Kasia Krzysiek 05.11.2011 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Zgadzam się...Może już nikt nie buduje?? My jesteśmy po posadzkach; czekamy na pompę i powoli na wykończeniówkę; przygotowujemy się mentalnie do niej; wrzucę zdjęcia jak wygląda to u nas teraz po weekendzie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olencjaaa 05.11.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 u nas ocieplają poddasze... zdjęcia wstawię jak już będzie skończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazia666 05.11.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 U nas domek jest już ocieplony, dziś zaczynają tynkować elewację. Jest też brama garażowa. W przyszłym tygodniu będą drzwi. Póki co drżę o kolor tynku W poniedziałek wchodzą: elektryk i hydraulik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Krzysiek 06.11.2011 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Czytam i obserwuje i ciekawe; bo Kazia pisze, że ma ocieplony z bramą i otynkowany i wchodzi hydraulik; a u nas na odwrót najpierw prąd, potem hydraulik, potem ogrzewanie, ocieplenie i teraz dopiero brama; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazia666 06.11.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 W zasadzie to nie wiem jaka kolejność jest prawidłowa Jedna ekipa robi u nas stan deweloperski (bez instalacji) - i lecą "z koksem" póki jest pogoda. Bardzo długo też czekaliśmy na okna - 2,5 miesiąca, dlatego nie zaczynaliśmy nic w środku. Poniżej przymiarka do elewacji: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suede 12.11.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Hej ,czy ktoś z was robił zmiany w garderobie ,zwiększając ją ? Ja myślę zeby tę część z przodu gdzie ma 3.4 m , zlikwidować i zrobić małą szuszarnię na ciuchy w garderobie, pod skosem. Nie wiem czy ma to rację bytu ale moze ktoś z was zastanawiał się nad tym? Mój dom jest na etapie układania dachówki, niebawem będą okna. Zrezygnowaliśmy tez z okna dachowego w sypialni. Będę wdzięczna za sugestie osób które są na dalszym etapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suede 12.11.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Olencja a mogę wiedzieć o ie zmiejszyliście sypianię? tez tak chcemy zrobić na większą garderobę, ile wynosi teraz garderoba? Będę wdzięczna za wieści i ewentualne fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olencjaaa 13.11.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 schneider77 dokładnych wymiarów ci nie powiem bo po prostu powiedziałam murarzom, że mają przesunąć drzwi od sypialni w prawo i powiększyć garderobę jak najwięcej się da garderoba jest naprawdę duża i spokojnie można z niej zrobić suszarnie i postawić deskę do prasowania- u mnie to będzie tylko garderoba bo szuranie sobie zrobię z mniejszego pokoiku ciężko zrobić zdjęcia garderoby ale wstawiam co mami przy okazji zrobię nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 14.11.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Olencjaaa - Wy na górze też macie podłogówkę? jeśli tak czy będziecie "podnosić" ściankę kolankową płytami g-k? bo właśnie tak się zorientowaliśmy że podłogówka podnosić nam poziom podłogi a tym samym obniża ściankę kolankową i żeby nie była taka niziutka to chyba obłożymy ją tą płytą i damy tam może wełnę? mhhh jak u Was jest podobnie to coś podpowiedz Kochana:) i prosze napisz jak będziecie mieli wentylowaną łazienkę na górze? macie dostawiony pion kominowy czy z góry z sufitu ciągniecie rurę a na dachu grzybek? bo Wy nie macie rekuperatora, prawda? No i ile macie tych grzybków na kominie, bo mis ie wydaje że u nas jest ich strasznie dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olencjaaa 14.11.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 u góry podłogówkę mamy tylko w łazience i ściankę kolankową zostawiliśmy w spokoju- jedynie w tym większym pokoiku aby zabudować komin, tak jak napisałaś fachowcy wepchnęli tam wełnę i na to płyta a wentylacja to przez grzybki- też się nam wydawało, że jest ich za dużo a ostatnio dekarz musiał dołożyć jeszcze jeden... ale ile jest ich dokładnie to teraz ci nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agsuchodolska 15.11.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 u góry podłogówkę mamy tylko w łazience i ściankę kolankową zostawiliśmy w spokoju- jedynie w tym większym pokoiku aby zabudować komin, tak jak napisałaś fachowcy wepchnęli tam wełnę i na to płyta a wentylacja to przez grzybki- też się nam wydawało, że jest ich za dużo a ostatnio dekarz musiał dołożyć jeszcze jeden... ale ile jest ich dokładnie to teraz ci nie powiem Olencja gratuluje postepow jak tak dalej pojdzie to chybe bedzie jedni z pierwszych na forum, ktorzy zamieszkaja w Z124 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazia666 15.11.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Aga, obiecałaś wstawić fotki drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agsuchodolska 16.11.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Aga, obiecałaś wstawić fotki drzwi Wstawie jak tylko bede na budowie. Na razie mamy chorobowy maraton w domu, dzieci na przemian sa zaziebione :/ wiec nawet nie mam kiedy pojechac do domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olencjaaa 17.11.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 trochę nowych zdjęć łazienka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olencjaaa 17.11.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 sypialnia i powiększona garderoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olencjaaa 17.11.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 pokoiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olencjaaa 17.11.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 strych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suede 19.11.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 strych dzięki za foty, jakbys miała jeszcze fotke sypialni robione na całość pokoju, będę wdzięczna. A jesli chodzi o pokoje , zmieniałaś cokolwiek ? są w miarę ustawne? wg projektu nie są takie małe, my podnieślismy ściankę 1/5 pustaka, ale w praktyce się okaze. Strych spoko, narty itp. będą miały miejsce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olencjaaa 19.11.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 dzięki za foty, jakbys miała jeszcze fotke sypialni robione na całość pokoju, będę wdzięczna. A jesli chodzi o pokoje , zmieniałaś cokolwiek ? są w miarę ustawne? wg projektu nie są takie małe, my podnieślismy ściankę 1/5 pustaka, ale w praktyce się okaze. Strych spoko, narty itp. będą miały miejsce:) następnym razem zrobię więcej zdjęć sypialni my nie podnosiliśmy ścianki kolankowej- pokoje są duże i ustawne jedynie ten dłuższy pokój jest taki trochę nie praktyczny ale ja w nim zrobię suszarnie a jeśli chodzi o zmiany to zmniejszyliśmy trochę sypialnię żeby powiększyć garderobę i łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suede 19.11.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 kto mi podpowie jak wkleić fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts