Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Olencjaaa, super, że tak wam sprawnie idzie.

U nas znowu był przestój - ale za to wylewki wyschły chyba na wiór ;-). Poza tym zmiany, zmiany, zmiany - nie będzie kominka, będzie koza; 3 razy zmienialiśmy już model pompy ciepła, hol prawdopodobnie będzie w całości wypłytkowany.

Jutro będę na budowie to cyknę aktualne zdjęcia.

Panowie wchodzą na nowo w poniedziałek, ale zaczną chyba od szamba - a ja już nie mogę doczekać się wykończeniówki (pewnie teraz tak mówię, a potem będę rwała włosy z głowy).

Jutro zabieramy się z mężem za rozliczanie vatu za materiały, w biurze rachunkowym zaśpiewali nam 8% prowizji więc raczej im podziękujemy.

to nie będziecie mieć tej ściany od kominka na środku?

u nas cały otwarty dół będzie w płytkach Paradyż Woodentic Brown

Jutro zabieramy się z mężem za rozliczanie vatu za materiały, w biurze rachunkowym zaśpiewali nam 8% prowizji więc raczej im podziękujemy.

też musimy się za to zabrać :o a wnioski można składać do końca roku?

widzę, że większość z Was na Wielkanoc zaprasza na parapetówę:) super, my niestety nieco w tyle ale za to teraz jak zmieniliśmy ekipę o wdzięcznej i wiele obiecującej nazwie TAJFUN, to do świat mamy mieć SS, jutro wylewamy strop ze schodami

nie wiem już z czego to wynika ale u nas poszło o wiele więcej stali niż jest przewidziane w projekcie i - schron mi chyba zrobili

ponawiam pytanie ile posżło Wam betonu na zalanie stropu i schodów bez słupów