daszaA 03.03.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Podobają mi się rolety z materiałem impresja.Czy ktoś może mi powiedzieć jak wyglądają na oknach na zewnątrz.Marzą mi sie z napędem elektrycznym. Przydałaby się jeszcze informacja jaki napęd wybrać, żeby służył długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.03.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Spróbuj zapytać w tym wątku: http://forum.muratordom.pl/dekoracja-okna,t26639.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sdgn 04.03.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Rolety z zewnątrz wygladają dla mnie super , ale wiadomo to kwestia gustu. Z tego co mi wiadomo, ale mogę się mylić to do wyboru jest tylko jeden rodzaj napędu elektrycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daszaA 04.03.2010 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 SDEDING dzięki.Problemem jest okno balkonowe-przesówka szerokości 2,80m. Te rolety robią max na 240. Więc muszą być dwie. Byłoby ok, bo jest słupek . Ale mechanizmu rolety nie mogę dać we wnątrz wnęki okiennej, bo nie mam na nią miejsca.Jak to będzie wyglądało od wewnątrz z tą szparą gdzie będzie łączenie kaset.Chciałabym materiał D1012, czy nie będzie za mdły od zewnątrz? Okna są orzech, kolor elewacji kawa late, dach i podmurówki kasztan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daszaA 04.03.2010 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Myślałam, że jest więcej rodzajów napędów elektr. dlatego, że w jednym punkcie policzyli mi za jedem mechanizm 700 zł, a w drugim 1450. Jeśli są te same to dziwna rozpiętość cenowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sdgn 04.03.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Ten kolor co wybrałaś jest moim liderem , a jeśli chodzi o łączenie to bez obawy myślę, że dwie sztuki będa nawet lepiej wyglądać ( zawsze możliwość regulacji wysokości i kombinacji, przerwa miedzy nimi nie powinna być większa niż 1 centymetr). W moim nowym domu mam okno balkonowe szer. 4.20 i mam zamiar mieć również 2 szt rolet . Jeśli chodzi co do mechanizmu i jego ceny , a jaką masz mieć wysokość tych rolet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daszaA 04.03.2010 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Wysokość rolet będzie maksymalna, czyli 2.40m.Zastanawia mnie tylko czy na łączeniu, tzn. styku kaset nie wyjdzie większa przerwa niż 1cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sdgn 04.03.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Wysokość rolet będzie maksymalna, czyli 2.40m. Zastanawia mnie tylko czy na łączeniu, tzn. styku kaset nie wyjdzie większa przerwa niż 1cm. Masz rację , wyjdzie 2 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts