tabaluga1 17.05.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 No widzisz- ja czegoś takiego nie mam . Mój mąż sam montował zmywarkę jeszcze w starym mieszkaniu i do starych mebli i być ją może przeoczył. Teraz w nowych meblach też nie mam czegoś takiego, fachowcy nic nie wspominali:eek: - po prostu przełożyli zmywarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 18.05.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Odkąd mamy filtr do wody, na kubkach nie osadza się ten "kożuch".Nie osadza się też w herbacie z cytryną ale jeśli nie słodzicie to ja z cytryną bym nie przełknęła .Zmywarkę mamy od ok.8 lat i nigdy nie dosypywałam soli ani nabłyszczacza.Tabletki x w 1 w zupełności nam wystarczają.Naczyń nie płuczemy,garów nie przypalam więc nie wiem jak by się domywały;)Drzwiczki raczej uchylam (chyba,że śpię).Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts