birbi 23.03.2016 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Ktoś jeszcze buduje? Ja się dopiero przymierzam. W przyszłym tygodniu chciałabym złożyć wniosek o pozwolenie. Za to przekopuję się przez to forum od miesięcy:) Czytać czytać czytać Najważniejsza sprawa to małe okna w wykuszu żeby podmurować przy ścianie. Miejsce na ocieplenie. Jakieś pytania śmiało. Mieszkamy już 1,5 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADyl 29.03.2016 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Czytać czytać czytać Najważniejsza sprawa to małe okna w wykuszu żeby podmurować przy ścianie. Miejsce na ocieplenie. Jakieś pytania śmiało. Mieszkamy już 1,5 roku Świetnie! Dzięki za otwartość. Na pewno będę się odzywać, jak już zaczniemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocca 10.08.2016 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 PILNIE sprzedam projekt domu Z124 , Niestety nasze plany o jego budowie uległy zmianie i projekt leży w szafie. Projekt zakupiony w 2013 r. mam wszystkie faktury od Extradomu , 4 egzemplarze z hologramami Z500, w firmowej teczce Extradom + dziennik budowy., Kupiony za 2270zł dziś kosztuje 2570zł . Moja cena to tylko 1800 zł, można odebrać osobiście w Bydgoszczy lub mogę wysłać kurierem, oczywiście gratis. Zainteresowanym chętnie doślę wszystkie zdjęcia, zapomniałam dopisać że projekt jest na dom murowany , identyczny jak ten z linku :http://z500.pl/projekt/117/Z124,kompaktowy-dom-z-garazem-i-wykuszem-ekonomiczny-w-budowie/dane-ogolne.htmlzapraszam na priv. albo proszę pisać na maila: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Budujemy Z124 21.08.2016 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Cześć Mi udało się już załatwić wszystkie formalności. Pozwolenie na budowę też już mam i zaczynamy działać. Póki co ściągnęliśmy humus i zrobiliśmy wykop pod budynek. W przyszłym tygodniu przyjdzie geodeta żeby wytyczyć dokładnie gdzie mają być fundamenty. Przeczytałem już chyba wszystkie posty z tego tematu. Jak ktoś z Was ma jakieś sugestie albo coś zmieniał w projekcie to proszę o info. My będziemy tylko zmieniać okno na drzwi w kotłowni. Jeśli ktoś z Was ma budowę w okolicach Wrocławia to bardzo proszę o kontakt z chęcią bym odwiedził i zobaczył jak wygląda wymarzona Zetka Póki co poniżej zdjęcia tego co mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Budujemy Z124 18.09.2016 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Zbrojenie już zalane i zaimpregnowane Disperbitem. Bloczki już przyjechały i od przyszłego tygodnia zaczynamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 24.01.2017 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Hallo Hallo Czy ktoś jeszcze buduje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimator 26.01.2017 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Hallo Hallo Czy ktoś jeszcze buduje ?? Hej Birbi my nadal nie połozylismy tynku - inne priorytery za to dobudowaliśmy wiatę na auto z kawałkiem czegoś w rodzaju komórki jak będę w domu to wrzucę parę zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Budujemy Z124 06.02.2017 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 U mnie na chwilę obecną tak to wygląda. Mamy zalany strop i kończymy ściankę kolankową. Od 15 wchodzi dekarz i zabieramy się za dach. Okna już kupione więc nie długo dojdziemy do SSZ. Na chwilę obecną sprawdzam oferty instalacji CO i CWU. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Budujemy Z124 06.02.2017 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Birbi czy mógłbyś mi wysłać więcej zdjęć z łazienki na górze?? Zależy mi zwłaszcza na widoku tej ściany gdzie masz dwie umywalki. Czy da radę pomiędzy umywalki a komin wstawić kabinę prysznicową?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 30.04.2017 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Birbi czy mógłbyś mi wysłać więcej zdjęć z łazienki na górze?? Zależy mi zwłaszcza na widoku tej ściany gdzie masz dwie umywalki. Czy da radę pomiędzy umywalki a komin wstawić kabinę prysznicową?? Pozdrawiam Witam serdecznie! Najlepiej mailowo napisz wiadomość prywatną. Ja na szczescie mam przeniesiony komin ze srodka salonu na sciane TV U mnie komin kominkowy wchodzi w garderobie. Czy macie przymurowane okna w wykuszu? z tego co widze na zdjeciach to nie Jak wstawicie okienka na cala szerokosc otworu to nie bedzie miejsca na ocieplenie. U mnie długość ściany w lazience gdzie są umywalki wynosi... 295cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 30.04.2017 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 (edytowane) Mamy zabudowany taras plotem panelowym. Edytowane 30 Kwietnia 2017 przez birbi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniab 19.01.2020 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Mamy zabudowany taras plotem panelowym. [ATTACH=CONFIG]387828[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]387830[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]387831[/ATTACH] hej Birbi, Wlasnie przymierzamy sie do tarasu. Mamy dylemat jak sie do niego zabrac. A chcemy zrobic identyczny jak Ty masz. Czy mozesz mi powiedziec jak Twoj jest zrobiony i jaki byl koszt? Dzieki. Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni Ka 27.07.2020 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2020 Pralnię zrobiliśmy z części jednego z pokoi. Poniżej bardzo prowizoryczne poprawki na projekcie. Dzień dobry. Niestety zdjęcia są już niewidoczne. Czy mogłabym się dowiedzieć jak została zrobiona pralnia? Dziękuje .M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts