Szprytny 04.03.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Czy szanowni forumowicze orientuja sie czy są firmy zajmujace sie cięciem gresu?? Potrzebuje dociąć ok 100szt cokołów z gresu poniewaz gres ktory mam nie posiada fabrycznych cokołów w swojej kolekcji. Stąd moje pytanie czy wiecie może czy takie usługi są w ogóle oferowane?? I jak to cenowo wygląda? Zacząłem sam ciąć ale tarcza diamentowa (90zł) stępila się po kilkunastu sztukach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 04.03.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Są takie firmy. Cen nie znam, ale nawet na forum były podawane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 04.03.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Zadzwoń do jakiegoś glazurnika , który ma porządną pile wodna . 100 cokołów to 1-2 rbg. Koszt wiec nie będzie duży . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts