Artur101 03.03.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Witajcie. Czy jest jakiś "sprzęt" który usuwałby chwasty z ziemi bez ręcznej roboty? Mam na mysli sprzet ktory przemieli ziemie tak aby wybrac wszelkie korzenie, trawy i inne cuda tak aby mozna bylo zasadzic cos od nowa. Dzieki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirawoj 03.03.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 BABOTOX Baba i motyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Majda 03.03.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Kurzy traktor, ewentualnie świnie zagrodzone na odpowiednio małym obszarze. Nie wiem o jaką skalę Ci chodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus 03.03.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Kurzy traktor, ewentualnie świnie zagrodzone na odpowiednio małym obszarze. Nie wiem o jaką skalę Ci chodzi:) Rewelacja !!! - zwłaszcza w ogrodach przydomowych .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Majda 03.03.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Można kupić świnkę wietnamską na małą skalę Stosunkowo dużo smalcu z niej jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 04.03.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 U sąsiada po działce ze sześć przez parę lat ganiało. Jakoś nie widziałem strat w krajobrazie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Majda 04.03.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 To raczej żart był. Jakby jednak odpowiednio je odgrodzić i zmniejszyć racje żywnościowe, to by bardziej się zabrały za szukanie żywności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts