Sandacz 07.03.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Witam mam pytanie trochę z innej beczki.Co sądzicie o montowaniu sniegołapów na blachodachówkach i czy to prawda że pod naporem śniegu są wyrywane wkręty. Proszę o komentarze. z doświadczenia śniegołapy działają przy grubości pokrywy na wysokość sniegołapu, jeżeli nasypie więcej to przelatuje z hukiem co do wyrywania z nich wkrętów nie spotkałem się, jeżeli są kręcone gęsto czyli co druga fala na przemian góra i dól nie ma bata aby śniego to porwał, choć jak mówi Kiepski, są na świecie rzeczy które nawet się fizjonomom nie śniły , póki co nikt nie dzwonił z reklamacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewadora 07.03.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 też mam stalowe powlekane Galeco, mocowania co około 50cm i się niestety rozlazły i pogieły na łączeniu moje Galeco stalowe powlekane też niestety straszliwie pokręciło . Montowane na wiosne rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula302 14.06.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Elfir mam pytanko w sprawie Hortensji . Posadziłam młode hortensje do ogrodu w sobotę. Od kiedy zacząć je nawozić nawozami do hortensji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts