Ewa_Konrad 17.12.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 U nas prace na ten rok zakonczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z124-sylwii i marcin 21.12.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Jeszcze kilka godzin pracy i będzie SSO. Na zdjęciach: dach od frontu, na którym brakuje jeszcze okna na klatce schodowej oraz łupka na kominie wentylacyjnym oraz dach od ogrodu - tu również jeszcze trochę prac pozostało. Życzę wszystkim Wesołych Świąt i szybkiego nadejścia wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 23.12.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Pada śnieg, suną sanki, jest renifer i bałwanki. Śnieżki z nieba spadają, życzenia zdrowych świąt składają. Niech te święta będą wyjątkowe, a prezenty odlotowe. Mikołaja w kominie, prezentów ile się nawinie. Cukierków skrzynki, dwumetrowej choinki. Przed domem bałwana i sylwestra do rana. W dniu tak radosnym Świąt Bożego Narodzenia, pragnę Wam złożyć serdeczne życzenia. Zdrowia, szczęścia, pomyślności, ile w karpiu ości i oczywiście skończenia z124 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 31.12.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 W Nowym Roku tuż po balu,Oprócz szczęścia, zdrowia, szmalu,proś niebiosa by ci dałydużo seksu i gorzałyDo Siego roku 2013*W 2013 Roku idź do przodukrok po krokuNiech cię nadmiar kasy męczyNiechaj fiskus cię nie dręczyNiech rodzina żyje w kupie-resztę miej głęboko w dupie!*Niech się zima sroży wkoło, a Wy bawcie się wesoło.Do północy i do rana,niech nie braknie Wam szampana.W Nowym Roku zdrowia, kasy -tego zyczy BIRBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 14.01.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Ale zimowa cisza nastała... (( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agsuchodolska 15.01.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Ale zimowa cisza nastała... (( No wlasnie ostatnio strasznie cicho na forum...... sluchajcie ja mam pytanko. Przymierzamy sie do ocieplania poddasza i stad zapytanie. Co stosowaliscie lub bedziecie ..... welna, styropian, pianka??? jakies pomysly?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z124-sylwii i marcin 15.01.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Śnieg okrył wszystkie domki i dlatego jest cicho. Musimy poczekać do wiosny Nam zabrakło ok 70szt dachówki i nie ukończyliśmy jeszcze dachu. Teraz nie ma możliwości żeby go skończyć. Musimy czekać. Dachówka została dowieziona dopiero dzisiaj, więc jak się ociepli to panowie ją położą i skończą rynny. Zamówiliśmy okna i jak pogoda pozwoli to będziemy je montować. Odpowiadając na zapytanie o ociepleniu poddasza to my będziemy kłaść wełnę. Nawet nie rozpatrywaliśmy innych rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosztka 16.01.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 No wlasnie ostatnio strasznie cicho na forum...... sluchajcie ja mam pytanko. Przymierzamy sie do ocieplania poddasza i stad zapytanie. Co stosowaliscie lub bedziecie ..... welna, styropian, pianka??? jakies pomysly?? Odnośnie ocieplenia poddasza to polecam wełnę Isover Profit-Mata 0,035 bardzo mało pyli. Ja stosowałem 15cm między krokwiami i druga warstwa 10cm. Właśnie niedawno zakończyłem ten etap. Pozdrawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vojtek 17.01.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Pięknie! to ja się dołączę i pochwalę moimi poczynaniami. Mamy TYNKI robione przed świętami powoli wysychają. Zdjęcia porobię jak już będzie sucho niedługo ruszamy z ogrzewaniem. Na dole podłogówka, do góry normalne ogrzewanie. Mam pytanie do wszystkich, czy ktoś z was przewiduje betonową, dekoracyjną posadzkę? jeśli tak to gdzie zlecanie prace? bo ja dostałem ofertę na taką posadzkę za 29 tys netto... i to troche duużo moim zdaniem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agsuchodolska 19.01.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Odnośnie ocieplenia poddasza to polecam wełnę Isover Profit-Mata 0,035 bardzo mało pyli. Ja stosowałem 15cm między krokwiami i druga warstwa 10cm. Właśnie niedawno zakończyłem ten etap. Pozdrawiam:D Pamietasz moze ile w przyblizeniu poszlo ci welny? ocieplales tez sufit podwieszany czy do kalenicy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosztka 22.01.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Pamietasz moze ile w przyblizeniu poszlo ci welny? ocieplales tez sufit podwieszany czy do kalenicy?? 15cm-56 rolek (3,6m^2=rolka) 10cm_20 rolek(6m^2=rolka) Ocieplałem całość do kalenicy oraz sufit Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PAT1 23.01.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Witam, ponawiam pytanie bo juz kiedys je zadawalam ale nie dostalam odpowiedzi Wiosna ruszam z dalszymi pracami i mam pytanie do osob, ktore wykanczaly elewacje drewnem (jak w projekcie): 1. Jaki byl koszt wykonania okladziny z drewna? 2. Jaki rodzaj drewna, zabezpieczenia zostal uzyty? dziekuje za odpowiedzi i niedlugo wrzuce fotki z naszym domkiem (tymczasem stan surowy otwarty) PAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agsuchodolska 28.01.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 15cm-56 rolek (3,6m^2=rolka) 10cm_20 rolek(6m^2=rolka) Ocieplałem całość do kalenicy oraz sufit Pozdrawiam Dziekuje serdecznie A oto nasz Z124 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekkk 29.01.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Witam Jaki jest koszt stropu teriva dla tego projektu? A może ktoś zamiast stropu teriva robił strop monolityczny?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z124-sylwii i marcin 03.02.2013 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Po ponad czterech miesiącach robót udało się osiągnąć SSO. Jeżeli chodzi o koszt stropu to nas wyniósł 7500zł sam strop, do tego beton 4500 bez robocizny, wyszło ok. 12 000zł. Mamy domek poszerzony o 60cm. Poniżej obecny stan. Teraz czekamy na okna i bramę garażową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 04.02.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Po ponad czterech miesiącach robót udało się osiągnąć SSO. Jeżeli chodzi o koszt stropu to nas wyniósł 7500zł sam strop, do tego beton 4500 bez robocizny, wyszło ok. 12 000zł. Mamy domek poszerzony o 60cm. Poniżej obecny stan. Teraz czekamy na okna i bramę garażową. Z jakiego maternialu macie komin ?? jaka firma i model. Dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniab 04.02.2013 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Z jakiego maternialu macie komin ?? jaka firma i model. Dziekuje za odpowiedz powiedzcie mi proszę jaki wyszedł Wam koszt dachu i o ile podnosiliście ściankę kolankową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosztka 05.02.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 powiedzcie mi proszę jaki wyszedł Wam koszt dachu i o ile podnosiliście ściankę kolankową? Witaj, Ścianka kolankowa + 1 pustak a odnośnie dachu to więźba+dachówka ceramiczna, orynnowanie i pełne deskowanie 55tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z124-sylwii i marcin 06.02.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Z jakiego maternialu macie komin ?? jaka firma i model. Dziekuje za odpowiedz Witam,Kominy mamy z firmy Schiedel model rondo plus, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z124-sylwii i marcin 06.02.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Ściankę kolankową podnieśliśmy o jeden pustak, natomiast koszt dachu wyszedł ok. 52 000zł - jeszcze nie rozliczona jednej f-ry, ale koszt nie powinien przekroczyć tej kwoty.My nie deskowaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts