boguslawskia 05.03.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Witam Wszystkich,Zaczyna się okres montażu ogrodzeń, więc pozwolę sobie umieścić na forum moją bardzo pozytywną opinię o firmie PLAST-MET.http://www.plast-met.pl/Firmę wyszukałem na targach budownictwa w Poznaniu. Po zapoznaniu się z Ich ofertą postanowiłem z niej skorzystać. Zaznaczam, że dawno tak szybko i profesjonalnie nie byłam "załatwiony", mimo że wszystko uzgadnialiśmy mailem.Kontaktowałem się z jedną osobą, która od początku do końca prowadziła zamówienie, doradziła jakie elementy zakupić, koordynowała dostawę (bezpośrednio do domu).Wszystko wraz z dostawą do domu, terminowość było na 5+. Firma dysponuje w moim rejonie (nie wiem czy na terenie całego kraju) ekipami montującymi ogrodzenia.Jestem z nimi umówiony na montaż w kwietniu. Mam nadzieję, że potwierdzą swoją fachowością montażu moją bardzo pozytywną opinie o tej firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 05.03.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 już masz i jest śliczne, okpoproacuj tylko nad konsekwentą tożsamością własnej płci, no chyba, że natura tam coś Ci spaprała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tryllu 05.03.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 I napisz w kwetniu jak wyglądał efekt końcowy i jak to zainstalowali Bo materiał może być przedni, a wykonanie zadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas122 05.03.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 nie chciałem pisać, ale napisze ,,niechwal dnia przed zachodem słońca a..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 05.03.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 albo "nie mów hop..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 06.03.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 ...no już go nie dołujcie... może dobrze trafił... ...no ale swoją drogą to ja bym nie dzielił skóry na niedźwiedziu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslawskia 06.03.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Dzięki, Poproszę mnie nie stresować Mam nadzieję, że montaż będzie również wykonany na takim samym poziomie. Zdam relację w kwietniu, jestem umówiony z brygadą na start 06.04.2010r. Montaż zaplanowany jest etapowo: 1. Słupki, słupki furtka. 2. Po tygodniu: krawężniki i siatka. Nie miałem czasu wcześniej coś naskrobać ale zaskoczyło mnie bardzo staranne pakowanie wszystkich elementów, słupki są zafoliowane po 2 szt, furtka zawinięta. W czasie transportu wszystko było starannie poprzypinane pasami. Odbierałem graty od kierowcy z paki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts