Lottta 27.08.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Oto kilka fotek, bardzo proszę o wyrozumiałość - przed nami nadal mnóstwo pracy. Większość mebli pochodzi z poprzedniego mieszkania, gdzieniegdzie zieją otwory na gniazdka, wystają przewody... Brakuje jeszcze listew przypodłogowych, parapetu w wykuszu i wielu innych bibelotów, które nadadzą całości pożądany klimat [ATTACH=CONFIG]132427[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]132428[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]132429[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]132430[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]132431[/ATTACH] Kazia666 no to wielkie brawa. po pierwsze za szybka przeprowadzkę a po drugie za ciekawe wnetrza. Resztę sobie pomalutku wykończycie. My może na Boze narodzenie sie wprowadzimy, jakoś marnie nam idzie, ciągle coś poprawiamy przerabiamy bo kilku rzeczy nie przemyslelismy wczesniej albo nam spaprali "fachowcy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 28.08.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Moja szara elewacja - jeszcze bez drewna: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazia666 28.08.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 (edytowane) Wandeczko, zestawienie szarej elewacji z białą nadbitką wygląda super! Edytowane 28 Sierpnia 2012 przez Kazia666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Krzysiek 31.08.2012 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 ooo. znalazlem super zdjecie okna na forum cos pieknego... duzzze okno przesuwne... miodzio [ATTACH=CONFIG]133173[/ATTACH] Elo. To nasze okno. Moja żona już 2 miesiąc robi fotki żeby się pochwalić. Spróbuje pogonić. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 31.08.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Elo. To nasze okno. Moja żona już 2 miesiąc robi fotki żeby się pochwalić. Spróbuje pogonić. Pozdro. Z jakiej firmy maja Panstwo okna, jaki to wymiar okna. Prosze o fotki jak wyglada teraz i czy sie latwo czysci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lottta 01.09.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Moja szara elewacja - jeszcze bez drewna: [ATTACH=CONFIG]133597[/ATTACH] no niezłe to połączenie szarego i białego - czekam jak to z drewnem na elewacji sie zgra. Wandeczka a ile Ty masz drewna do kominka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Krzysiek 07.09.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Z jakiej firmy maja Panstwo okna, jaki to wymiar okna. Prosze o fotki jak wyglada teraz i czy sie latwo czysci Okno ma wymiar 230 na 245, zamawialiśmy okna u faceta co to na zamówienie robi (góral taki z Chabówki co to okna robi podobno do Austrii) drewniane. A zdjęcia to żona. Cały czas negocjuje żeby wrzuciła jakieś ale musimy jeszcze coś tam porobić żeby wrzuciła (pani projektant -artysta). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 11.09.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 No to teraz czekam za zdjeciami, mam nadzieje ze ktos sie pochwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vojtek 26.09.2012 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Widzę że temat trochę spowolnił. My mamy wreszcie/ostatecznie dachówkę więc wieczorem wrzucę zdjęcia na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 26.09.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Czekamy na nowe zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z124-sylwii i marcin 26.09.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Witam wszystkich budujących domek z124. Forum obserwujemy od 1,5 roku,od kiedy zdecydowaliśmy się na budowę tego domku. 14.09.2012r. nastąpiło oficjalne rozpoczęcie naszej budowy, teraz jesteśmy na etapie układania bloczków na ławach. Ok najbliższego poniedziałku powinniśmy mieć stan zero. A jeszcze w tym roku planujemy zrobić SSO - jeżeli tylko pogoda nam na to pozwoli. To forum to źródło bardzo cennych wskazówek za co już jestem bardzo wdzięczna. Jak tylko nauczę się wrzucać zdjęcia to pokaże nasz etap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 26.09.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 (edytowane) a my na takim etapie jestesmy:) all Inclusive POZOSTAŁO: napełnić wannę wodą z pianą, wymalować wszystkie ściany, położyć panele i PODŁĄCZYĆ się do kanalizacji miejskiej - trzymajcie kciuki, żeby nastąpiło to lada dzień 12 września minął u nas rok od wbicia łopaty Edytowane 26 Września 2012 przez Wandeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lottta 28.09.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 a my na takim etapie jestesmy:) all inclusive [attach=config]138746[/attach] pozostało: Napełnić wannę wodą z pianą, wymalować wszystkie ściany, położyć panele i podłączyć się do kanalizacji miejskiej - trzymajcie kciuki, żeby nastąpiło to lada dzień 12 września minął u nas rok od wbicia łopaty nice nice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lottta 28.09.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Wanda co to za wanna? poolspa na drewnianym stelażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z124-sylwii i marcin 28.09.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Zgodnie z obietnicą wklejam zdjęcia z naszej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z124-sylwii i marcin 28.09.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 A to już zdjęcia z dzisiejszego poranka. Pozdrawiam i mam nadzieję że ja również już niedługo będę wstawiać wanne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 02.10.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 hej! czy ktos z was ma juz gotowy kominek tak jak jest w projekcie? bardzo jestem ciekawa jak go ujażmiliscie,bo ja totalnie nie mam na niego pomysłu:( ne wiem czy nie bedzie za mało miejsca na przejscie jak sie wstawi krzesła i stół. coraz czesciej mysle o nowoczesnej kozie tak jak u Kasi i Olencji ,wyglada to fajnie i dużo mniej miejsca zajmuje! wklejajcie zdjecia ! pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z124-sylwii i marcin 02.10.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Ja właśnie, m.in. z obawy że będzie za mało miejsca w wykuszu, zrezygnowałam całkowicie z kominka. Mam tylko nadzieję, że nie będę żałować. A dzisiaj panowie zalali nam płytę. Od piątku mają się piąć ze ścianami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roman_bekas 05.10.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Witam, Jestem na etapie wyboru projektu. Chcialbym uzyskac informacje czy ktos buduje Z124 w Opolskim lub Slaskim. Chetnie bym sie umowil i zobaczyl dom w realu. Pewna para napisala mi, iz po ogledzinach domu w realu okazalo sie ze ten dom jest za duzy. Pozdrawiam Roman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z124-sylwii i marcin 06.10.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 A oto nasz domek, zmiany jakie wprowadziliśmy to poszerzenie domku o 60cm, przesunięcie i poszerzenie okna w salonie, drzwi wejściowe z dostawką zamiast tych wąskich okienek w wiatrołapie. Póki co, panowie źle umieścili okno w kuchni - zamiast na środku kuchni, zaczęli na środku całej ściany - zapomnieli o schodach. W poniedziałek muszą zacząć od poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts