Gość Pepeg z Gumy 01.03.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 dla mnie grupą wszech czasów jest Led Zeppelin i jego demoniczny Robert Plant He,he rozumiem zachwyt , bo to wyjątkowo charyzmatyczny wokalista , ale w którym miejscu on był demoniczny? Nawet wiecznie szydzący Zappa miał więcej diabolizmu niż Robercik. Nie lubię jakoś demonicznych wokali, wolę jednak anielskie pienia np. cherubinka Sergieja z Tankianianów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 02.03.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Chop Suey! - Częste w REBEL TV. Zapodałem go jako dzwonek budzika, ale szybko zmieniłem - wake up był zbyt brutalny!Od rana mnie nie opuszcza:http://www.youtube.com/watch?v=7CY1_rPH5Tw&feature=related Połączenie fanky i rocka jest dość karkołomne ale jakże piękne!K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 02.03.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Pamiętam jak laski sobie włosy rwały... Głupie cipy:D Bosh...Liwko normalnie przerazasz mnie...mowisz identycznie jak moj bdb kumpel - tylk on tak o laskach ktore na motory leca mowi ... A ja go pieknie gasze ale jako malo sie znamy to pozwole sobie ta przyjemnosc na inna okolicznosc zostawic... Zamarlam.... jak to czlowiek nie wie co sie tworzy na tym swiecie - slucham zupelnie innej muzy, ale zamarlam i przez te pare minut nie oderwalam wzroku od monitora - wciagla mnie i muzyka ale takze teledesyk, ta ilosc sniegu, lodu, te formy ktore z tego powstaly, te "jaskinie" i groty, ujecia kamery i ta kobieta - ta radosc w jej twarzy, usmiech i ruchy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 02.03.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 niezłe...naprawdę niezłe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.03.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.03.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Bo im jeansy farbują ktoś najlepszą grupę świata przypomniał to na cześć - krótka live version >> http://www.youtube.com/watch?v=NqJR9yDpClQ i dłuższa, choć i tak nie z LP "Dryń, dryń, wstawaj, siódma już!" Popiołem posypać...... Ponury, przyznaj sie. Siedzisz w więzieniu i od czasu do czasu wychodzisz na przepustki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 02.03.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 (edytowane) I znow cos zupelnie nie z mojego klimatu:http://www.youtube.com/watch?v=By-dJBiAQ7g&feature=relatedAle warto wsluchac sie w tekst . A utwor najlepiej wrzucic na sluchawki .... by uslyszyc dzwieki ktorych normalnie nie slychac a ktore powoduja ze numer jeszcze piekniejszy a ...wokalista.... zamykam oczy i ...mam dreszcze- o tak (ten zachrypniety glos ...) - i teledysk - taki bajkowy troche ale podoba mi sie ta sceneria - lubie takie kosmiczne klimaty...sama kiedys takie "kolaze" tworzylam. I genialnie ubrani sa i ona i on. Edit: gitara na poczatku - piekne brzmienie, takie glebokie ..."...zE swiat bedzie jaki stworza go niepoczete jeszcze dzieci...." Edytowane 2 Marca 2012 przez swiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 02.03.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 (edytowane) a zaciekawiona tym, jak moze mnie zaskoczyc jeszcze muza, postanowilam zrobic maly przeglad tego co sluchacie - jak narazie 1 strona (a troche do konca ich jest ) ale no prosze odrazu moje klimaty: stratovarius - slucham w aucie moze innny numer, ale zdecydowanie zbyt duze predkosci przy ej muzie rozwijam , Turbo, TSA, Dzem, Ira, Oddzial Zamkniety, Renata Przemyk - co tu dodac wiecej trzeba. Ikony polksiego roka i nie da sie nie znac ich tworczosci. L. P. bylam zachwycona jak tak maly czlowieczek jest w stanie wydobyc z siebie takie dzwieki i ze dzwieki ze studia brzmialy lepiej w realu - super koncert. O i eurytmics sie pojawil choc ja standardowo sweet drems preferuje - wkolko i na okraglo do zzygania... wspomnienia z prawdziwej wielkiej przyjazni trwajacej x lat - to samo kat lza dla cieniow minionych i ac/dc thunderstuk (glownie to ) Dire StraitsMark Knopfler - Brothers in arms Mike Oldfield - Tubular bells - uwielbiam takie koncerty spektakle. No i prosze, sama nigdy bym tego nie puscila Rondo Veneziano Odisea Veneziana, Sabaton - Attero Dominatus (widac teraz ze dosc roznorodnie u mnie) Cos mojego to . Lionel Richie - Hello co tu dodawac... wzrusza mnie za kazdym razem. a polecam mniej znany Disturbed Edytowane 3 Marca 2012 przez swiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 03.03.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 (edytowane) ja mam sentyment do tego utworu .... to pierwszy którego uczyłam się grać na gitarze .... Zegarmistrz światła ..... utwór kilku słów .... ] A ja zaczynalam od Lady Pank Zawsze tam gdzie Ty i ...metalica ale ....ONE wlacznie z solowka hehe na ruskiej gitarze z metalowymi strunami cm na progiem - palce do krwi pozdzierane, ale szlo mi jakos Ogladajac ostatnia strone - to Led zepelini jak najbardziej tak, aha, Blacksabaci tez - Oziego tylek miala okazje widziec na zywo (w spodku mu sie chcialo gacie sciagac ) A sama uwielbiam i po raz trzeci(najpierw spodek 1998, potem 2008 ) i w czerwcu wybieram sie na koncert tym razem do Jaworzna na: Ten utwor ma taki klimat na koncercie - wszyscy spiewaja: Megadeth, megadeth, megadeth na tych ostrych rifach gitarowcyh no i przyznaje sie bez bicia, ze mam ogromna slabosc do Brodericka, takim spojrzeniem zostalam obdarzona gdy niespdziewanie podszedl i podal mi kostke podczas koncertu... http://www.guitar-muse.com/megadeth-hard-at-work-on-new-album-2544 A zaskoczyl mnie jeszcze bardziej bo 20 minut po koncercie wyszedl do autokaru trzezwy, wykapany i pachancy, porobil z nami fotki, pogadal (nie ma jak mustein, po 2-3 godzinach w trupa nieprzytomny ... ) Edytowane 3 Marca 2012 przez swiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.03.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 04.03.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Coma od wczoraj ciagle - jakos tam mnie zlapala -czerwona plyta leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 05.03.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 W sobotę kupiłem tę płytkę i już kilka razy przewinęła się przez odtwarzacz. Przy okazji przypomniała mi kawałek z ich debiutanckiej płyty, który kiedyś mnie prześladował: K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 05.03.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Maleńczuk popełnił plagiat!!! http://www.youtube.com/watch?v=DFLoY7y9GhA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 05.03.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 - Oziego tylek miala okazje widziec na zywo też ram byłem , nieżle się bawiłem , co nieco wypiłem , grunt że przeżyłem , ależ to była wyprawa:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 05.03.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 W sobotę kupiłem tę płytkę i już kilka razy przewinęła się przez odtwarzacz. Przy okazji przypomniała mi kawałek z ich debiutanckiej płyty, który kiedyś mnie prześladował: .hm...no prosze - dokladniego tego samego sluchamy od rana Ja ogolnie od kilku dni Come chlone, ale bardziej skupiam sie na czerwonej plyce a dzis wlasnie zaczelam nucic pod nosem ten numer, jakos tak mnie zlapalo nie wiem czemu. NO i zaraz puscilam ale jakas wersje koncertowa ktoa mi bardziej odpowiada - mniej elektroniki. btw. widze ze syn raczej reaguje na inna muze, ale cora siedzi i buja sie i ..poguje (ta oboje poguja , ale core widac ze ciagnie w kierunku roka i takiej muzy) Maleńczuk popełnił plagiat!!! hehe no nie lubie Malenczuka, ale tu wysluchalam do konca tej wersji - niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 05.03.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 (edytowane) - Oziego tylek miala okazje widziec na zywo też ram byłem , nieżle się bawiłem , co nieco wypiłem , grunt że przeżyłem , ależ to była wyprawa:wiggle: NO kawalek drogi -A poznalismy jakis ludzi z tak daleka, po koncercie -wesola ekipka byla ;P To nie Ty Moja mega wyprawa to woodstok - dwa plecaki ze stelazem, namiot ja i on i...zapalenie wyrostka u jeszcze wtedy nie m, konczacy sie operacja - najlepszy wodstok na jakim bylismy - niezapomniany haha naszczescie byla tez cala ekipa ktora niezawiodla Edytowane 5 Marca 2012 przez swiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 05.03.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 hehe no nie lubie Malenczuka, ale tu wysluchalam do konca tej wersji - niezle No no no. Nie lubisz Maleńczuka, słuchasz Dire Straits, jeździsz na koncerty, kurcze zaczynam cię lubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 05.03.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 05.03.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 NO kawalek drogi -A poznalismy jakis ludzi z tak daleka, po koncercie -wesola ekipka byla ;P To nie Ty Moja mega wyprawa to woodstok - dwa plecaki ze stelazem, namiot ja i on i...zapalenie wyrostka u jeszcze wtedy nie m, konczacy sie operacja - najlepszy wodstok na jakim bylismy - niezapomniany haha naszczescie byla tez cala ekipa ktora niezawiodla [/quote całkiem możliwe , było nas jakieś 8 osób , a bawiliśmy się świetnie , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 05.03.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Aaaaa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts