suede 28.01.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 (edytowane) dzisiaj tylko przedsmak jutro jak skończą to wstawię więcej zdjęć no to czekamy na fotki:) a jak oswietlasz schody? Edytowane 28 Stycznia 2012 przez suede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suede 28.01.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 to forum uzależnia;) a ksiażki, mam 2 pomysły, jeden standardowo w gabinecie, a 2 w holu na piętrze, szukam odpowiednich witryn - wydaje mi się, że jest tam sporo miejsca a co do oświetlenia tv, to zaskoczę Was ale nie mamy telewizora, być może będziemy mieli, ale to nie jest wcale pewne Telewizor to samo zlo aczkolwiek całkiem nie pozbyłabym się go (mecze siatkówki + dobry film), dla mnie to nic nadzwyczajnego nie mieć TV, Dzisiaj własnie zastanawialismy sie nad gniazdkami , gdzie umieścić i np moj syn nie będzie miał w pokoju przez minimum 15 lat:) Preferuję domu max jeden telewizor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olencjaaa 29.01.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 no to czekamy na fotki:) a jak oswietlasz schody? dzisiaj wieczorem wstawię a jeśli chodzi o oświetlenie schodów to ledy zapalane na czujkę ruchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lottta 29.01.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Olencjaaa na schodach też tak robimy, super sprawa a do tego podświetlane podstopniea kuchnia fajna, mi się tylko nie widzi ten barek, a resztę robimy tak samo, lodówka, mkrofala i piekarnik po prawej, pod oknem zlew a po lewo płytazastanawiam się czy nie zrobić całej czarnej w połysku - w tygodniu dam do studia, żeby mi to ładnie ogarnęli i wycenilimy na kuchnię ze sprzetem agd przeznaczyliśmy 12000zł a wy ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olencjaaa 29.01.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 my na kuchnię ze sprzetem agd przeznaczyliśmy 12000zł a wy ile? raczej ciężko będzie się wam zmieścić w 12tys... my na samą kuchnie wydaliśmy 15tys a do tego sprzęt agd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olencjaaa 29.01.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 obiecane fotki choć kuchnia jeszcze nie skończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 29.01.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Ola wielkie brawa dla Ciebie i twoich wszystkich ekip, naprawdę macie tempo i fuszerki nigdzie nie widać ani się nie skarzysz, ze coś u Was nie tak. I jeszcze jedna wielka zaleta Twojej budowy domu, u Was zawsze jest porządek, czysto jak nie na budowie:) Kuchnia ledwo zamontowana a też się błyszczy:) bardzo podoba mi się Twój okap (czy on jest podłączony do ciągu wentylacyjnego, czy tylko filtruje na filtrze opary?), możesz podać model i prosze napisz mi czy Ty masz wentylacje w kuchni, bo albo masz tak super zabudowane, że nigdzie nie widać albo ja slepa jestem - pytam bo w projekcie były 2 kominki wentylacyjne do kuchni w lewym rogu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agsuchodolska 29.01.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 obiecane fotki choć kuchnia jeszcze nie skończona Olencja śliczna kuchnia powiedz jaki to dokladnie kolor mebli i blatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olencjaaa 29.01.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Wandeczka okap to AMICA OKS952T i jest podłączony do ciągu wentylację też mamy ale jeszcze muszą zamontować kratkę i wyobraź sobie, że kuchnia jest jeszcze przed sprzątaniem przez ekipę agsuchodolska dokładnie ci nie powiem co to kolory bo nie mam symboli bo w trakcie zmienialiśmy kolory i w umowie mam stare zapisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazia666 29.01.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 "Marian, tu jest jakby luksusowo" jak mawia klasyk Brawo Ola, śliczna kuchnia. Kolor blatu rzeczywiście intryguje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agsuchodolska 30.01.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Olenka a powiedz mi jeszcze ile cm ma twoj barek i czy to jest normalna szafka od strony kuchni?? ile cm zostalo zatem na przejscie? ja wlasnie waham sie czy robic barek czy zostawic kuchnie otwarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olencjaaa 30.01.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Olenka a powiedz mi jeszcze ile cm ma twoj barek i czy to jest normalna szafka od strony kuchni?? ile cm zostalo zatem na przejscie? ja wlasnie waham sie czy robic barek czy zostawic kuchnie otwarta tak od kuchni jest normalna szafka a od strony salonu ukryta szafka na butle z gazem otwierana na dotyk na przejście jest całkiem sporo miejsca i polecam zrobić barek bo np dla mnie bez barku było by za mało blatu a poza tym ja dużo rzeczy np sałatki przygotowuję na siedząco i nie wyobrażałabym sobie tego robić na stole w wykuszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WiolaMarcin 30.01.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Cześć , bardzo ładna kuchnia . Możesz powiedzieć od jakiego producenta? Przyznam że podobają mi się kuchnie Ikea a Wasza jest w takim stylu . Z góry dzięki za odpowiedź Pozdrawiam Marcinobiecane fotki choć kuchnia jeszcze nie skończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olencjaaa 30.01.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Cześć , bardzo ładna kuchnia . Możesz powiedzieć od jakiego producenta? Przyznam że podobają mi się kuchnie Ikea a Wasza jest w takim stylu . Z góry dzięki za odpowiedź Pozdrawiam Marcin kuchnia wykonana przez Bestwood Zakład Stolarski Tomasz Kwiatkowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lottta 30.01.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Olencjaaa kuchnia jest piękna, pięknie podświetlona, teraz ciężko będzie ci dorównać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suede 31.01.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 tak od kuchni jest normalna szafka a od strony salonu ukryta szafka na butle z gazem otwierana na dotyk na przejście jest całkiem sporo miejsca i polecam zrobić barek bo np dla mnie bez barku było by za mało blatu a poza tym ja dużo rzeczy np sałatki przygotowuję na siedząco i nie wyobrażałabym sobie tego robić na stole w wykuszu super kuchnia i własnie juz wiem jak będzie u mnie wyglądał barek:) exactly jak u ciebie Olencja! dzięki za fotki, mogłam sobie podejrzeć kontakty na których jestem etapie, kiedy u mnie tak będzie....och Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suede 31.01.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 tak od kuchni jest normalna szafka a od strony salonu ukryta szafka na butle z gazem otwierana na dotyk na przejście jest całkiem sporo miejsca i polecam zrobić barek bo np dla mnie bez barku było by za mało blatu a poza tym ja dużo rzeczy np sałatki przygotowuję na siedząco i nie wyobrażałabym sobie tego robić na stole w wykuszu super podświetlane szafki na dole ale super będzie widać kurz , podejrzewam ze będą włączane od czasu do czasu:) chyba ze jesteś panią perfect, ja nie, wiem ze takie światła by mnie wykończyły nerwowo hehe Jeśli ktoś założy PCV na którym nie widać brudu to please pochwalcie się, dla mnie ważniejsza jest praktyczność aniżeli śliczność oj jaki rym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.konrad 01.02.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 obiecane fotki choć kuchnia jeszcze nie skończona super. gazowa kuchenka - czyli cos co powinno byc a nie jakies indukcje czy płyty....jak kotos kiedyś popracował/lub jego hobbby jest gotowanie to nie kupi indukcji lub płyty. tylko gaz. Super podświetlenie .. ja mam coraz większe rozsterki ...jak zrobić ze wejściem do spiżarni od schodów czy kuchni myślałem by postawić lodówke tak jak u Ciebie, i później luka własnie na wejście do spiżarni. zobaczymy jeszcze jak z tym fantem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lottta 01.02.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 super. gazowa kuchenka - czyli cos co powinno byc a nie jakies indukcje czy płyty....jak kotos kiedyś popracował/lub jego hobbby jest gotowanie to nie kupi indukcji lub płyty. tylko gaz. Super podświetlenie .. ja mam coraz większe rozsterki ...jak zrobić ze wejściem do spiżarni od schodów czy kuchni myślałem by postawić lodówke tak jak u Ciebie, i później luka własnie na wejście do spiżarni. zobaczymy jeszcze jak z tym fantem. a ja uważam, ze indukcja nie ustępuje kuchence gazowej jeśli chodzi o gotowanie a do tego nie ma w kuchni tłustego osadu od gazu - nawet gdy się ma okap super jakości, a przejscie do spizarki od strony kuchni gdzies pomiedzy meblami - wg mnie bedzie kiepsko wygladało, rozrysuj sobie to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lottta 01.02.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 mrozy wam bardzo dokuczaj na budowach? cos w ogóle robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts