TomiAyomi 22.02.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 http://www.dominujacesystemy.pl/mam i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtsw466 22.02.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 A który model Profi tak wychwalasz:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 23.02.2011 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 A który model Profi tak wychwalasz:)? mam model 30.1 na worki. Ciągnie jak hmmmm... Ciężko porównać Worki wymieniam raz na pół roku. Nie podobał mi się ich zestaw sprzatający i kupiłem aerovaca. Ale sam odkurzacz jest bardzo ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 23.02.2011 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 WitamMożecie napisać jakie są zalety odkurzacza centralnego nad tradycyjnym? Jakie są dziś koszty instalacji i odkurzacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k62 23.02.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Zalety:http://muratordom.pl/instalacje/centralne-odkurzanie/bez-kurzu-i-halasu,119_2152.html?cat=119 Wpisz w wyszukiwarkę "odkurzacz centralny" +zaletyWynikhttp://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&biw=1276&bih=755&q=%22odkurzacz+centralny%22+%2Bzalety&rlz=1R2ADSA_plPL403&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=37062895e8c7ccfb Na forumsite:forum.muratordom.pl "odkurzacz centralny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radams 23.02.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 mam model 30.1 na worki. Ciągnie jak hmmmm... Ciężko porównać Worki wymieniam raz na pół roku. Nie podobał mi się ich zestaw sprzatający i kupiłem aerovaca. Ale sam odkurzacz jest bardzo ok. Potwierdzam, odkurzacz super, bardzo dobra alternatywa dla o wiele droższego Beama. Mam i sobie chwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 19.05.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Chciałam się zapytać, czy ktoś użytkuje Sach'a lub TQ coś tam? Jak to się ma do Beam'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ollxd 11.08.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Polecam automatyczny odkurzacz firmy RoboJet. Kupiłam i jestem baaardzo zadowolona Wiadomo, że odkurzanie bywa uciążliwe (ból pleców itd), odkurzacz robi to za mnie, a ja w tym czasie mogę zająć się innymi pracami domowymi. Mam go już drugi rok i nie było żadnych awarii, dlatego uważam,że cena za niego jest w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 06.09.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Czekam na opinie posiadaczy i użytkowników odkurzaczy centralnych, jakie macie, czy jesteście zadowoleni czy nie? Czy się psują? Czekam również na wskazówki fachowców w tej dziedzinie. Zapraszam do dyskusji nad wyższością jednej marki nad drugą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 07.09.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 No właśnie. Oto jest pytanie... Wszędzie wszyscy piszą tylko Beam, Beam... a nam na przykład instalator oferuje VacuMaid. Czy ktoś ma może jakieś doświadczenia z odkurzaczem tej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 08.09.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Ja np Beama kupiłem taniej niz oferowano mi VacuMaid. Stąd taki wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 09.09.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 No właśnie Beama bym nie chciała. Niestety, ale słyszałam nie najlepsze opinie od użytkowników. Dość dużo awarii. Cena dla mnie nie jest priorytetem, szukam najlepszego odkurzacza, oczywiście nie w kosmicznej cenie . Nadal czekam na Wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 10.09.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 no ja zupelnie odwrotnie slyszalem i tez cena nie byla priorytetem...dlatedo wzialem Beama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 19.09.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 ja mam Borysowskiego, używam od maja i póki co bardzo sobie chwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EdMa 20.09.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Witam, stoję przed wyborem JC - pod uwagę biorę dwie firmy jak w temacie, będę wdzięczna za rzeczowe opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 20.09.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Myślę że źle zadajesz pytanie. Pytając w ten sposób od razu kierujesz je tylko do handlowców, co oni polecają, a to jest kwestia względna, bo sprzedawca zawsze poleca to co ma w ofercie, a czasem to na czym może lepiej zarobić. Jeżeli na takich opiniach Ci zależy to proszę bardzo. Jeśli natomiast chcesz skierować pytanie do użytkowników to zapytaj z osobna. Czyli co sądzą użytkownicy Vacu o swoim odkurzaczu i Ventom. Wiadomo ze każdy swoje chwali i będzie tłumaczył swój wybór w najkorzystniejszy dla siebie sposób, a to wcale nie oznacza że dla Ciebie również. Mnie by zależało na opinii użytkowników jednego i drugiego odkurzacza, ale opinii technicznej czyli czy się nie psuje, jakie ma rozwiązania i czy się przydają, a także jaka była cena. Mając takie dane można porównać i wybrać. Pytając co masz wybrać nie dostaniesz obiektywnej opinii, odpowiedzi, bo co niby użytkownik Vacumaid może wiedzieć o odkurzaniu Ventom'em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eliza34 04.11.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 (edytowane) Nie jestem ekspertem w tej dziedzinie ale z własnego doświadczenia mogę śmiało polecić odkurzacz centralny Beam. My z mężem kupiliśmy ten model 335 i w naszym małym domku sprawdza się już od 3 lat. Edytowane 4 Grudnia 2011 przez Elfir WYCIĘTO REKLAMĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.11.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 My zdecydowaliśmy się na Vacuflo ze względu na pozytywne opinie. Dopiero montowaliśmy gniazda, wiec nie powiem jak działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 04.11.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Ja mam Zelmera (marka PROFI) Zadowlonym jak cholera. I do tego kosztował niecałe 900 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luket 06.11.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Odnośnie awaryjności Beam`a to użytkujemy odkurzacz centralny tej firmy już ponad 5 lat i nic odpukać się nie zadziało. Także polecam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts