Wandeczka 19.07.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 więc tak jak u nas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazia666 19.07.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Dokładnie Wandeczko, spróbujesz jeszcze raz wkleić projekt kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 19.07.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 kazia jeszcze 2 domy wybudujemy i będziemy mogły firmę budowlaną otwierać z doradztwem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 19.07.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Kazia nie dam rady, podaj mi maila to Ci wyślę na skrzynkę, a wy chcecie narożny czy zwykły z 1 szyba kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazia666 19.07.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Wysłałam Ci maila - dziękuję.Kominek narożny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmona 19.07.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Hej. Dziewczyny, ja kominek przesunęłam tak jak w projekcie z216. Mam ogromną przestrzeń. Będzie on widoczny i z salonu i z jadalni. I przysłoni troszkę bałagan kuchenny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmona 19.07.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Tak to będzie wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregorf 20.07.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 witamzwracam sie do forumowiczów którzy wybudowali dom wg projektu z124, czy możecie podać przybliżony koszt budowy? jakim systemem budowaliscie? w jakiej technologii ? odpowiedzi wraz z ewentualnymi zdjeciami z realizacji lub stanu końcowego proszę kierować na maila [email protected]z góry serdecznie dziękuję za wiadomościpozdrawiamGrzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazia666 20.07.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Wandeczko, wysłałam Ci mój adres e-mail na priva oraz bezpośrednio na Twojego maila. Mam nadzieję, że dotarł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 20.07.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Kasiu odpisałam Ci na maila, na priv nic nie doszło... nie wiem czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olencjaaa 24.07.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 najnowsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olencjaaa 24.07.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 cz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazia666 24.07.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Wow! Piękny widok Olencjaaa, czy zadaszenie nad tarasem uwzględniliście przy adaptacji projektu czy na bieżąco w trakcie budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olencjaaa 24.07.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 dopiero niedawno wpadliśmy na ten pomysł trzeba było złożyć dodatkowe papiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agsuchodolska 25.07.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 super fotki Olencja przypomnij mi czy podnosiliscie scianke kolankowa? my nadal myslimy nad zadaszeniem tarasu ale boimy sie ze bedzie za ciemno w salonie :/ a teraz pytanie do reszty osob - macie jakies typy na grzejniki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lottta 25.07.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Olencja super postępy - widać nawet dachowkę na placu. Robicie nadbitkę tak jak jest w projekcie czy podpitkę? zadaszenie fajne, ale tez sie zastanawiam, czy w dni kiedy upału brak nie będzie za ciemno ponuro?! Agsuchodolska - z grzejnikami nie pomogę bo bedę miałą podłogówkę, ale moge zaproponowac na dole grzejniki wpuszczone w podłoge, super sie sprawdzają przy dużych oknach tarasowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lottta 25.07.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 (edytowane) i mam pytanie jeszcze do przyszłych posiadaczek rekuperatora:czy w zwizku z rekuperatorem, robicie podwieszane sufity na dole by pomiescić przewody? bo nam proponują rekuperator w pomieszczeniu gospodarczym ( bo na górze ponoć się już nie montuje bo zasada grawitacji powietrze musi isc do góry nie ma oporów itp) a co za tym idzie całość rozprowadzona pod sufitem - a to zabierze z 20cm no i jak to zrobić by sie zgrał sufit z wykuszem? Edytowane 25 Lipca 2011 przez Lottta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olencjaaa 25.07.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 będzie podbitka a ścianki nie podnosiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 25.07.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Olu - super postęp - widziałam, że na stronie z500 tez pokazałaś swój domek ja się zdecydowałam na nadbitkę - chcę ją pomalować od razu na biało, widzę Olu, że macie rzeźbione krokwie:) - były by chyba bardziej wyeksponowane przy nadbitce. na razie nie robię zadaszenia tarasu, ale przyjdzie mi pewnie zamontować markizę bo salon mam od południowego zachodu mam jeszcze pytanie, czy pilnowaliście w nocy budowy stanu surowego (np przed złodziejami)? bo mi budowlańcy sugerują, że trzeba pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olencjaaa 25.07.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 szczerze to mi się te rzeźbione krokwie nie podobają... dopiero po fakcie się dowiedziałam, że takie będą więc skoro podbitka trochę to zamaskuje to mnie pocieszyłaś my nie pilnowaliśmy bo żeby cokolwiek ukraść z materiałów na stan surowy to trzeba by przyjechać dużym autem i narobić hałasu a prawie za płotem mamy sąsiada drobniejsze rzeczy są pochowane w baraku pilnować będziemy jak okna zamontują i odrazu też montujemy alarm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts