Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co dziś w emocjach?..... wyraź za pomocą muzyki ... :)

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Indi i inni.Widzę,że muszę się zadeklarować.Jestem tzw.Łowcą dźwięków Dla mnie nie jest najważniejszy rodzaj muzyki.Czy to rock, czy blues ,czy muzyka poważna nie ma to znaczenia.Lubię wszystko.Od orkiestry dętej,grałem w takiej w szkole średniej,do orkiestry symfonicznej.Choć to prawdę mówiąc jest bardzo blisko.

Lubię muzykę oryginalną,nietypową,spontaniczną.

Wiem,że wklejałem tu inną muzykę niż taką o której piszę,ale to dlatego ,że ją też lubię.

Wydam wam się jakimś zakręconym dziwolągiem,ale chyba takim jestem.

Słucham Was i też to lubię,ale pozwólcie mi wrzucić coś co ja lubię ,albo co akurat mi gra,Choćby to był najgorszy gniot.:p

Gość Gosc_123
Indi i inni.Widzę,że muszę się zadeklarować.Jestem tzw.Łowcą dźwięków Lubię muzykę oryginalną,nietypową,spontaniczną.

Wydam wam się jakimś zakręconym dziwolągiem,ale chyba takim jestem.

Słucham Was i też to lubię,ale pozwólcie mi wrzucić coś co ja lubię ,albo co akurat mi gra,Choćby to był najgorszy gniot.:p

Tesel. Chyba źle sie zrozumieliśmy. Szczerze podziwiam ludzi oryginalnych, idących pod prąd. Mnie nie musisz się tłumaczyć, bo lubię to co wklejasz. Czekam na więcej. Więcej tego oryginalnego właśnie!

Kaczuszki były dla mnie żartem, jodłowanie też. Tak to odebrałam i tak skomentowałam....

Specjalnie dla Ciebie wielce oryginalna artystka z Chin. Sa Ding Ding. Uwielbiam ją. Śpiewa w sanskrycie, lub we własnym wymyślonym języku by lepiej wyrazić swoje emocje...

Klipy są bajeczne. Enjoy! :D

http://www.youtube.com/watch?v=HP1FoZpdNtM

I jeszcze