Ania O. 01.02.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Witam serdecznie wszystkichplanujemy zakup projektu więc bardzo chętnie zobaczyłabym go "na żywo" gdzieś w woj zachodniopomorskim lub lubuskim. Liczę na odpowiedz bo między sobą dużo "rozmawiacie" na stronie jest suuuuper. Fajnie jest was wszystkich czytać.można na adres [email protected]Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 02.02.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Dziewczyny powiedzcie czy okno w kuchni jak zostawie tak jak w projekcie nie bedzie za duze jako jednoskrzydłowe? do jakich rozmiarów je zmiejszaliście bo wiem ze niektóre osoby to zrobiły. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 02.02.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Dziewczyny powiedzcie czy okno w kuchni jak zostawie tak jak w projekcie nie bedzie za duze jako jednoskrzydłowe? do jakich rozmiarów je zmiejszaliście bo wiem ze niektóre osoby to zrobiły. pozdrawiam. anso ja zmniejszyłam do 150cm szerokości - jednoskrzydłowe bez problemu - i żałuję, ze nie zostawiłam 180cm tak jak jest w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazia666 02.02.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Ja zmniejszyłam do 150x150 i jestem zadowolona Przepraszam za bałagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 02.02.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 musi ktoś 3 się wypowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawenda i Lubczyk 02.02.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Dziewczyny powiedzcie czy okno w kuchni jak zostawie tak jak w projekcie nie bedzie za duze jako jednoskrzydłowe? do jakich rozmiarów je zmiejszaliście bo wiem ze niektóre osoby to zrobiły. pozdrawiam. A ja zostawiłam wymiar jak w projekcie (piękne, przestronne, jasno...), ale podzieliłam na dwie części (1/3 i 2/3 szerokości). Węższa część po lewej stronie rozwierno - uchylna, szersza - rozwierna. Bardzo praktyczne rozwiązanie moim zdaniem Pozdrawiam Forumowiczki i Forumowiczów wśród mrozów (przestój z robotą)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawenda i Lubczyk 02.02.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 P. S. Wydaje mi się, że tak szerokie okno jednoskrzydłowe byłoby uciążliwe w użytkowaniu. Trudno otworzyć, bo zgarnie się całą zawartość blatu. Może też być problem z zawiasami itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olencjaaa 02.02.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 ja zmniejszyłam i żałuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazia666 02.02.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Ola, dlaczego żałujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawenda i Lubczyk 02.02.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Mało aktualny widok z zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olencjaaa 02.02.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Ola, dlaczego żałujesz?? ładniej z zewnątrz prezentuje się większe okno oo tak jak u Lawenda i Lubczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazia666 02.02.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 ładniej z zewnątrz prezentuje się większe okno oo tak jak u Lawenda i Lubczyk Ale od strony kuchni wygląda dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 02.02.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 anso - pamiętaj , ze drzwi wejściowe w projekcie są niestandardowej wysokości - jeśli nie chcesz robić na zamówienie, to je zmniejsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 02.02.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 dzieki za odpowiedz! drzwi zmiejszałas o te 5 cm? nie wiem co zrobic z tym oknem,bo zalezy mi zeby to byla jedna tafla ale chciałabym miec je takie cudne duuże!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 02.02.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Wandeczko a jaki wymiar masz bramy garażowej? ja bede poszerzac dom o 60 cm ale chyba wiekszość z was to zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 02.02.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Wandeczko a jaki wymiar masz bramy garażowej? ja bede poszerzac dom o 60 cm ale chyba wiekszość z was to zrobiła. ja poszerzyłam dom o 40cm, wyrównałam wysokość bramy z wysokością drzwi, żeby były w 1 linii tak jak to jest na oryginalnym projekcie, szerokość chciałam mieć na 260cm i tak miałam na projekcie, ale "super" murarz się pomylił i nie zauważył poprawki na czerwono i mam 250 - bez komentarza. Nie jest źle ale lepiej by wyglądała brama szersza i byłaby chyba funkcjonalniejsza dla kobiety:) anso - a dlaczego chcesz poszerzać dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawenda i Lubczyk 02.02.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 My poszerzyliśmy o 80 cm. Brama ma szerokość 3m, wysokość... dokładnie nie pamiętam; jakiś standard z Crispolu, na równi z drzwiami (nie standard i wąskimi okienkami sieni - wiatrołapu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 02.02.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Lawenda i Lubczyk a na górze zmienialiście układ pokoi?, masz jakiś rzut? bramy szerokiej to zazdroszczę, można z zamkniętymi oczami wjeżdżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawenda i Lubczyk 02.02.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Noo, brama jest ok. Tym bardziej, że samochód combi, a od płotu do bramy będzie tylko (jak dla mnie) 6m. Na górze ściankę działową zrobimy (z płyty g-k, a to po wylewkach, które czekają na cieplejsze dni) troszkę przesuniętą w stronę tego pokoju, kt. jest nad kotłownią. Dzięki temu pokój (ten nad garażem) będzie troszkę mniej kiszkowaty, a okno będzie nieco odsunięte od ściany. Na razie mamy to kredą rozrysowane po konsultacji z panem majstrem. Poza tym układ bez zmian. Ze ścianek na górze mamy na razie łazienkę - z pustaków ceramicznych. Od sypialni obłożymy dodatkowo wełną mineralną i płytą g-k żeby było ciszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_białystok 03.02.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 zniknąłem na chwilę a tu już kuchnie i łazienki zrealizowane super to wygląda i rzeczywiście teraz widać, że miejsca jest w sam raz a i wykonanie 1sza klasa Wandeczka - napisz mi proszę czy te 3 sztuki okien dachowych od lewej to wszystkie w jednym pokoju? czy coś tam masz wydzielone? http://img833.imageshack.us/img833/5246/img3824x.jpg prawe to widzę schody - a w łazience zlikwidowałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts