orchidea81 04.03.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Prosimy o komentarze i porady dotyczacej naszej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 29.04.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 jeśli to ten Zenit ... to śliczny domek życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 02.05.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Witam:bye:Zyczę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 14.05.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Skończyliście te fundamenty?Jak postępują prace?Przydałyby się zdjęcia z budowy. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orchidea81 17.05.2010 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Pozdrawiamy.Oczywiscie ze skonczylismy fundamenty 8 maja.Tydzien temu ocieplilismy fundament a koparka wyrownala teren dookola.Jutro jestem umowiony na zasypke fundamentu a pod koniec tygodnia chudziak,kanalizacja skonczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes3677 17.05.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Witam Przydałyby się zdjęcia z budowy. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 17.05.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 No to cudnie!Następny zenitek zaraz z ziemi sie wychyli! Za koparkę cena super. Ja miałam za 100zł/h , kurcze. Gdybym takiego koparkowego miała, to od razu kazałabym mu ogródek wyrównać. U mnie ceny z kosmosu. Będziecie ten gruz jakoś ubijać? Ja się boję gruzu dawać gdziekolwiek. Może w murek ogrodzeniowy wrzucę, ale już pod kostkę brukową nie. Aniu i Piotrze, a może zupełnie niepotrzebnie się obawiam . Tego gruzu jest trochę po wzniesieniu ścian i po dachu. Gratuluję zamieszczenia zdjęć z działki i z budowy na naszej grupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia i Marcin 20.05.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Wasz Zenitek rośnie w szybkim tempie - gratulacje!!! Oby tak dalej:) No i faktycznie cena za koparkę bardzo dobra - my jak kopaliśmy fundament płaciliśmy tak, jak Renatka 100/zł/h, natomiat przy zakopwyaniu fundamentu wzieliśmy inną koparkę i płaciliśmy trochę mniej - w sumie za zakopanie i ubicie 1.000 zł - robili jakieś 8 godzin. My gruzu też nigdzie nie dawaliśmy - wszędzie sam piach i tak się dobrze złożyło, że z wykopu fundamentu był piach, który później starczył na jego zakopanie, wejście do domu i taras. Czekamy na kolejne zdjęcia z budowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 20.05.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Ania i Piotr, pytaliście ile ton piasku wchodzi w fundamenty. U mnie wyszło 200 ton za 4 tys. Przeżyłam szok!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orchidea81 15.10.2010 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Prawda zaniedbalismy dziennik ale teraz mamy czas to nadrobimy.Robilismy notatki i zdjecia wiec nie powinno byc problemow.Zakonczylismy na etapie stanu surowego otwartego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 01.06.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Skończył się zapał do prowadzenia dziennika?Szkoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts