lenowo 24.01.2004 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 Pod tym adresem możecie obejrzeć naszą chatkę oraz tego który będzie jej pilnował http://www.fotos.web.de/leszekn. Pozdrowienia dla wszystkich budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 24.01.2004 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 Niestety nic nie widać . A przynajmniej chyba nie o to chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 24.01.2004 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 No... chyba, że lenowo poda jeszcze login, hasło i ewentualnie pin do bankomatu Pozdrawiam i proponuję byś po prostu wkleił zdjęcia do postu za pomocą komend img Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenowo 25.01.2004 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2004 Niestety przy wpisywaniu adresu zaszła pomyłka. Oto właściwy adres http://www.fotos.web.de/leszekn Album Das Haus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 26.01.2004 03:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Krajobrazy piekne, chatka tudzież A który to pilnujący? Ten podpalany brunet przecudnej urody? Jeśli tak, to przekaż mu moje zachwycone spojrzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgu 26.01.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Domek piękny, krajobraz leśny- przecudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 26.01.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Super A krajobrazy cudowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 26.01.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Oj... a po wejściu na podany link, komputer znowu cały czas żąda ode mnie loginu i hasła.... Niestety, ale nie jestem w stanie ocenić Krajobrazu pięknego, chatki tudzież ..... i bruneta przecudnej urody? Pozdrawiam i czekam cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 26.01.2004 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Oj... a po wejściu na podany link, komputer znowu cały czas żąda ode mnie loginu i hasła.... Ale pod ramka z loginem i hasłem znajduje się katalog Das Haus 1 (dokładnie pod napisem Typ Name). Tam są wszystkie zdjęcia. A jeszcze pozwolę sobie dodać, że i mi zarówno domek jak i piesek się bardzo podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 26.01.2004 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 No więc tak: Gdyby nie Uller, tobym nic nie zrozumiała, albowiem tego języka obcego nie posiadam . Dzieki, Uller. Za to mam pytanie, do Lenowo - jeśli to Ty na tych zdjęciach jesteś, to gdzie będziesz mieszkał, zanim te "stare lata" Cię dopadną? Widzę dom już gotów, a do starych lat jeszcze trzeba trochę poczekać... I bardzo pozytywny obrazek kobieta na kanapie - to rozumiem!!!! Domek zaiste uroczy a psina cudna nad wyraz! Ściskam łapę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 27.01.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Dzięki Uller. Teraz i ja ujrzałem i bruneta i blondynkę i szczeniaczka i domek oku bardzo miły i krajobraz cudowny..... Lenowo - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 27.01.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 lenowo okolica wspaniała tylko pozazdrościć. Dom też bardzo sympatyczny.Pies ma gdzie się wyszaleć.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 27.01.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Lenowo - dom piekny, okolica wspaniala, a piesek przecudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenowo 28.01.2004 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 Dziękuję za wszystkie posty i pozdrawiam.Pozdrowienia również od tego podpalanego bruneta , który ma dopiero 3 miesiące i jeszcze bardzo rozrabia. Na tych zdjęciach to ja a stare lata nadchodzą bardzo szybko,mam już 50-tkę ,małżonka już zamieszkuje tam na stałe a ja muszę jeszcze trochę popracować żeby to wszystko wykończyć a więc dojeżdżam jak często się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 28.01.2004 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 No wiesz co? Ja też mam 50-tkę i wcale nie widzę, żeby mi tu coś szybko nadchodziło!!! I to jeszcze "bardzo szybko". Raczej my szybciej przebieramy nogami, bo nam się wydaje, że więcej zrobimy. Tak naprawdę, robota jest nie do przerobienia! I to jest punkt wyjścia do dalszych rozważań Popatrz na własną małżonkę - uśmiechnięta, zadowolona, zrelaksowana... rzec można "chwilo trwaj". I o to chodzi w tym głupim życiu....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenowo 28.01.2004 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 Zgadzam sie z tobą że robota jest nie do przerobienia . Ale ja wyznaję tezę że do piećdziesiątki powinienem zrealizować moje najważniejsze przedsięwziecia.Potem należy korzystać z togo co się wypracowało.Życie ucieka tak szybko że szkoda go aby w dalszym ciągu gonić za pracą, a sił nam niestety nie przybywa . Dlatego postawiłem sobie cel aby najpóżniej za pięć lat móc naprawdę zacząć korzystać z przyjemności tego świata. Wymagań nie mamy zbyt wygórowanych dlatego to siedlisko z dala od miasta i blisko natury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara 01.03.2004 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 lenowo Bardzo spodobał mi sie Twój dom na "stare lata". Chociaż zgadzam się z Luśką .....nic się szybko nie zbliża. czy możesz zdradzic wg jakiego projektu budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenowo 07.03.2004 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Buduję według projektu indywidualnego z pracowni w Szczecinku. Dość drogo to wyszło ,ale oprócz projektu domu ze wszystkimi instalacjami i przyłączami robiony był projekt zagospodarowania całego siedliska wraz z projektem budynku gospodarczego z garażem. A i tak póżniejszych zmian nie dało sie uniknąć. Oni prowadzili też wszystkie uzgodnienia z urzędami ,do uzyskania pozwolenia na budowę włącznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts