Liwko 06.03.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Idę stąd bo nie dam rady... Swiki, też grałem kiedyś na gitarze. Niestety już nie mogę... Uczę natomiast syna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 06.03.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 i na dzień dobry raczej... /roze_europy_-_stancie_przed_lustrami Ja pierd... Kiedyś wszyscy znali to na pamięć! A teraz to Piasek i Górniaczka, ech... Az wstyd sie przyznac, ale...nie znalam.... A ten teledysk był kręcony u nas na wsi;) ] oo acidow lubie, ten numer mi sie tez podoba (choc powiedzialabym ze sie troche (albo wiecej niz troche sprzedali) ) podoba mi sie wokal laski. A i w fajnej wsi mieszkasz K... zaraz się rozpłaczę... ] A zgadnij jak moja cora ma na imie - i dlaczego wlasnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.03.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ja już ryczę jak bóbr http://macg.net/emoticons/crying10.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 06.03.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 (edytowane) Idę stąd bo nie dam rady... Swiki, też grałem kiedyś na gitarze. Niestety już nie mogę... Uczę natomiast syna. Nie idz- fajne klimaty tu sobie puszczamy. Fajne wspomnienia btw. ja tez rycze .... ech... ze tez nie tworzy sie teraz takiej muzy, ktora az tak potrafi chwycic za serce, ktora tak bardzo potrafi pozwolic nam... Wiecie co czasem robilam - gasilam swiatlo, kladlam sie na podlodze (ew kanapie) i puszczlam - dzemu, niemena kawalki, jakis drin w rece (ok piwko lepsza alternatywa) i sluchalam - godzinami z zamknietymi odczami... Ech... Edytowane 6 Marca 2012 przez swiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 06.03.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Az wstyd sie przyznac, ale...nie znalam.... to rzeczywiście wstyd;) a może to znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 06.03.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 być może było niedawno ale warto przypomnieć.... http://www.youtube.com/watch?v=KDazSUA3y8A&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.03.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Czemu nie mogę? Ja to wariat jestem więc jeden wypadek, drugi wypadek i lewa ręka tylko do wkręcania żarówek się nadaje. Myślałem by przejść na Kaczmarskiego ale już nie ma takich chęci do ponownej nauki. Ja bardziej gitara akustyczna i ognisko. Ot taki weekendowy grajek jak wielu. Podobno nawet głos dobry miałem (śpiewałem solówki w chórze), póki nie dorobiłem się narośli na strunach głosowych. Jedna operacja, a teraz pewnie zbliżam się coraz bardziej do drugiej. Kuźwa, piękna pogoda za oknem a ja o pierdołach gadam. Jedno z moich ulubionych nagrań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 06.03.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 to rzeczywiście wstyd;) a może to znasz? ]o cholerka - moge nie odpowiadac... no wstyd sie przyznawac, ale nie wiem - jakos widze, ze roze europy hm.. ok slyszalam ,chocby dlatego ,ze moj kuzyn sluchal tego, ale nie znam na tyle by powiedziec, oj tak to bylo to wtedy itd... hm... I przegladam teraz ich utwory i poza standardowym jedwabiem, to nic mi nie mowie wiecej z tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.03.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 A skoro wspomnieliśmy o Kaczmarskim, to warto go by było posłuchać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 06.03.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 o cholerka - moge nie odpowiadac... no wstyd sie przyznawac, ale nie wiem - jakos widze, ze roze europy hm.. ok slyszalam ,chocby dlatego ,ze moj kuzyn sluchal tego, ale nie znam na tyle by powiedziec, oj tak to bylo to wtedy itd... hm... I przegladam teraz ich utwory i poza standardowym jedwabiem, to nic mi nie mowie wiecej z tego... dla podkręcenia emocji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.03.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 i na dzień dobry raczej... http://zonia.wrzuta.pl/audio/3omFQb8ys4u/roze_europy_-_stancie_przed_lustrami Błagam cię swiki, na dzisiaj zadanie przesłuchać to 10x i nauczyć się na pamięć. Toż to prawie hymn był! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 06.03.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 i zmiana nastroju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 06.03.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Czemu nie mogę? Ja to wariat jestem więc jeden wypadek, drugi wypadek i lewa ręka tylko do wkręcania żarówek się nadaje. Myślałem by przejść na Kaczmarskiego ale już nie ma takich chęci do ponownej nauki. Ja bardziej gitara akustyczna i ognisko. Ot taki weekendowy grajek jak wielu. Podobno nawet głos dobry miałem (śpiewałem solówki w chórze), póki nie dorobiłem się narośli na strunach głosowych. Jedna operacja, a teraz pewnie zbliżam się coraz bardziej do drugiej. Kuźwa, piękna pogoda za oknem a ja o pierdołach gadam. Jedno z moich ulubionych nagrań ] Ech no prosze, jaki z Ciebie hm...interesujacy facet (no nie powiedzialabym nigdy po tych postach, ktoree wymienilismy na ogrzewaniu ) A operacje- cholerka, to Ci sie porobilo... A nagranie - no to teraz ja siedze i rycze..... Tekst dla mnie byl bardzo... mocny zawsze... taki trafiajacy i "klujacy" być może było niedawno ale warto przypomnieć.... ]Nowlasnie nawet wczoraj luschalam I pisalam o tym numerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.03.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Było to już? http://www.youtube.com/watch?v=NYHZwPT0f80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 06.03.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 popłakali i otarli łzy??? ; BTW. Liwko, miałeś takie pióra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.03.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 06.03.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Błagam cię swiki, na dzisiaj zadanie przesłuchać to 10x i nauczyć się na pamięć. Toż to prawie hymn był! OK - obiecuje poprawe i odrobie prace domowa -!! Było to już? ]Nie wiem czy bylo- ale to mozna w kolko sluchac dla podkręcenia emocji.... ]Pronko to nie moje klimaty, ale ladne i znam, Tilt - znam, Lipinski - znam, tego polaczeniu znow nie .....Zaskakujecie mnie - bo myslalm ze wiekszosc tej muzy mialam w jednym paluszku a tu prosze. Takie legendy utwory a ja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.03.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 A teraz czaduuu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 06.03.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 popłakali i otarli łzy??? ; BTW. Liwko, miałeś takie pióra? NO to sie usmiechnelam i usmiecham sie nadal - dzieki A specjalnie dla Ciebie : fajne do pobujania sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.03.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 No i prawdziwy hit! No dobra, już mnie nie ma:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts