ramzes wielki 02.03.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Proszę o pomoc w temacie j.w.Co warto zrobić na tym etapie żeby nie żałować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krolik2002 02.03.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 np. o grzejniku w wiatrołapie coby mieć na czym wysuszyć rękawiczki dzieciaków ja poprosiłem o osobny obieg podłogówki pod oknami (są wieeeelkie) aby dać większą temperaturę wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.03.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Może tu coś znajdziesz: http://www.google.com/search?hl=pl&rls=com.microsoft%3Apl%3AIE-SearchBox&rlz=1I7RNWN&q=site%3Aforum.muratordom.pl+%22instalacja+co%22&lr=&aq=f&oq= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 02.03.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Może tu coś znajdziesz: http://www.google.com/search?hl=pl&rls=com.microsoft%3Apl%3AIE-SearchBox&rlz=1I7RNWN&q=site%3Aforum.muratordom.pl+%22instalacja+co%22&lr=&aq=f&oq= Cieszynianka jak zwykle nie zawodna Najlepsza wyszukiwarka na forum - Powerd by Cieszynianka P.S Sorry ale już od dłuższego czasu chciałem to napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.03.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 [ Cieszynianka jak zwykle nie zawodna Najlepsza wyszukiwarka na forum - Powerd by Cieszynianka P.S Sorry ale już od dłuższego czasu chciałem to napisać. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 02.03.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 google sie chowają Warto zrobić : krany na zewnątrz, wodę do lodówki, zmywarki, pralki, kibelka-bidetu, podejścia pod stację zmiękczającą, system podlewania, wyjście do podgrzewanego podjazdu, studnie chłonne do rynien, różne odwodnienia, może szara woda, prąd do grzejnika drabinkowego, spusty z rur zewnętrznych aby resztki wody nie zamarzły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Phant0mas 02.03.2010 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 jak masz w planach "bajery" w lazienkach typu panele SPA pod prysznicem czy duza wanne to pociagnij troche wieksza srednice rurki, zeby "bajery" daly rade dzialac albo zeby duza wanna nie napelniala sie "ruski rok" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts