Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

akurat się złapał na zdjęcie :p obowiązkowo jeździ z nami za każdym razem na budowę :)

no postępy w końcu są :D w tygodniu kupujemy dachówkę tylko jeszcze się wahamy nad:

Roben MONZAplus -antracytowa angobowana

http://www.roben.pl/upload_module/katalog/dachowki/monza/antracytowa_d.jpg

Roben Fleming - brązowa angobowana

http://www.roben.pl/upload_module/katalog/dachowki/dsf-single-braz.jpg

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mam pytanko do tych osób, ktore wybraly juz drzwi wejsciowe i brame garazowa. Jakich producentow polecacie? bo my juz okna zamowilismy i teraz mam dylemat co do w/w elementow :)

ja polecam drzwi SWEDOOR - wg mnie idealne, ale niestety trochę drogie, a bramy jeszcze nie wybrałam - chociaz moja brama nie musi być nie wiadomo jaka ( automat, biała, z tłoczeniami poziomymi waskimi ) na wielkie właściwości termoizolacyjne nie liczę

witam

Kaziu robimy kominek bez płaszcza wodnego, ale będziemy mieli 1 kanał rozprowadzający do łazienki na górze ( tam będzie tylko podłogówka i kaloryfer drabinkowy z grzałką elektyczną w razie "w") - chociaż my będziemy sporadycznie w nim rozpalać - bo nie chcemy kotłowni w salonie - wiemy co to znaczy mieć kominek i ile syfu śmiga

a mamy już wstępny projekt kominka z 1 szyba i zabudowanego, ale nie mogę wkleić na razie bo mam w jakimś dziwnym pliku