Wandeczka 03.02.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 zniknąłem na chwilę a tu już kuchnie i łazienki zrealizowane super to wygląda i rzeczywiście teraz widać, że miejsca jest w sam raz a i wykonanie 1sza klasa Wandeczka - napisz mi proszę czy te 3 sztuki okien dachowych od lewej to wszystkie w jednym pokoju? czy coś tam masz wydzielone? http://img833.imageshack.us/img833/5246/img3824x.jpg prawe to widzę schody - a w łazience zlikwidowałaś... tak 3 okna są w pokoju nad garażem, z 2 było zdecydowanie za ciemno (ja nie mam zwykłych okien w ścianach szczytowych) - a pokój od płn -wsch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agsuchodolska 03.02.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Sluchajcie czy ktos z Was mial do czynienia z plytkami Opoczna? przymierzam sie do zakupu plytek do lazienki ale jak poczytalam w necie to strasznie ludzie narzekaja ze sa krzywe i nierowne :/ wiec albo kupic i liczyc na szczescie ze beda dobre albo szukac cos z Tubadzina lub Paradyza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 03.02.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Wandeczko pytałaś dlaczego poszerzam dom, myśle że z tych samych powodów co każdy -za waski garaż!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 03.02.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Wandeczko pytałaś dlaczego poszerzam dom, myśle że z tych samych powodów co każdy -za waski garaż!! to ok, bo gdybyś chciała poszerzać dla powiększenia pokoi na górze to bym odradzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 03.02.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 cały czas kombinuje zeby z tego wąskiego pokoju wydzielic małą pralnie ale cięzko to widze!! mam nadzieje że w łazience będzie na tyle miejsca zeby wsadzić pralke w jakiejś zabudowie? jest to do wykonania?? pozdrawiam wszyskich!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 03.02.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 anso podaj mi maila to Ci wyslę jak to fajnie jedna dziewczyna rozwiązała, a ja głupia nie zrobiłam tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olencjaaa 04.02.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 cały czas kombinuje zeby z tego wąskiego pokoju wydzielic małą pralnie ale cięzko to widze!! mam nadzieje że w łazience będzie na tyle miejsca zeby wsadzić pralke w jakiejś zabudowie? jest to do wykonania?? pozdrawiam wszyskich!! u nas pralka będzie stała za prysznicem i tą wnękę zabudujemy szafą ale my przesuwaliśmy ścianę w stronę sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 04.02.2012 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 wandeczko mój e-mail - [email protected] z góry dziękuje!! Ja też myślę zeby przesunąć scianke powiększając łazienkę.Dziewczyny a czy jest jeszcze coś co byście poprawiły lub zmieniły w projekcie? Moje zmiany są prawie identyczne z Waszymi;czyli powiększenie garażu, okna w ścianie szczytowej,połaczenie 2 garderób i powiększenie jej,powiększenie salonu o gabinet, powiększenie okna tarasowego przesuwka 4m, balkonik nad wykuszem, w wykuszu okno przesuwne bo chce tam taras,powiekszenie tarasu iwieksze zadaszenie tak jak ma Olencja. no i zobaczymy co z tym kominkiem chciałabym narożny ale skierowany w strone salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Krzysiek 04.02.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Sluchajcie czy ktos z Was mial do czynienia z plytkami Opoczna? przymierzam sie do zakupu plytek do lazienki ale jak poczytalam w necie to strasznie ludzie narzekaja ze sa krzywe i nierowne :/ wiec albo kupic i liczyc na szczescie ze beda dobre albo szukac cos z Tubadzina lub Paradyza Ja miałam do czynienia. Możesz liczyć że będą trzymały wymiar, ale generalnie to loteria. Moim zdaniem Paradyż, Tubądzin i Nowa Gala zdecydowanie lepsze. U nas do II gat. z Paradyża fachowcy nie mieli żadnych zastrzeżeń, a przy I z Opoczna często trzeba niwelować różnice w wymiarach grubością fugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suede 05.02.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 anso podaj mi maila to Ci wyslę jak to fajnie jedna dziewczyna rozwiązała, a ja głupia nie zrobiłam tak Wandeczko a na forum mozesz się pochwalić tym rozwiązaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 05.02.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Wandeczko a na forum mozesz się pochwalić tym rozwiązaniem? ono nie jest moje wiec go nie wklejam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agabudowa 05.02.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Wandeczko możesz mi też przesłać to super rozwiązanie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_białystok 06.02.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 zmiany zaproponowane przez Wandeczkę czyli wydzielenie pralni (2m x 3,1m) z pokoju nad garażem to strzał w 10tkę! na bank tak zrobimy a i żona ciśnie mnie na dodanie lukarny nad schodami - więc muszę to przemyśleć... http://www.i-g.pl/riddlah/z124/lukarna.jpg czy ktoś z Was robi identyczną elewacje jak w projekcie? mi się ona bardzo podoba ale nie wiem czy jest do zrealizowania (technicznie i cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 06.02.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 mi akurat się ta lukarna nie podoba, ale skoro żona chce:) to warto pomyśleć kris epiotrek zrobił taką elewację, ja też się przymierzam do drewna, ale w innych kolorach cenowo oczywiście wychodzi drożej niż zwykły tynk na całym domu nam wycenili położenie drewna na 40zł/m2 + drewno ok 28zł/m2+ środki do impregnacji i malowania - jeszcze nie wiem czy to drogo czy tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_białystok 06.02.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 mi się lukarny ogólnie podobają - dokładnie taka na żywo dość sporych rozmiarów robi wrażenie - mam 2 takie w okolicy - na dachach o podobnych rozmiarach ale się tak przyzwyczaiłem do oryginalnego z124, ze tak jakoś dziwnie powalczę z architektem i wizualkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekzac 06.02.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 ona ciśnie mnie na dodanie lukarny nad schodami - więc muszę to przemyśleć... odradzam. mnie lukarna zupełnie nie pasuje do koncepcji tej bryły, ale to rzecz gustu. raczej będziesz też miał mniej światła na klatce schodowej niż przy zwykłym oknie dachowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lottta 06.02.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 kris - lukarnie mówię nie, jak to jacek już napisała kiepsko wpada światło w lukarnę, poza tym to jest drogi gis i łatwo mogą spierniczy "fachowcy"jak bardzo chcecie mieć dom z lukarnami to w archetonie prawie każdy projekt je ma a z500 jest innym biurem, stawia na proste eleganckie budynkiWanda a co ty tak wydzielasz ludziom ten pomysł, co niby jest tam takiego super?! Ludzie: zwykłe poprzesuwanie drzwi, chyba każdy z nas ma na tyle wyobraźni, żeby nie skomleć o kawałek rozwiązania, które jest banalne - jak nie chce pokazać publicznie to po co tu o tym pisze, zapominasz Wanda, ze to jest forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazia666 06.02.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Wanda a co ty tak wydzielasz ludziom ten pomysł, co niby jest tam takiego super?! Ludzie: zwykłe poprzesuwanie drzwi, chyba każdy z nas ma na tyle wyobraźni, żeby nie skomleć o kawałek rozwiązania, które jest banalne - jak nie chce pokazać publicznie to po co tu o tym pisze, zapominasz Wanda, ze to jest forum Lottta, zaglądam na to forum regularnie i nie zauważyłam, żeby ktokolwiek skomlał o cokolwiek. Czymś innym jest udostępnienie rozwiązania osobom zainteresowanym, czymś innym opublikowanie zdjęć w necie bez zgody autora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawenda i Lubczyk 07.02.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Wandeczka super, że w końcu udało się zamontować okna! to ja jeszcze wstawię zdjęcia prawie skończonej łazienki Olencjaaa, łazieneczka bardzo śliczna, moim zdaniem. Napisz, proszę, czy: wymiary 160x160 cm jak w projekcie, czy coś zmieniałaś? Kabinę wstawiłaś 80 cm? Drzwi chyba suwane? Zadowolona jesteś? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawenda i Lubczyk 07.02.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 kris - lukarnie mówię nie, jak to jacek już napisała kiepsko wpada światło w lukarnę, poza tym to jest drogi gis i łatwo mogą spierniczy "fachowcy" jak bardzo chcecie mieć dom z lukarnami to w archetonie prawie każdy projekt je ma a z500 jest innym biurem, stawia na proste eleganckie budynki Wanda a co ty tak wydzielasz ludziom ten pomysł, co niby jest tam takiego super?! Ludzie: zwykłe poprzesuwanie drzwi, chyba każdy z nas ma na tyle wyobraźni, żeby nie skomleć o kawałek rozwiązania, które jest banalne - jak nie chce pokazać publicznie to po co tu o tym pisze, zapominasz Wanda, ze to jest forum Ojjj, to nie było miłe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts