Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja chciałam przestrzec tylko przed ekipą z Bobolic z właścicielem G.S.. Niesamowici partacze, brak słów. Ostrzegam, bo mieli budować z124 gdzieś...

ja całe szczęście wywaliłam pierwszą ekipe partaczy, nie chceliśmy czekać co jeszcze spierniczą, bo po pierwsze kiepsko im szło technicznie a do tego nie trzymali się terminów,,,,

Monika - poiwedz jak wybrnęliście z tego nie wylanego stropu nad wykuszem?

epiotrek świetna elewacja! te wstawki z drewna rewelacyjne!!

no wiem, ze nie ma gdzie poszaleć, ale ciągle się łuudzę, że może ktoś coś super wymyśli,,,,

niestety szaleństwa nie ma :( wstawiam projekt naszej łazienki- z tym, że jak na spokojnie pomierzyliśmy sobie co ile nam zajmie w łazience i ile będzie miejsca to zrezygnowaliśmy z kwadratowej kabiny i będzie półokrągła... tak samo zrezygnowaliśmy z umywalki z szafką i będzie zwykła wisząca 45 cm

w dużej łazience lustro nie będzie tak mocno odsunięte od półeczek a ta pusta wnęka będzie zabudowana szafą w której będzie ukryta pralka

kafelki mamy już zamówione i będą w przyszłym tygodniu :D Pan Projektant ma mi jeszcze przysłać więcej zdjęć to później wstawię więcej

1m.jpg

2m.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Ola nawet twój projektant w ogóle wywalił umywalkę bo mu w kadrze przeszkadzała ;) kurcze a ja tak bardzo chcę mieć kwadratowy prysznic

ja też bardzo chciałam kwadratowy bo cały dom będzie w kanciastym stylu... więc naprawdę z wielkim bólem serca i po usilnych namowach narzeczonego dałam się przekonać :(

wstawiam zdjęcia starego projektu gdzie jest półokrągła kabina...

mokr.jpg

mokr2.jpg

epiotrek mam jeszcze jedno pytanie, czy jak podniosłeś ściankę kolankową to tym samym podnosiłeś wysokość domu by został ten sam kąt nachylenia dachu czy też zostawiłeś wysokość jaka była pierwotna i masz zmieniony kąt dachu, fajnie ten dach u ciebie wygląda, zastanawiam się co na to wpływa:) czy kąt nachylenia czy może masz krokwie wydłużone?

dziękuję i pozdrawiam