Kalisa 09.03.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Witam się pierwszy raz w wątku, który znalazłam przez przypadek. Kurcze, ale Wy fajnej muzy słuchacie Przejrzałam ostatnie 10 stron, ale zaraz będę czytać resztę bo wciągnęło mnie niesamowicie. Tyle perełek w jednym miejscu: Dżem, Kazik , Acid Drinkers ( Liwko widziałes jak powstawał klip czy tylko słyszałeś? Panowie Kwasożłopy wsi nie rozwalili? ) Pink Floyd, Rod Steward ( Sailing rozwala na łopatki), gdzies tam Korn się pojawił i jeszcze wiele naprawdę niezłych kawałków. Jak dla mnie super ! Świat jest pełen ludzi słuchających zakręconej muzy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 09.03.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Witam się pierwszy raz w wątku, który znalazłam przez przypadek. Kurcze, ale Wy fajnej muzy słuchacie Przejrzałam ostatnie 10 stron, ale zaraz będę czytać resztę bo wciągnęło mnie niesamowicie. Tyle perełek w jednym miejscu: Dżem, Kazik , Acid Drinkers ( Liwko widziałes jak powstawał klip czy tylko słyszałeś? Panowie Kwasożłopy wsi nie rozwalili? ) Pink Floyd, Rod Steward ( Sailing rozwala na łopatki), gdzies tam Korn się pojawił i jeszcze wiele naprawdę niezłych kawałków. Jak dla mnie super ! Świat jest pełen ludzi słuchających zakręconej muzy Pozdrawiam chwila chwila...a Modern Talking, Bad Boys Blue, Sabrina, Just 5 itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalisa 09.03.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Kurcze, JUST 5 jeszcze nie widziałam .... A czy chodzi o kawałek "Kolorowe sny?" Bo ten to akurat słyszałam , tylko w dziwnej wersji ......: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalisa 09.03.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Patrząc na to co dziś na oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 09.03.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 wszystko! tego mi brakowało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalisa 09.03.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Zły kod wpisuję i tylko link się pojawia. Niby tylko kilka blond pasemek na głowie a jak widać problemy z myśleniem są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 09.03.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Ja osobiście przy kręceniu nie byłem, byli koledzy;) W tym barze dobrą rybkę podają A Doorsi jak zwykle boscy A to zapewne tylko z jednym się wam skojarzy http://www.youtube.com/watch?v=XfuBREMXxts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 09.03.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Zły kod wpisuję i tylko link się pojawia. Niby tylko kilka blond pasemek na głowie a jak widać problemy z myśleniem są. w miejscu wstawiania filmu podaj adres strony z nagłówka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 09.03.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 A to zapewne tylko z jednym się wam skojarzy mnie z tym drugim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 09.03.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Tego też nie należy tykać. Boskie http://www.youtube.com/watch?v=gmT8AeU2xKk&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalisa 09.03.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Liwko bardzo pozytywny kawałek To ja trochę posmucę http://www.youtube.com/watch?v=rrVDViSlsSM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 09.03.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Nie ruszać, boskie! http://www.youtube.com/watch?v=5_swaxOidGU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 09.03.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Liwko bardzo pozytywny kawałek To ja trochę posmucę http://www.youtube.com/watch?v=rrVDViSlsSM no smuć mój nastrój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 09.03.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Dobre, dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 09.03.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 dla nowej koleżanki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalisa 09.03.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Omega, klasyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 09.03.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Nie pamiętam czy już było. Jak było to nie ruszać, boskie! http://www.youtube.com/watch?v=0tUdUVmnWNc&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalisa 09.03.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 I rozumiem, ze to nawiązanie do blond pasemek i nieumiejętności wrzucenia piosenki na forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 09.03.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 a to dla Liwko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 09.03.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Omegę już wklejałem, ale ten utwór można wklejać bez problemu co kilka stron:). Boski-nie ruszać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts