NadgryzioneJabuszko 25.06.2024 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca Dzwoniąc po firmach instalatorskich głownie polecali mi marki odkurzaczy: Beam, Ja nie polecam Beam Aliance - 6 lat temu polecił mi go instalator który wykonywał u mnie całą instalację w budynku i 3 razy oddawałem go na naprawę gwarancyjną. Teraz znów nie uruchamia się - instalator który go tak zachwalał nie przyjedzie i oczywiście umywa teraz ręce tłumacząc się na różne możliwe sposoby… Ponoć firma która produkowała te odkurzacze upadła itp… Nie polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregos11 29.06.2024 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca Chcesz go sprzedać w takim stanie jak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grobciu 12.07.2024 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca Witam Prosiłbym o doradzenie w kwestii wyboru odkurzacza centralnego Dom 280m2 Ilość gniazd 5 Odleglosc od jednostki nie więcej niż 15 m Poszukuję odkurzacza centralnego wodnego ? Nie wiem czy to poprawne nazewnictwo? Posiadam roombe ale niestety nie radzi sobie z sierścią i zapycha się. Stąd wybór na wodny żeby wszystko leciało w ścieki. Najbardziej zależy mi na minimalnym czasie czyszczenia jednostki. Możecie coś polecić? A może wodny to pic na wodę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts