Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co dziś w emocjach?..... wyraź za pomocą muzyki ... :)

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam.Jestem pierwszy raz na tym wątku.Do tej pory czasem w weekendy wrzucaliśmy takie linki na wątku ranking kotłów na ekogroszek ,ale dostaliśmy ostrzeżenie od moderatora za OT.Dlatego,jeśli pozwolicie,dołączę do was.Na początek,dla zapoznania się wrzucę wam moje klimaty. http://www.youtube.com/watch?v=bQgB35lSbr8

Cieszę się ,że mnie przyjęliście.Może przedstawię się bardziej. Jestem już w dość zaawansowanym wieku 50+.Lubię muzykę z lat 80-90. To moja młodość i jak myślę najlepszy klimat dla muzyki elektronicznej i rockowej.Uwielbiam muzykę elektroniczną i psychodeliczną oraz progresywnąimpreza12_(www.e-gify.pl).jpg

Liwko baw się dobrze !

Witam.Jestem pierwszy raz na tym wątku.Do tej pory czasem w weekendy wrzucaliśmy takie linki na wątku ranking kotłów na ekogroszek ,ale dostaliśmy ostrzeżenie od moderatora za OT.Dlatego,jeśli pozwolicie,dołączę do was.Na początek,dla zapoznania się wrzucę wam moje klimaty. http://www.youtube.com/watch?v=bQgB35lSbr8

Absolutnie genialny kawałek, uwielbiam go ! Wrzucaj więcej :)

Cieszę się ,że mnie przyjęliście.Może przedstawię się bardziej. Jestem już w dość zaawansowanym wieku 50+.Lubię muzykę z lat 80-90. To moja młodość i jak myślę najlepszy klimat dla muzyki elektronicznej i rockowej.Uwielbiam muzykę elektroniczną i psychodeliczną oraz progresywną[ATTACH=CONFIG]105660[/ATTACH]

dla mnie BOMBA!!!

skoro lubisz 80's to special for you