mirawoj 04.03.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 A ja też wytynkowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 04.03.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 To i ja podepnę sie pod wątek i zapytam czy można nie tynkować garażu wewnątrz. Ma ktoś taki goły garaż? Zależy co kto lubi ... - można nawet salonu nie tynkować U mnie i garaż i piwnica tynkowana / i salon też / . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes69 04.03.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 A ja mam otynkowane, bo stwierdziliśmy, że jak tego nie zrobimy teraz, to potem juz wcale. eeee tam wcale od razu.Ja otynkowałem w styczniu tatusiowi piwnice.Dom stoi dopiero...........................................27lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirawoj 04.03.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 eeee tam wcale od razu.Ja otynkowałem w styczniu tatusiowi piwnice.Dom stoi dopiero...........................................27lat No właśnie dlatego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 04.03.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 eeee tam wcale od razu.Ja otynkowałem w styczniu tatusiowi piwnice.Dom stoi dopiero...........................................27lat I jak ci wyszło ? - tatuś zadowolony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lopiola 04.03.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 15 lat temu nie otynkowałem piwnicy. Od dawna się przymierzam chociaż sufit otynkować bo odlany z betonu jest ciemny i nierówny. Trzeba było od razu otynkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes69 04.03.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 eeee tam wcale od razu.Ja otynkowałem w styczniu tatusiowi piwnice.Dom stoi dopiero...........................................27lat I jak ci wyszło ? - tatuś zadowolony ? No jak nie jak tak.(tynki to moja praca)Materiału zostało po ostatniej budowie (przed mrozami) to otynkowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes69 04.03.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Uważajcie tylko na tynkarzy bo lubią piwnicę w gorszym standardzie tynkować. No i chyba cem-wap tynki. Teraz zastanawiam się co z moimi tynkami klasy III w piwnicy dalej zrobić. Trzeba bylo im zapłacic za tynk 2 kategorii w piwnicy jak kiepsko zatarli i juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sql 04.03.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 ja piwnicę otynkowałem i właśnie maluję - aż się chce w niej przebywać , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 05.03.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 To i ja podepnę sie pod wątek i zapytam czy można nie tynkować garażu wewnątrz. Ma ktoś taki goły garaż? Sufit garażu ocieplony i oczywiście klej i siatka, to samo ściana boczna od części mieszkalnej...i co miałem pozostawić pozostałe nieotynkowane ? Oczywiście otynkowałem, a na wiosnę dodatkowo pomaluję bo nie lubię prowizorek i niedoróbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts