anula302 04.03.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 W jakim programie robiłaś ten projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 04.03.2010 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Archicad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DoniaSuzzi 04.03.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Hm, w takim razie podczepię się do tematu (jeśli można) Otóż, mam projekt górnej, dużej łazienki i chciałam usłyszeć Wasze opinie. Płytki jakie wybraliśmy to CERSANIT LIRYKA. Tutaj są Wszystkie płytki : http://www.galeriadom.pl/liryka-cersanit-plytki-lazienkowe-plytki-plytki-ceramiczne?cPath=212_309_324_1343&sort=1a&page=1 Tutaj zdjęcia projektu : http://img532.imageshack.us/gal.php?g=rzutpodlogizmeblamiwkle.jpg Chodzi mi zwłaszcza o ścianę B i D, które różnią się nieco i generalnie o Wasze zdanie na temat projektu. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jfilemonowicz 05.03.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Hm, w takim razie podczepię się do tematu (jeśli można) Otóż, mam projekt górnej, dużej łazienki i chciałam usłyszeć Wasze opinie. Płytki jakie wybraliśmy to CERSANIT LIRYKA. Tutaj są Wszystkie płytki : http://www.galeriadom.pl/liryka-cersanit-plytki-lazienkowe-plytki-plytki-ceramiczne?cPath=212_309_324_1343&sort=1a&page=1 Tutaj zdjęcia projektu : http://img532.imageshack.us/gal.php?g=rzutpodlogizmeblamiwkle.jpg Chodzi mi zwłaszcza o ścianę B i D, które różnią się nieco i generalnie o Wasze zdanie na temat projektu. Pozdrawiam! Mi się nie bardzo podoba rozwiązanie z uskokami koło okna. Proszę zapytać projektanta czym będą wykończone płytki od góry. Radzę również ograniczyć ilość płytek orange, lub zmienić kolor ścian. Obecnie robi się tam troszkę mdło. Wolę wersje z dużym kontrastowymi liśćmi. Zapraszam do oglądnięcia zdjęć z realizacji Liryki http://www.frs-architekci.pl/wnetrza.html# należy kliknąć REALIZACJE -> DOM W WARSZAWIE i odszukać łazieneczkę Liryka. Zdjęcia nie są najlepsze, efekt dużo lepszy w rzeczywistości. Płytki Liryka Brown Inserto Liście moim zdaniem wyglądają bardzo atrakcyjnie i nie należy z nich rezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DoniaSuzzi 06.03.2010 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Sęk w tym,że ten projekt robiła nam Pani projektantka w zeszłym roku, a my z powodów finansowych (nieprzewidzianych) robimy ją dopiero teraz. Więc wyszperałam projekt i chciałam, żebyście może coś nam podpowiedzieli Liczę na Wasze sugestie! W takim razie zostają te projekty ścian z płytkami Inserto Liście. Chciałam jeszcze mieć taki dłuugi blat aż po okno połączony z umywalką. No i co sądzicie o układzie płytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franek fr 07.03.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Ten kont z pralką to ja bym cały zabudował tzn. postawił ściankę lub oddzielił szkłem i od frontu jakieś drzwiczki - pralki nie będzie widac a i miejsce na brudne rzeczy się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 07.03.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Myśleliśmy i myśleliśmy i wymyśliliśmy, że pralki w łazience nie będzie. Wyląduje w spiżarni w kuchni Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franek fr 07.03.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 no to jeszcze lepiej takie rozwiązanie miałem na myśli tylko nie wiedziałem czy gdzieś indziej jest miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DoniaSuzzi 08.03.2010 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Również proszę o porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 08.03.2010 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 no to jeszcze lepiej takie rozwiązanie miałem na myśli tylko nie wiedziałem czy gdzieś indziej jest miejsce. W mieszkaniu nie ma ale robimy około 3 metrowy schowek w kuchni i tam właśnie wyląduje pralka. Jakoś nie mieliśmy pomysłu na ten kosz z brudnymi ciuchami W wątku wizualizacje kuchni pokazuję swój wstępny projekt kuchni. Jak ktoś ma ochotę to poproszę o komentarz tam też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 11.03.2010 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Mam jeszcze pytanie. Ostatnio byliśmy w Casto i widzieliśmy fajne płytki trochę przypominające kamieć. Grafitowe, jasne i dekory w duże kwiaty. Układ taki sam tylko kafle inne, co myślicie? Pasowałyby te kamienne do tej łazienki? Niestety nie możemy sprawdzić, bo za nic nie mogę znaleźć zdjęcia tych kafli w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts