JANINKI-AMORKI82 05.03.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Kochani!Szukam namiaru na dobrego onkologa w Łodzi, chodzi o raka piersi w 3 stadium z przerzutami, jeśli możecie polecić kogoś zaufanego kto pokierowałby leczeniem - będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoda555 05.03.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Ja mam namiary na lekarzy pracujących w Łodzi w Koperniku ale przyjmujących prywatnie w Pabianicach. Jeżeli chcesz wyślę na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 05.03.2010 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Ja mam namiary na lekarzy pracujących w Łodzi w Koperniku ale przyjmujących prywatnie w Pabianicach. Jeżeli chcesz wyślę na PW. oczywiście - poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.03.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 tu nie onkolog potrzebny ale trzech - chirurg, chemoterapeuta i radioterapeuta. Jednym słowem szpital. Nie wiem tylko, jak jest teraz z przyjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 08.03.2010 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 tu nie onkolog potrzebny ale trzech - chirurg, chemoterapeuta i radioterapeuta. Jednym słowem szpital. Nie wiem tylko, jak jest teraz z przyjęciami. chirurg już był (2 razy), szpital dopiero co też był (i o dziwo w szpitalu nie było żadnej konsultacji na temat dalszego leczenia, nikt nie udzielił żadnej informacji co dalej, po prostu chirurg wyciął co miał wyciąć i wynocha do domu), teraz szukamy kogoś z kim można by porozmawiać o tym co dalej, jak leczyć - chirurg wiadomo - żadnych informacji w tym temacie nie udzieli, onkolog ciągle nie ma czasu, zajęty, przekłada wizyty, dlatego szukamy kogoś poleconego kto odpowiednio by pokierował (być może właśnie do pozostałych 2 panów czyli chemo i radioterapeuty). potrzebne konkretne namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoda555 08.03.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 JANINKI-AMORKI82 info wysłałam na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.03.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Przekleiłam linka na grupę łódzką ... może tam ktoś poradzi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.03.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 daggulka, w tym sęk, że ja nie wiem, kto tu jest potrzebny. Nie znam żadnego onkologa jako takiego. Znam chirurgów onkologów, ale rozumiem, że już zrobili swoje. Zwykle, jak jest potrzeba, chirurdzy kierują dalej na chemię. Jeżeli nie skierowali, to trzeba ich zapytać, dlaczego. To jest podstawa. Żadem lekarz spółkowo-przychodniany tu nie pomoże.. Poza tym czy mają już wynik histopatologii? Może jeszcze nie ma i stąd brak dalszej decyzji. Acha, napiszę wyraźnie, bo tu jakieś nieporozumienia widzę. Leczeniem nowotworów piersi zajmują się właśnie chirurdzy-onkolodzy. Oni decydują też co dalej. Może jeżeli chcecie iść prywatnie, to do tego, który operował na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.03.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witajcie!! Mnie po operacji kazano czekac na wynik histopatologii. Z tym wynikiem poszłam do chemioterapeuty i ona dalej mnie leczyła. Mogę dac namiary na panią doktor chemioterapeutkę ale do prywatnej kliniki, bo tak to trzeba długo czekać. Ale leczenie miałam już w Koperniku, bo ona tam pracuje. Byłam jedynie na pierwszej wizycie prywatnie. Dr Ułańska 42 636 36 59 " MULTIMED" Łódź ul Kopernika 67/69 - tam trzeba zadzwonić i umówić się. Pozdrawiam i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 08.03.2010 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witajcie!! Mnie po operacji kazano czekac na wynik histopatologii. Z tym wynikiem poszłam do chemioterapeuty i ona dalej mnie leczyła. Mogę dac namiary na panią doktor chemioterapeutkę ale do prywatnej kliniki, bo tak to trzeba długo czekać. Ale leczenie miałam już w Koperniku, bo ona tam pracuje. Byłam jedynie na pierwszej wizycie prywatnie. Dr Ułańska 42 636 36 59 " MULTIMED" Łódź ul Kopernika 67/69 - tam trzeba zadzwonić i umówić się. Pozdrawiam i trzymam kciuki. bardzo dziękuję za namiary - wszystkie informacje przekażę. ja do końca też nie wiem czemu chirurg na razie nic nie powiedział odnośnie dalszego leczenia, czy czekają na wyniki czy już są wyniki bo to nie o mnie chodzi, a o rodzinę bliską. ale serdecznie dziękuję - zobaczymy co uda się zdziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 08.03.2010 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 daggulka, w tym sęk, że ja nie wiem, kto tu jest potrzebny. Nie znam żadnego onkologa jako takiego. Znam chirurgów onkologów, ale rozumiem, że już zrobili swoje. Zwykle, jak jest potrzeba, chirurdzy kierują dalej na chemię. Jeżeli nie skierowali, to trzeba ich zapytać, dlaczego. To jest podstawa. Żadem lekarz spółkowo-przychodniany tu nie pomoże.. Poza tym czy mają już wynik histopatologii? Może jeszcze nie ma i stąd brak dalszej decyzji. Acha, napiszę wyraźnie, bo tu jakieś nieporozumienia widzę. Leczeniem nowotworów piersi zajmują się właśnie chirurdzy-onkolodzy. Oni decydują też co dalej. Może jeżeli chcecie iść prywatnie, to do tego, który operował na początek EZS - dziękuję za info, przekażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 09.03.2010 02:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 chirurg już był (2 razy), szpital dopiero co też był (i o dziwo w szpitalu nie było żadnej konsultacji na temat dalszego leczenia, nikt nie udzielił żadnej informacji co dalej, po prostu chirurg wyciął co miał wyciąć i wynocha do domu), teraz szukamy kogoś z kim można by porozmawiać o tym co dalej, jak leczyć - chirurg wiadomo - żadnych informacji w tym temacie nie udzieli, onkolog ciągle nie ma czasu, zajęty, przekłada wizyty, dlatego szukamy kogoś poleconego kto odpowiednio by pokierował (być może właśnie do pozostałych 2 panów czyli chemo i radioterapeuty). potrzebne konkretne namiary. Coś tu nie gra... Jak to nie ma czasu? To jest wznowa czy równolegle były operowane 2 miejsca? Te operacje były oddzielone w czasie? Po żadnej nie było zaleconej chemii? Może rzeczywiście nie wszystko wiesz, albo źle zinterpretowałaś rozmowę... W znanym mi przypadku odbyło się to tak: podejrzana zmiana w piersi znaleziona samodzielnie -> lekarz od USG daje namiary na histopatologa w Łodzi -> rozpoznanie: rak i namiary na chirurga onkologa -> po wizycie namiary na chemioterapeutę ze wskazaniem (w tym konkretnie przypadku) na zastosowanie przedoperacyjnego leczenia chemią. 3 wizyty były płatne (razem ok. 200 - 250zł). W leczeniu mam wrażenie, że główną rolę ma chemioterapeuta - ale być może dlatego, że to leczenie jest zdecydowanie najdłuższe. Leczenie jest "dziwne", bo każdy robi swoje i przesuwa na kolejny etap do innego lekarza - jak na taśmie . Odnoszę wrażenie, że rzeczywiście nie ma kogoś kto by czuwał nad całością, choć taką rolę powinien chyba pełnić onkolog kliniczny - z tego co wiem jest ich niestety tylko coś ponad 200 w całej PL. Zaraz napiszę priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 09.03.2010 03:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 chirurg już był (2 razy), szpital dopiero co też był (i o dziwo w szpitalu nie było żadnej konsultacji na temat dalszego leczenia, nikt nie udzielił żadnej informacji co dalej, po prostu chirurg wyciął co miał wyciąć i wynocha do domu), teraz szukamy kogoś z kim można by porozmawiać o tym co dalej, jak leczyć - chirurg wiadomo - żadnych informacji w tym temacie nie udzieli, onkolog ciągle nie ma czasu, zajęty, przekłada wizyty, dlatego szukamy kogoś poleconego kto odpowiednio by pokierował (być może właśnie do pozostałych 2 panów czyli chemo i radioterapeuty). potrzebne konkretne namiary. Coś tu nie gra... Jak to nie ma czasu? To jest wznowa czy równolegle były operowane 2 miejsca? Te operacje były oddzielone w czasie? Po żadnej nie było zaleconej chemii? Może rzeczywiście nie wszystko wiesz, albo źle zinterpretowałaś rozmowę... W znanym mi przypadku odbyło się to tak: podejrzana zmiana w piersi znaleziona samodzielnie -> lekarz od USG daje namiary na histopatologa w Łodzi -> rozpoznanie: rak i namiary na chirurga onkologa -> po wizycie namiary na chemioterapeutę ze wskazaniem (w tym konkretnie przypadku) na zastosowanie przedoperacyjnego leczenia chemią. 3 wizyty były płatne (razem ok. 200 - 250zł). W leczeniu mam wrażenie, że główną rolę ma chemioterapeuta - ale być może dlatego, że to leczenie jest zdecydowanie najdłuższe. Leczenie jest "dziwne", bo każdy robi swoje i przesuwa na kolejny etap do innego lekarza - jak na taśmie . Odnoszę wrażenie, że rzeczywiście nie ma kogoś kto by czuwał nad całością, choć taką rolę powinien chyba pełnić onkolog kliniczny - z tego co wiem jest ich niestety tylko coś ponad 200 w całej PL. Zaraz napiszę priv. odpisałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 10.03.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Czy na pewno chirurg potrzebny? , Może troche wiedzy . http://www.igya.pl/rak/czy_pospolity_grzyb_moze_byc_przyczyna_raka_.html jakis fim jeden drugi, pare ksiazek . Szkoła zdrowia" Nadiezny Siemionowej http://www.igya.pl/rak/film_o_leczeniu_raka_metoda_gersona.html http://www.zlotemysli.pl/publication/show/6250/Jak-w-90-dni-pokonalem-raka.html http://www.miraclemineralpolska.pl/index.php?p=3 Przeszedlem juz to .mam za soba (moze nie z piersia),ale temat zblizony. Pomóżmy Sobie Sami. Pozdr. Nie panikowac tylko troche pracy wykonać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qaska 01.07.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Ja mam namiary na lekarzy pracujących w Łodzi w Koperniku ale przyjmujących prywatnie w Pabianicach. Jeżeli chcesz wyślę na PW. Witam serdecznie, Mogłabym prosić także o namiary na lekarza z Kopernika, który przyjmuje prywatnie? Poszukuje dobrego lekarza onkologa, specjalizującego się w chorobach piersi. Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 03.08.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Jest tłumaczenie, tylko trzeba poszukać . I tylu zostanie bez pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 23.09.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 jeszce tu troche http://www.cancerfungus.com/simoncini-cancer-fungus-pl.php# http://www.curenaturalicancro.com/cancertherapy-skin-cancer.html http://alternativecancer.us/714x.htm http://www.klubeuropa.pl/dokument/grzyb.pdf Jaka kasa ucieka ............i ludzie są zdrowi. jakl wynika z filmu kasa kasa kasa itylko to sie liczy ,a czy obetną pierś czy nie to bez znaczenia. kasa kasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 16.11.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Dla tych co namawiaja do chemiihttp://odkrywcy.pl/kat,111396,title,Chemioterapia-powoduje-rozwoj-raka,wid,14829974,wiadomosc.html?smg4sticaid=6f89bGownoterapia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.11.2012 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 [h=3]Dr Wojciech JabłkowskiMulti-Med Plus[/h]Łódź 90-553 ul. Kopernika 67/69 tel. (042) 636-36-59, 512-19-24-91 Polecam z czystym sumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 29.11.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 A jak leczy zgodnie z procedurą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts