Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Firma PLAST-MET (ogrodzenia) POLECAM.

Recommended Posts

Witam Wszystkich,

Zaczyna się okres montażu ogrodzeń, więc pozwolę sobie umieścić na forum moją bardzo pozytywną opinię o firmie PLAST-MET.

http://www.plast-met.pl/

Firmę wyszukałem na targach budownictwa w Poznaniu. Po zapoznaniu się z Ich ofertą postanowiłem z niej skorzystać.

Zaznaczam, że dawno tak szybko i profesjonalnie nie byłam "załatwiony", mimo że wszystko uzgadnialiśmy mailem.

Kontaktowałem się z jedną osobą, która od początku do końca prowadziła zamówienie, doradziła jakie elementy zakupić, koordynowała dostawę (bezpośrednio do domu).

Wszystko wraz z dostawą do domu, terminowość było na 5+.

Firma dysponuje w moim rejonie (nie wiem czy na terenie całego kraju) ekipami montującymi ogrodzenia.

Jestem z nimi umówiony na montaż w kwietniu. Mam nadzieję, że potwierdzą swoją fachowością montażu moją bardzo pozytywną opinie o tej firmie.

Dzięki,

Poproszę mnie nie stresować :)

Mam nadzieję, że montaż będzie również wykonany na takim samym poziomie.

Zdam relację w kwietniu, jestem umówiony z brygadą na start 06.04.2010r.

Montaż zaplanowany jest etapowo:

1. Słupki, słupki furtka.

2. Po tygodniu: krawężniki i siatka.

Nie miałem czasu wcześniej coś naskrobać ale zaskoczyło mnie bardzo staranne pakowanie wszystkich elementów, słupki są zafoliowane po 2 szt, furtka zawinięta.

W czasie transportu wszystko było starannie poprzypinane pasami. Odbierałem graty od kierowcy z paki.