Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ejjjj ....

Indyk - jestes jeszcze, moze my sobie cos podogadzamy ?? Cos dla oka popuszczamy?? :p

Pewnie. Z naszego wątku uciekła,bo musi iść spać,a tutaj pogaduchy chcecie urządzać.buzki011.gif

Gość Gosc_123

Swiki pieknie grałaś! Accept to grupa mojego męża. Pamiętam, że kiedyś jej słuchał, nawet chyba był na koncercie. A Ty fajne perełki wybrałaś...

U mnie dziś inny niesamowity głos. Jak w ogóle mogłam o nim zapomnieć? Dociera do każdego zakamarka mojej duszy :)

http://emotikona.pl/emotikony/pic/0heart.gif Mark Hollis http://emotikona.pl/emotikony/pic/0heart.gif i Talk Talk

Edytowane przez Gosc_123
Gość Gosc_123
Indy-k ciesze sie ze Ci sie podobalo i Accept gra w tym tygodniu - niestety w Wawie... Ufo zreszta w przyszlym z tego co wiem...

Wiem! Przyjeżdżaj, poszalejemy ;)

No ale dzis zdecydowanie (o dziwo) tesel zagral dla mnie :p

Bo Tesel pięknie gra... Namierzyłam go jak wrzucił >Kaczkowskiego "Rozmowę z kamieniem"< Magia!!! W sumie zawsze mi pasuje, choć nie zawsze komentuję, bo ;) Swietny gust muzyczny i tyle!

A to mój ulubiony Sting. Znacie to?

Gość Gosc_123
OK - a jezeli o meskich wokalach - numer pewnie Wam znany az do ... ble ;)

Znamy! :) Fajne i pomysłowe. Utrzymali się w kilmacie ale jednak pokazali, że są twórczy,

A! I nawet znamy parodę tego coveru tylko nie możemy znaleźć. Zresztą mała strata, bo to było już dość głupie!