Mały 07.03.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 mój pierwszy koncert "na zachodzie "..chyba 87 albo 88 rok... jakaś prehistoria straszna ale ciarki wciąż te same Dire Straits z albumem Alchemy Mnie akurat Mike K. zaczarował Brothers in Arms. A spójrz też na nowe nagrania skłaniające się ku muzyce z korzeniami zarówno indiańskimi jak i szkockimi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.03.2010 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Mały ... ja wiem, pamiętam ... my podobne klimaty dobra .... doopa z nastrojem ..... masz - dla Ciebie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.03.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 ...nawet pogoda za oknem nie zburzy dobrego nastroju słuchając --- babci Tiny.... dzisiaj wieczorem.... Babcia Tina - skąd Ona czerpie tyle energii??? A piosenka z końmi? "Simply the best" oraz polska wersja Grzesia Markowskiego wraz z córką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.03.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Mały ... ja wiem, pamiętam ... my podobne klimaty dobra .... doopa z nastrojem ..... masz - dla Ciebie .... Normalnie nie mogę się nadziwić czego słuchacie A Daggulka to zapomniała o.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.03.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 powiem Wam coś w sekrecie ..... jak słucham tego : http://www.youtube.com/watch?v=hhlYqvryyWE to mam ciary na całym ciele .... zajebiście się rozkręca kawałek .... solo gitary mnie zabija .... za każdym razem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.03.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 A na uspokojenie coś z mojego podpisu: "Pod budą" z Andrzejem Sikorowskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.03.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Mały ... ja wiem, pamiętam ... my podobne klimaty dobra .... doopa z nastrojem ..... masz - dla Ciebie .... A dziękuję, dziękuję "Money..."to moja młodość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.03.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 powiem Wam coś w sekrecie ..... jak słucham tego : http://www.youtube.com/watch?v=hhlYqvryyWE to mam ciary na całym ciele .... zajebiście się rozkręca kawałek .... solo gitary mnie zabija .... za każdym razem .... Ej , ja też miałem! Dirty Diana. Ale żonce tego nie puszczę, bo nie wiem czy się dzidzi spodoba. A ona dopiero rośnie... A jak ktoś ma dzień łez to tylko Szymon W. i Bezczas: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.03.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 powiem Wam coś w sekrecie ..... jak słucham tego : http://www.youtube.com/watch?v=hhlYqvryyWE to mam ciary na całym ciele .... zajebiście się rozkręca kawałek .... solo gitary mnie zabija .... za każdym razem .... Ej , ja też miałem! Dirty Diana. Ale żonce tego nie puszczę, bo nie wiem czy się dzidzi spodoba. A ona dopiero rośnie... niech się uczy ambitnej muzyki od małego moje się uczą .... wychowane na Iron Maiden , Metallice i Blind Guardian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xavieer 07.03.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Ale tego też sobie nie odmówię..... M.K. ......... też miewał różne nastroje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.03.2010 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Ale tego też sobie nie odmówię..... M.K. ......... też miewał różne nastroje.... to bardziej w moją stronę : http://www.youtube.com/view_play_list?p=683390DD03254835&playnext=1&playnext_from=PL&v=k5JkHBC5lDs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.03.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Ale tego też sobie nie odmówię..... M.K. ......... też miewał różne nastroje.... A zobacz jak M.K. gra dziś...no prawie dziś, dziadek,ale żyjący dla muzyk, wspaniałyi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.03.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Hmmm... mam nadzieję, że się skusi na koncert w Polsce: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.03.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Hmmm... mam nadzieję, że się skusi na koncert w Polsce: Posłuchajcie gitary.I fortepianu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.03.2010 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 to ja pojadę komerchą ..... ale ten kawałek daje mi zawsze porządnego kopa ....optymizmu .... a to ..... też .... barrrrdzo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.03.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 to ja pojadę komerchą ..... ale ten kawałek daje mi zawsze porządnego kopa ....optymizmu .... a to ..... też .... barrrrdzo .... Widzę Daga, że nas jedno łączy - dźwięk gitary. I to zarówno akustycznej/klasycznej jak i elektrycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.03.2010 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Widzę Daga, że nas jedno łączy - dźwięk gitary. I to zarówno akustycznej/klasycznej jak i elektrycznej. strzał w dychę .... mnie najbardziej tej ostatniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.03.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Widzę Daga, że nas jedno łączy - dźwięk gitary. I to zarówno akustycznej/klasycznej jak i elektrycznej. strzał w dychę .... mnie najbardziej tej ostatniej No to proszę, na wieczór: http://www.youtube.com/watch?v=klKCQZJEFlA&feature=related Chyba, że do spania wolisz Apache Shadowsów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.03.2010 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 dzięki a to - znasz? uwielbiam Statovariusa Black Diamond to mistrzostwo świata .... wklejałam na pierwszej stronie .... ale masz jeszcze raz http://www.youtube.com/view_play_list?p=2E22C261F38DD251&playnext=1&playnext_from=PL&v=lNLdTfwx5ZQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.03.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 dzięki a to - znasz? uwielbiam Statovariusa Black Diamond to mistrzostwo świata .... wklejałam na pierwszej stronie .... ale masz jeszcze raz http://www.youtube.com/view_play_list?p=2E22C261F38DD251&playnext=1&playnext_from=PL&v=lNLdTfwx5ZQ Moja żonka zaraz sobie to pozgrywa do biegania na MP3, a ja będę w ciszy jechał za nią... Co do M.K. biję się z myślami o zakupie biletów na koncert w lipcu we Wrocławiu. Tyle, że Bożenka będzie już miała spory brzuszek jak na takie wojaże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts