Olencjaaa 19.11.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 kto mi podpowie jak wkleić fotki? obok "Wyślij odpowiedź" jest "Zaawansowana edycja" kliknij na to -> poniżej okienka na tekst będzie "DODATKOWE OPCJE"-> "Załączniki"-> "Zarządzaj Załącznikami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Krzysiek 19.11.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Olencjaaa, super, że tak wam sprawnie idzie. U nas znowu był przestój - ale za to wylewki wyschły chyba na wiór . Poza tym zmiany, zmiany, zmiany - nie będzie kominka, będzie koza; 3 razy zmienialiśmy już model pompy ciepła, hol prawdopodobnie będzie w całości wypłytkowany. Jutro będę na budowie to cyknę aktualne zdjęcia. Panowie wchodzą na nowo w poniedziałek, ale zaczną chyba od szamba - a ja już nie mogę doczekać się wykończeniówki (pewnie teraz tak mówię, a potem będę rwała włosy z głowy). Jutro zabieramy się z mężem za rozliczanie vatu za materiały, w biurze rachunkowym zaśpiewali nam 8% prowizji więc raczej im podziękujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olencjaaa 19.11.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 to nie będziecie mieć tej ściany od kominka na środku? u nas cały otwarty dół będzie w płytkach Paradyż Woodentic Brown Jutro zabieramy się z mężem za rozliczanie vatu za materiały, w biurze rachunkowym zaśpiewali nam 8% prowizji więc raczej im podziękujemy. też musimy się za to zabrać a wnioski można składać do końca roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Krzysiek 19.11.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Ścianka zostaje - piecyk będzie narożny - stanie w miejscu planowanego kominka.U nas też cały dół będzie w płytkach, a dodatkowo w holu będą płytki na ścianach. Olencjaaa, tak- wnioski do końca roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minimack 20.11.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Ok to teraz kilka fotek od nas, pierwsze fotki na forum: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minimack 20.11.2011 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 (edytowane) wnętrze Edytowane 20 Listopada 2011 przez minimack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minimack 20.11.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 20.11.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 super fotki!!! czy w wykuszu masz otwierane okna ? i czy maja standardowa wysokosc taka jak w projekcie czy są wyzsze?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minimack 20.11.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Dzięki okna są powiększone, bo wpadliśmy na pomysł żeby zrobić tam dodatkowy taras. Jedno skrzydło jest przesuwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olencjaaa 21.11.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 minimack super fotkibardzo ładne drzwi wejściowe macie i fajne zmiany wprowadziliście! czy skrytkę pod schodami będzie zabudowywać ścianką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minimack 21.11.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 pod schody pojdzie lodówka i zabudowa piekarnik/szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olencjaaa 23.11.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 pod schody pojdzie lodówka i zabudowa piekarnik/szafki a to fajnie, powiększy się wam kuchnia schneider77 więcej zdjęć sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 23.11.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Olu - czy w tej sypialni macie obniżony sufit? albo zmieniony wymiar okien, bo jakoś tak bardzo wysoko(blisko sufitu) jest to okno a garderoba widzę wielka, ja będę miała mniejszą - bo ja nie mam w co się ubrać,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olencjaaa 24.11.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 wymiaru okna na pewno nie zmienialiśmy ale być może ekipa obniżyła trochę sufit ze względu na strych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 27.11.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Prosze napiszcie mi: 1. ile poszło Wam betonu na wylanie stropu (bez słupów) i schodów 2. ile całościowo zużyliście stali fi 12, będe bardzo wdzięczna za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazia666 28.11.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 (edytowane) Czas przerwać ten marazm Zerknijcie na stronkę z500, pojawiły się wizualki wnętrz do naszego projektu - co myślicie? Mi najbardziej podoba się sypialnia. Edytowane 28 Listopada 2011 przez Kazia666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agsuchodolska 28.11.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Aga, obiecałaś wstawić fotki drzwi Udalo mi sie pstryknac kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 28.11.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 widzę, że większość z Was na Wielkanoc zaprasza na parapetówę super, my niestety nieco w tyle ale za to teraz jak zmieniliśmy ekipę o wdzięcznej i wiele obiecującej nazwie TAJFUN, to do świat mamy mieć SS, jutro wylewamy strop ze schodami nie wiem już z czego to wynika ale u nas poszło o wiele więcej stali niż jest przewidziane w projekcie i - schron mi chyba zrobili ponawiam pytanie ile posżło Wam betonu na zalanie stropu i schodów bez słupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 28.11.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Kasiu widziała wizualizacje - fajnie - chyba też tam łóżko wstawię bo prędzej myślałam o przeciwnej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazia666 28.11.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 (edytowane) A ja właśnie na tej ścianie zrobiłam kinkiety nad łóżkiem Agsuchodolska, jaki planujecie kolor elewacji? Edytowane 28 Listopada 2011 przez Kazia666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts