Teska 25.01.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2004 Magi ja mam działke 753 m2 taras od północy , kuchnia od południa, sypialnie od wschodu...i jest bardzo dobrze. wstajesz budzi ciebie słoneczko...w lato, siedzisz na tarasie nie pływajac we własnym sosie, doceniam to bardzo taras mam zadaszony- słoneczko zaglada na niego cos koło 16...ale juz wtedy nie jest tak bardzo gorące jak chce słonca mam trawke za tarasem.... a kuchnia od południa....to u mnie pieknie oswietlona kuchnia jadalnia i czesc salonu... wiec sami podyskutujcie co i jak...ja sprawdziłam taki układ przez dwa oststnie lata...a sasiadka ktora mowiła ze kiepsko taras od polnocy...marzy o załozeniu markiz czy czegos podobnego...bo u niej na tarasie w lato siedziec sie nie da. Tarasik ma od południa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.01.2004 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2004 sorki nie zauwazyłam ze sa juz komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts