jarett 03.03.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Hej, nie wiem czy to dobre miejsce (może lepiej w wymianie doświadczeń?) ale tak sobie pomyślałem (a nie znalazłem takiego wątku), że fajnie by było w jednym miejscu zbierać informacje o ciekawych książkach związanych z budowaniem/remontem domu. Najlepiej w postaci tytuł+autor+może link gdzie to można kupić. 100 pomysłów na dom - dostałem ostatnio w prezencie. Generalnie zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia - dużo fajnych inspiracji chociaż w większości dla ludzi lubiących tradycyjne wnętrza e-book - 2009 - dobry czas na budowę domu - Jeśli ktoś lubi e-booki. Tak se kupiłem bo niedrogie i dostępne od ręki. Data może wydać się nieaktualna ale w sumie porządkuje dużo uniwersalnych tematów. Raczej dla żółtodziobów, którzy nie wiedzą od czego zacząć. e-poradnik "Dom - poradnik kompletny" - jak wyżej e-książka dobra na początek. Głównie sprawy prawno-podatkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts