swiki 06.03.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 (edytowane) Liwko.................. leze i kwicze No to teraz pojechales chlopie hehe ech uplakalam sie - no nie - piekny sloneczny dzien a oprocze tego ktos rozweselil mi go jeszcze bardziej - dzieki chlopaki - jestescie the best - obaj (ale kadze fuj fuj ) Dobra, ja teraz musze mykac, ale pozniej - wroce - wieczrem chlopaki szykujecie jakes dobre trunki - browarki,co tam chcecie, ale alkoholowo ma byc i ...z dobra muza Edytowane 6 Marca 2012 przez swiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.03.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 NO to sie usmiechnelam i usmiecham sie nadal - dzieki A specjalnie dla Ciebie : fajne do pobujania sie Obowiązkowy kawałek przy kiełbasie z ogniska:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 06.03.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 No i prawdziwy hit! No dobra, już mnie nie ma:D stary...dałeś czadu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 06.03.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Nie no musze isc - ale moj numer na kazde karaoke - dodam ze totalnie nie potrafie spiewac i to jeden z niewielu utrorow, gdzie ta umiejetnosc nie jest wymagana a i tak wszyscy super sie bawia i juz mnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.03.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 He, he... My na karaoke to śpiewamy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.03.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ja dziś spokojnie. Jest żałoba i w radiu sie to daje odczuć i mi sie udzieliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 06.03.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Żałoba , żałobą ......co dzień tyle osób ginie na polskich drogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.03.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 (edytowane) Żałoba , żałobą ......co dzień tyle osób ginie na polskich drogach To jest wątek o emocjach. Nikogo nie umoralniam, tylko mówię o swoich. Wolno mi mieć takie. ps. sporo na drogach ginie na własne życzenie. Edytowane 6 Marca 2012 przez amalfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.03.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 To tak w tonacji dla tych co odeszli. Zresztą ten w chuście na głowie też ostatnio nas opuścić. Żałuję tylko, że udało mi się z nim zamienić tylko kilka zdań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.03.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Odnośnie żałoby narodowej "Żałobę narodową, wydarzenie dawniej wyjątkowe, wielkiej rangi, przekształcono w pospolite, strywializowano aż do obrzydzenia", "Po pierwsze wyrazy współczucia dla rodzin ofiar katastrofy, jednak z całym szacunkiem żałoba narodowa to jakiś absurd" http://www.portalsamorzadowy.pl/spoleczenstwo-informacyjne/internauci-kpia-z-zaloby-narodowej,29666.html I ja się pod tym podpisuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.03.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Nie chce definiować żałoby narodowej. Mam taki nastrój i tyle. Każdy czasem ma smutniejsz dzień. Dlatego pozostanę w konwencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 06.03.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 To jest wątek o emocjach. Nikogo nie umoralniam, tylko mówię o swoich. Wolno mi mieć takie. ps. sporo na drogach ginie na własne życzenie. i ja się pod tym podpisuje http://www.youtube.com/watch?v=8SzZTjM8o3w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 06.03.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 a takie mam emocje teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.03.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Skoro o MTV... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 06.03.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 jedyny utwór który trawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.03.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 No i ten saxopfon.... http://www.youtube.com/watch?v=Z0M8t2_aD34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 06.03.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 to jest saxo...http://www.youtube.com/watch?v=oJbETMGDeDo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 06.03.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 albo Timmy Capello: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.03.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 jedyny utwór który trawię Bo nie słyszałeś tego http://www.youtube.com/watch?v=IxS-ICzjO6I A jeżeli to ci się nie podoba, to się nie znasz na dobrej muzyce:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.03.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 to jest saxo...http://www.youtube.com/watch?v=oJbETMGDeDo To nagranie to każdy gupi zna, zresztą babcię Tinę też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts