bit4you 04.03.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Gdzieś na forum widziałem u użytkowników zabudowane RTV w ściance z regipsów jest tyle tematow ze nie mogę znaleźć. Mam prośbę aby każdy kto może wstawił swoją ściankę z regipsów pod RTV szukam inspiracji na taka zabudowę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
commor 04.03.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 takie znalazłem http://forum.muratordom.pl/scianka-telwizyjna-w-salonie-kto-ma-prosze-o-zdjecia,t154293.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bit4you 04.03.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Dzięki to już coś u kogoś na forum w dzienniku budowy bodaj ze widziałem TV zabudowany w ściance i dwoma półkami po lewej stronie a na nich wazony a pod spodem przerwa na niski stolik RTV który pełnił również zasłaniał wszelkie gniazdka . te pomysły tez ciekawe dzięki jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts