Wandeczka 29.11.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Kasiu masz już może projekt małej łazienki na dole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazia666 29.11.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Kasiu masz już może projekt małej łazienki na dole? Wandeczko, nie robiłam projektu, bo uwierz mi, nie ma na czym poszaleć. Nawet po powiększeniu łazienki układ armatury jest wymuszony. Projekt wrzucili kiedyś Kasia i Krzysiek, i podobnie będzie u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 29.11.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 no wiem, ze nie ma gdzie poszaleć, ale ciągle się łuudzę, że może ktoś coś super wymyśli,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmona 29.11.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 A ja chciałam przestrzec tylko przed ekipą z Bobolic z właścicielem G.S.. Niesamowici partacze, brak słów. Ostrzegam, bo mieli budować z124 gdzieś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 29.11.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 A ja chciałam przestrzec tylko przed ekipą z Bobolic z właścicielem G.S.. Niesamowici partacze, brak słów. Ostrzegam, bo mieli budować z124 gdzieś... ja całe szczęście wywaliłam pierwszą ekipe partaczy, nie chceliśmy czekać co jeszcze spierniczą, bo po pierwsze kiepsko im szło technicznie a do tego nie trzymali się terminów,,,, Monika - poiwedz jak wybrnęliście z tego nie wylanego stropu nad wykuszem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmona 29.11.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Jeszcze nie wybrnęliśmy. Daszek będzie ocieplony watą a sufit z regipsów. Na razie zabijamy okna i etap I zakończony. Czekamy na promocję okien. Podobno oknoplast daje 40% rabatu na zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epiotrek 01.12.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Odpowiedź graficzna odnośnie wstawek z drewna do Minimaca: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 01.12.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 epiotrek - elewacja w pełnym słońcu robi ważenie:) fajna,zmienialiście wielkość okien nad wykuszem, bo wydają mi się jakby krótsze, czy ścianka kolankowa jest taka jak w projekcie czy nieco wyższa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epiotrek 01.12.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Wys okien nad wykuszem zgodna z projektem a kolankowa podniesiona o jeden pustak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minimack 01.12.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Odpowiedź graficzna odnośnie wstawek z drewna do Minimaca: Extra! Robi wrażenie Jakiego drewna i farby użyłeś? Jak wyglądało to kosztowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 01.12.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 super wyszło!!! prosze wrzuc zdjecie od frontu tak zeby bylo widac drzwi wejsciowe!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olencjaaa 01.12.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 epiotrek świetna elewacja! te wstawki z drewna rewelacyjne!! no wiem, ze nie ma gdzie poszaleć, ale ciągle się łuudzę, że może ktoś coś super wymyśli,,,, niestety szaleństwa nie ma wstawiam projekt naszej łazienki- z tym, że jak na spokojnie pomierzyliśmy sobie co ile nam zajmie w łazience i ile będzie miejsca to zrezygnowaliśmy z kwadratowej kabiny i będzie półokrągła... tak samo zrezygnowaliśmy z umywalki z szafką i będzie zwykła wisząca 45 cm w dużej łazience lustro nie będzie tak mocno odsunięte od półeczek a ta pusta wnęka będzie zabudowana szafą w której będzie ukryta pralka kafelki mamy już zamówione i będą w przyszłym tygodniu Pan Projektant ma mi jeszcze przysłać więcej zdjęć to później wstawię więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 01.12.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ola nawet twój projektant w ogóle wywalił umywalkę bo mu w kadrze przeszkadzała kurcze a ja tak bardzo chcę mieć kwadratowy prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olencjaaa 01.12.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ola nawet twój projektant w ogóle wywalił umywalkę bo mu w kadrze przeszkadzała kurcze a ja tak bardzo chcę mieć kwadratowy prysznic ja też bardzo chciałam kwadratowy bo cały dom będzie w kanciastym stylu... więc naprawdę z wielkim bólem serca i po usilnych namowach narzeczonego dałam się przekonać wstawiam zdjęcia starego projektu gdzie jest półokrągła kabina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 01.12.2011 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 epiotrek mam jeszcze jedno pytanie, czy jak podniosłeś ściankę kolankową to tym samym podnosiłeś wysokość domu by został ten sam kąt nachylenia dachu czy też zostawiłeś wysokość jaka była pierwotna i masz zmieniony kąt dachu, fajnie ten dach u ciebie wygląda, zastanawiam się co na to wpływa:) czy kąt nachylenia czy może masz krokwie wydłużone?dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epiotrek 02.12.2011 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Wandeczkakąt pozostał bez zmian. Podniosłem całość. Krokwie są faktycznie dłuższe - ale to wyszło spontanicznie podczas realizacji więźby. Zdjęcia od frontu dorzucę po weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Krzysiek 02.12.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Epiotrek a czy możesz opisać, albo dać zdjęcia z bliska jak jest to drewno pomontowne do elewacji; chodzi o to czy to jest ruszt czy w jakiś inny sposób montowane; pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 02.12.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Dzień Dobry! widzę, że pierwsza zmiana już w pracy:) epiotrek dziękuję za odp, a jeszcze zapytam z ciekawości co już macie w środku zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Krzysiek 02.12.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Olencjaaa, są takie kabiny kwadratowe, które mają całkiem składane drzwi np.:http://www.radaway.pl/produkt.php?id=169oczywiście żeby było super wygodnie musiałoby nie być brodzika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 03.12.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Odpowiedź graficzna odnośnie wstawek z drewna do Minimaca: [ATTACH=CONFIG]88034[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]88035[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]88036[/ATTACH] epiotrek prosze napisz mi ile m2 nadbitki kupiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts