy i wmiare tani do wykonania tynków cementowo wapiennego z agragatu? i jak w pytaniu wyżej jakie stosuje sie podkłady pod ten tyk czy grunt czy szpryć i jaki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 02.03.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Najlepszy odpowiedni piasek, cement i wapno lasowane. Majstry wiedzą skąd taki dobry piasek , wapno kpować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.03.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 jakie stosuje sie podkłady pod ten tyk czy grunt czy szpryć i jaki !!! jak będziesz robił tak jak piszesz to długo to nie postoi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.03.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 wie ktoś jaki materiał jest najlepszy i wmiare tani do wykonania tynków cementowo wapiennego z agragatu? i jak w pytaniu wyżej jakie stosuje sie podkłady pod ten tyk czy grunt czy szpryć i jaki !!! Czy najlepszy to nie wiem, ale dość tani i wystarczająco dobry jest tynk maszynowy Baumit MVR-Uni. Nie stosuje się pod niego żadnego podkładu tylko obficie zwilża ścianę wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mejasz69 08.03.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 panowie ja niechce korzystać z żadnego piasku ani wapna tylko z gotowego materiału w workach który tylko sypie sie do maszyny i gotowe !!!! i w tym temacie pytanko : może ktoś podać mi w mioare tanie i dobre rodzaje takiego tynku i co pod nie sie stosuje grunt czy szpryc a może tylko skropienie wodą wystarcza !! z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 08.03.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 a mnie zaciekawił bardzo tytuł tego wątku.... i to tyle co mam do powiedzenia w temacie "gość" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.03.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 wie ktoś jaki materiał jest najlepszy i wmiare tani do wykonania tynków cementowo wapiennego z agragatu? i jak w pytaniu wyżej jakie stosuje sie podkłady pod ten tyk czy grunt czy szpryć i jaki !!! http://forum.muratordom.pl/tynki-gipsowe-wapienno-cementowe-maszynowo-czy-recznie,t181482.htm tu wyżej jareko fajnie o nich pisze. lub Google: materiał na tynki wapienno cementowe z agregatu. TYNKI WAPIENNO-CEMENTOWE Z AGREGATU mechanicznie zacierane Skarbnica wiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterwiater 09.03.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 a mnie zaciekawił bardzo tytuł tego wątku Mnie też. Fascynujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 09.03.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 O ! Nie dostał reprymendy ? Ani za tytuł ani za pytanie? Chyba każdy ma dzisiaj dobry dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 09.03.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 gość w dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hes 09.03.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 gość ma talent do wiele mówiących tytułów: http://forum.muratordom.pl/post4075467.htm?highlight=#4075467Marcin - wszyscy się tu uczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.03.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 panowie ja niechce korzystać z żadnego piasku ani wapna tylko z gotowego materiału w workach który tylko sypie sie do maszyny i gotowe !!!! i w tym temacie pytanko : może ktoś podać mi w mioare tanie i dobre rodzaje takiego tynku i co pod nie sie stosuje grunt czy szpryc a może tylko skropienie wodą wystarcza !! z góry dziękuje Toż piętro wyżej napisałem, ...tynk maszynowy Baumit MVR-Uni. Nie stosuje się pod niego żadnego podkładu tylko obficie zwilża ścianę wodą. nie przeczytałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 09.03.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Czytał ale Ty nic nie napisałeś o gościu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts