Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co dziś w emocjach?..... wyraź za pomocą muzyki ... :)

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

i na dzień dobry raczej...

/roze_europy_-_stancie_przed_lustrami

Ja pierd... Kiedyś wszyscy znali to na pamięć! A teraz to Piasek i Górniaczka, ech...

Az wstyd sie przyznac, ale...nie znalam....

A ten teledysk był kręcony u nas na wsi;)

]

oo acidow lubie, ten numer mi sie tez podoba (choc powiedzialabym ze sie troche (albo wiecej niz troche sprzedali) ) podoba mi sie wokal laski.

A i w fajnej wsi mieszkasz :p

K... zaraz się rozpłaczę...

]

A zgadnij jak moja cora ma na imie - i dlaczego wlasnie tak :p

Idę stąd bo nie dam rady...

Swiki, też grałem kiedyś na gitarze. Niestety już nie mogę... Uczę natomiast syna.

Nie idz- fajne klimaty tu sobie puszczamy. Fajne wspomnienia ;)

btw. ja tez rycze .... ech... ze tez nie tworzy sie teraz takiej muzy, ktora az tak potrafi chwycic za serce, ktora tak bardzo potrafi pozwolic nam...

Wiecie co czasem robilam - gasilam swiatlo, kladlam sie na podlodze (ew kanapie) i puszczlam - dzemu, niemena kawalki, jakis drin w rece (ok piwko lepsza alternatywa) i sluchalam - godzinami z zamknietymi odczami... Ech...

Edytowane przez swiki

Czemu nie mogę? Ja to wariat jestem więc jeden wypadek, drugi wypadek i lewa ręka tylko do wkręcania żarówek się nadaje. Myślałem by przejść na Kaczmarskiego ale już nie ma takich chęci do ponownej nauki.

Ja bardziej gitara akustyczna i ognisko. Ot taki weekendowy grajek jak wielu. Podobno nawet głos dobry miałem (śpiewałem solówki w chórze), póki nie dorobiłem się narośli na strunach głosowych. Jedna operacja, a teraz pewnie zbliżam się coraz bardziej do drugiej.

Kuźwa, piękna pogoda za oknem a ja o pierdołach gadam.

Jedno z moich ulubionych nagrań

to rzeczywiście wstyd;) a może to znasz?

]

o cholerka - moge nie odpowiadac... no wstyd sie przyznawac, ale nie wiem - jakos widze, ze roze europy hm.. ok slyszalam ,chocby dlatego ,ze moj kuzyn sluchal tego, ale nie znam na tyle by powiedziec, oj tak to bylo to wtedy itd... hm... I przegladam teraz ich utwory i poza standardowym jedwabiem, to nic mi nie mowie wiecej z tego...

o cholerka - moge nie odpowiadac... no wstyd sie przyznawac, ale nie wiem - jakos widze, ze roze europy hm.. ok slyszalam ,chocby dlatego ,ze moj kuzyn sluchal tego, ale nie znam na tyle by powiedziec, oj tak to bylo to wtedy itd... hm... I przegladam teraz ich utwory i poza standardowym jedwabiem, to nic mi nie mowie wiecej z tego...

dla podkręcenia emocji....;)

Czemu nie mogę? Ja to wariat jestem więc jeden wypadek, drugi wypadek i lewa ręka tylko do wkręcania żarówek się nadaje. Myślałem by przejść na Kaczmarskiego ale już nie ma takich chęci do ponownej nauki.

Ja bardziej gitara akustyczna i ognisko. Ot taki weekendowy grajek jak wielu. Podobno nawet głos dobry miałem (śpiewałem solówki w chórze), póki nie dorobiłem się narośli na strunach głosowych. Jedna operacja, a teraz pewnie zbliżam się coraz bardziej do drugiej.

Kuźwa, piękna pogoda za oknem a ja o pierdołach gadam.

Jedno z moich ulubionych nagrań

]

Ech no prosze, jaki z Ciebie hm...interesujacy facet (no nie powiedzialabym nigdy po tych postach, ktoree wymienilismy na ogrzewaniu :)) A operacje- cholerka, to Ci sie porobilo...

A nagranie - no to teraz ja siedze i rycze..... Tekst dla mnie byl bardzo... mocny zawsze... taki trafiajacy i "klujacy"

być może było niedawno ale warto przypomnieć....

]

Nowlasnie nawet wczoraj luschalam :p I pisalam o tym numerze :)

Błagam cię swiki, na dzisiaj zadanie przesłuchać to 10x i nauczyć się na pamięć. Toż to prawie hymn był!

OK - obiecuje poprawe i odrobie prace domowa -!!

Było to już?

]

Nie wiem czy bylo- ale to mozna w kolko sluchac

dla podkręcenia emocji....;)

]

Pronko to nie moje klimaty, ale ladne i znam, Tilt - znam, Lipinski - znam, tego polaczeniu znow nie .....Zaskakujecie mnie - bo myslalm ze wiekszosc tej muzy mialam w jednym paluszku a tu prosze. Takie legendy utwory a ja ...