wm78 05.03.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 .... NO co Ty, taki żarcik - w pewnym sensie podziwiam Cię, że Ci się chce odpowiadać na przedziwne perypetie inwestorków i inwestorek pozdrawiam uff, to dobrze, że to żart, bo już się napinałem witam Pajaca w komedii zwanej "procesem budowlanym" teraz to chyba Ty mnie obrażasz... zluzuj trochę ... mnie nie musisz witać, bo jest tu od dawna, tylko nigdy nie chciało mi się rejestrować i klepać w klawiaturę, no ale czasem trudno wytrzymać ... (z resztą, jak widać sam wiesz, jak to jest hehe ) a mnie budowanie wcale nie rusza, to jest dla mnie cel życia, tak jak dla niektórych tutaj ... celem życia też nie jest pisanie głupich zaczepnych postów ... mimo wszystko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 05.03.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Możesz mu również wyliczyć godzinówkę... np 10 zł/h brutto ... a czemu 10 a nie np 3 ??? ludzie, ogarnijcie się trochę... rozliczyć się wypadałoby wg zawartej umowy.... a co do rozliczenia za ułożenie tej pierwszej warstwy wełny to zapewniam, że jej ułożenie (poprawne oczywiście) jest o wiele bardziej pracochłonne niż tej drugiej warstwy (której de facto nie da się raczej ułożyć bez montażu stelaża) i moim zdaniem jest więcej warte.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts