tymcio27 03.03.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 (edytowane) 1 Edytowane 26 Września 2010 przez tymcio27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 03.03.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Jak już tak piszesz to przynajmniej podpisz się imieniem i nazwiskiem i daj parę fotek. A gdzie byłeś cały czas jak były wykonywane roboty?- zrobili wszystko w jeden dzień? Tylko nie pisz że się nie znasz i takie tam. Pewnie chodzi o kasę, albo konkurencja. Do Moderacji Wywalcie w kosmos ten temat razem z tym anonimowym fircykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tymcio27 03.03.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 (edytowane) 1 Edytowane 26 Września 2010 przez tymcio27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Phant0mas 03.03.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Chcesz byc wiarygodny to choc na poczatek wrzuc fotki z tych "bubli" Inaczej jest to tylko slowne "bicie piany" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 03.03.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 A Ty dlaczego bronisz firmy anonimowo?! Wbrew pozorom nie jestem anonimowy, nawet krąży moja podobizna na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 03.03.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 jak zobacze foty to powiem ze firma ble ale jak narazie to ty jestes ble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 03.03.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 jak zobacze foty to powiem ze firma ble ale jak narazie to ty jestes ble Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekz 11.03.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Wiele firm wysłuchuje takie obelgi jak przychodzi do rozliczenia. Jeśli kierownik budowy to kompetentny człowiek to nie uwierzę, żę nie widział by takich błędów. Taką pracę jak rozbudowa domu nie robi się w miesiąć!!! To są jakieś bzdury jak można tak kogoś oczerniać. Wielu inwestorów chce się wymigać od płatności i mieć zrobione za darmo! Jeśli twierdzicie że tak źle jest zrobione to proszę wstawić zdjęcia i udokumentować to.P.S. Firma Dachimex wykonywała mi rozbudowę domu i jestem bardzo zadowolony z ich usług i cen. Nasi znajomi również korzystali z usług tej o to firmy i do dnia dzisiejszego nie słyszałem aby coś było nie tak. Proszę wstawić zdjęcia i potwierdzić te krzywizny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 12.03.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 o zaczyna sie jedno postowce tak samo NIE wiarygodni jak ci co oczernaiaja wstaw zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 12.03.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Takie sprawy załatwia się w sądzie a nie na Forum! Forum to spluwaczka! A gdzie był kierownik budowy? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts