Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Polskie psy mają poważny problem alkoholowy

retrofood

Recommended Posts

Ja jestem zdania, że powinno się wprowadzić obowiązkowe podatki za psy, a pieniądze z tego, powinny iść na zatrudnianie ludzi, którzy by takie psie kupy sprzątali...

Innym wyjściem są specjalne miejsca wydzielone dla miłośników czworonogów, gdzie byłyby śmietniki, torebki itd... Ludzie musieliby pilnować się tam nawzajem

Przeciez chyba taki roczny podatek za psa platny do gminy juz jest?

Taaaak? A kto za te grosze będzie sprzątał? Taż to trzeba 1 osobę na 10 psów!

Ja jestem zdania, że powinno się wprowadzić obowiązkowe podatki za psy, a pieniądze z tego, powinny iść na zatrudnianie ludzi, którzy by takie psie kupy sprzątali...

Innym wyjściem są specjalne miejsca wydzielone dla miłośników czworonogów, gdzie byłyby śmietniki, torebki itd... Ludzie musieliby pilnować się tam nawzajem

Przeciez chyba taki roczny podatek za psa platny do gminy juz jest?

Taaaak? A kto za te grosze będzie sprzątał? Taż to trzeba 1 osobę na 10 psów!

Aaaaale widzisz. Tu chodzi o to, by podatek był wyższy. Na tyle, by można byloby zatrudnić osoby. W praktyce przeciez jedna osoba nie musi sprzatacc codziennie jednego trawnika. Raz na tydzien dany obszar by wystarczyl...

Aaaaale widzisz. Tu chodzi o to, by podatek był wyższy. Na tyle, by można byloby zatrudnić osoby. W praktyce przeciez jedna osoba nie musi sprzatacc codziennie jednego trawnika. Raz na tydzien dany obszar by wystarczyl...

Daję Ci moje święte słowo honoru, że mnie nie chodzi ani o 10 groszy z tego podatku. Tyle, że słyszę, że ludzie cos płacą, ale nie widzę, żeby ktokolwiek coś sprzątał. Znaczy za mało. Niech zapanuje równowaga.

A jak kogoś nie stać na podatek, to go nie stać i na psa. Mnie na psa w miescie nie stać, bo nie mam na to czasu. I muszę się z tym pogodzić, choć psy lubię i one w zdecydowanej większości mnie lubią. Więc czemu muszę ciągle chodzić po psich gównach? Tego akurat nie lubię. Psa zafunduję sobie na wsi, bedę go trzymał na własnej działce i bedzie sr.ł tylko u mnie. I wtedy mogę po gó..nach chodzić.