maniek-83 01.08.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 witam wszystkich serdecznie czy ktoś z was mógłby wrzucić zdjęcia podłogi jak połączyliście kafle z parkietem i do kat kafle a parkiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazia666 15.08.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam wszystkich po długim milczeniu Niniejszym oświadczam, że dwa tygodnie temu dołączyłam do grona "mieszkających". Wiele jeszcze zostało do zrobienia, na finiszu budżet wyparował w zastraszającym tempie. Nie udało nam się zrobić kominka, górnej łazienki i ogrodzenia, ale po odwiedzinach rodziny i znajomych i zachwycie, w jaki wpadli oglądając dom, zastanawiam się, czy jest sens się tym przejmować Nikt nie widzi niedoróbek i fuszerki (która zagwarantowała nam wiele nieprzespanych nocy), niedokończonych rzeczy; wszystkim podoba się układ pomieszczeń, ilość światła na parterze, przestrone pokoje na górze... Przyznam, że do końca budowy dotrwałam resztkami sił i przypłaciłam to zdrowiem psychicznym Ale co tam, jeszcze będziemy się z tego śmiać Pozdrawiam wszystkich i życzę wytrwałości! Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez Kazia666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 21.08.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Gratulacje!! Kazia wklejaj szybciutko zdjecia:) bardzo ciekawa jestem jak wyszedl kominek no i cała reszta! ale Ci zazdroszcze!POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 21.08.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 kurcze dopiero teraz doczytalam ze nie masz jeszcze kominka! no ale cała reszta mile widziana:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazia666 21.08.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 (edytowane) Oto kilka fotek, bardzo proszę o wyrozumiałość - przed nami nadal mnóstwo pracy. Większość mebli pochodzi z poprzedniego mieszkania, gdzieniegdzie zieją otwory na gniazdka, wystają przewody... Brakuje jeszcze listew przypodłogowych, parapetu w wykuszu i wielu innych bibelotów, które nadadzą całości pożądany klimat Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez Kazia666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 21.08.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Oto kilka fotek, bardzo proszę o wyrozumiałość - przed nami nadal mnóstwo pracy. Większość mebli pochodzi z poprzedniego mieszkania, gdzieniegdzie zieją otwory na gniazdka, wystają przewody... Brakuje też wielu bibelotów, które nadadzą całości pożądany klimat [ATTACH=CONFIG]132427[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]132428[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]132429[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]132430[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]132431[/ATTACH] KAZIA gratuluję DOMU i wytrwałości! Kuchnia i łazieneczka bardzo w moim klimacie, więc cóż moge rzec - pięknie, jasno i elegancko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 22.08.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Kazia super!! dzieki za wklejenie zdjec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 22.08.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Czy ten wykusz na pierwszym zdjeciu jest taki oryginalny jak w projekcie, czy troszke powiekszony ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazia666 22.08.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Czy ten wykusz na pierwszym zdjeciu jest taki oryginalny jak w projekcie, czy troszke powiekszony ?? Wykusz jest taki, jak w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 22.08.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 (edytowane) a kominek ma Pani na srodku czy przesuniety na sciane. Wersja jest lustrzana czy normalna. Najwazniejsze pytanie: ile kosztowaly same okna do wykusza... bo wielkosciowo sa idealne... bardzo prosze o odpowiedz Edytowane 22 Sierpnia 2012 przez birbi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazia666 22.08.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Jest to odbicie lustrzane projektu, w układzie niewiele zmienialiśmy (powiększyliśmy dolną łazienkę kosztem pokoju o 60 cm, poszerzyliśmy garaż i pokoje nad nim o 60 cm i podnieśliśmy ściankę kolankową już nie pamiętam ile Kominek bez zmian, tak jak w projekcie - mimo to miejsce na jadalnię w zupełności nam wystarcza, nawet gdy wpadnie kilka osób. a kominek ma Pani na srodku czy przesuniety na sciane. Wersja jest lustrzana czy normalna. Najwazniejsze pytanie: ile kosztowaly same okna do wykusza... bo wielkosciowo sa idealne... bardzo prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 22.08.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 a cena tych okien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 23.08.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Wandeczko a co u CIebie? na jakim etapie jestes? u mnie więzba juz jest za chwile dachówka i na tym narazie konczymy! reszta na wiosne. pozdrowionka:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 24.08.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Wandeczko a co u CIebie? na jakim etapie jestes? u mnie więzba juz jest za chwile dachówka i na tym narazie konczymy! reszta na wiosne. pozdrowionka:bye: my mamy kłopot z podłączeniem się do kanalizy wiec przestało nas tak pilić z wykończeniówką, ale mamy nadzieję, ze w ciagu miesiąca będzie to załatwione i zrobione:) mamy już położony tynk na elewacji, drewno zakładamy na poczatkuu wrzesnia, właśnie zaczynamy je malowac kafle w górnej łazience juz połozone, podłoga w dolnej, panele powybierane, kuchnia z Ikei czeka na złożenie, myślimy nad detalami i wygraną w lotka:) teraz na tapecie mam kolory ścian i pokój chłopców pozdrawiam wszystkich mieszkających, budująch i wykańczających się już 2 osoby przystaneły pod naszym domem i pytały co to za projekt - bo bardzo podobał im się DOM:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 24.08.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Czy ktoś ma powiekszone okno balkonowe w salonie i wstawione drzwi przesuwne?? Jesli tak prosze o zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 24.08.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Czy ktoś ma powiekszone okno balkonowe w salonie i wstawione drzwi przesuwne?? Jesli tak prosze o zdjecia ja mam okno przesuwno-uchylne i poszerzone do 2,5m, kilka stron wcześniej jest zdjęcie z salonu po rozłożeniu podłogówki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 25.08.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 ooo. znalazlem super zdjecie okna na forum cos pieknego... duzzze okno przesuwne... miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 26.08.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 ja mam okno w salonie 4m ,bedzie przesuwne,powiekszylismy salon o pokój na dole. niestety narazie mam stan surowy otwarty wiec nie mam zdjec jak to wygląda z oknem:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 26.08.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Wandeczko koniecznie wklej zdjecie jak juz zrobisz elewację z drewnem!! przymierzam sie też do takiej! napewno wyjdzie bosko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 26.08.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Wandeczko koniecznie wklej zdjecie jak juz zrobisz elewację z drewnem!! przymierzam sie też do takiej! napewno wyjdzie bosko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts