Vojtek 27.08.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 HEY Chciałem was przestrzec przez jednym wykonawcą w WLKP Pan Łukasz Świderski firma FUH Instal Gaz. Robił u mnie ogrzewanie. W połowie roboty anulował faktury z hurtowni, zabrał moje pieniądze i zniknął!zwykły oszust i naciągacz. nie dość że straciliśmy część pieniędzy, to jeszcze czas... ale z dobrych informacji dodam, że przyszedł nam z pomocą inny instalator, który skończył robotę za rozsądne pieniądze i finalnie jesteśmy zadowoleni.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z124-sylwii i marcin 27.08.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Po kilku kolejnych tygodniach prac domek prezentuje się następująco: łazienka dolna w trakcie prac, sufit na parterze przygotowany do malowania i jeden pokój na poddaszu obłożony płytami k-g. Zaczynamy schody obkładać drewnem, montaż kuchni zaplanowany jest na ok. 10 września.Poniżej kilka fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 29.08.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Po kilku kolejnych tygodniach prac domek prezentuje się następująco: łazienka dolna w trakcie prac, sufit na parterze przygotowany do malowania i jeden pokój na poddaszu obłożony płytami k-g. Zaczynamy schody obkładać drewnem, montaż kuchni zaplanowany jest na ok. 10 września.Poniżej kilka fotek. Super ida prace, rozumiem, ze niedługo sie wprowadzacie ??? U nas tez prace ida pełna para (w sobote nowe fotki) Majstry koncza szczyty i 9 wrzesnia wchodza dachowcy. Pewnie w pazdzierniku majstry postawia ścianki działowe i na ten rok koniec prac. W grudniu po okna bedzie trzeba sie wstawic do Vetrex-u albo oknoplastu (boje sie tej wizyty) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 29.08.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 HEY Chciałem was przestrzec przez jednym wykonawcą w WLKP Pan Łukasz Świderski firma FUH Instal Gaz. Robił u mnie ogrzewanie. W połowie roboty anulował faktury z hurtowni, zabrał moje pieniądze i zniknął! zwykły oszust i naciągacz. nie dość że straciliśmy część pieniędzy, to jeszcze czas... ale z dobrych informacji dodam, że przyszedł nam z pomocą inny instalator, który skończył robotę za rozsądne pieniądze i finalnie jesteśmy zadowoleni. pozdrawiam Takiego h... to nie można panem nazywac... tylko za j... powiesic. Gdzie tu szukac zaufanych fachowcow... Pewnie tylko na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 31.08.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Obiecane fotki 09.09.2013r Wchodza dachowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 31.08.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 02.09.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Witam serdecznie!!! Dziś dostałem pierwsze wyceny na okna. Pierwsza wycena z Variant okna 5-cio komorowe szyba standard: okno przesuwne 217x210 + roleta elektryczna, wykusz + roleta elektryczna, okno w kuchni, okno w pokoju na dole, 2 okienka przy wejsciu 37x240, 2 okna w garazu, do gory 4 okna cena za całość z montazem 17400zl Druga wycena z Vetrex premium v90+ pakiet 3 szybowy, profil 6-cio komorowy, głębokość zabudowy 90mm okno przesuwne 217x210 + roleta elektryczna, wykusz + roleta elektryczna, okno w kuchni, okno w pokoju na dole, 2 okienka przy wejsciu 37x240, 2 okna w garazu, do gory 4 okna cena za całość z montazem 23500zl Trzecia wycena z DRUTEX pakiet 3-szybowy, profil 7-dmio komorowy IGLO ENERGY okno przesuwne 217x210 + roleta elektryczna, wykusz + roleta elektryczna, okno w kuchni, okno w pokoju na dole, 2 okienka przy wejsciu 37x240, 2 okna w garazu, do gory 4 okna cena za całość z montazem 26500zl Niestety okno standardowe uchylno-przesuwne bo podnoszono-przesuwne kosztuje 10 000zl Jeszcze czekam na wycene z Oknoplastu. Co mowicie na te ceny. Rolety tylko chce nad wykuszem i tarasem. Mam nadzieje, ze oferta cenowa jest OK. Pewnie najlepiej poczekac do zimy. Czekam na wasze opinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z124-sylwii i marcin 05.09.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Birbi ja się nie podejmuje wypowiedzi, zależy na czym Ci zależy i niestety na co Cię stać. A u nas po kolejnych kilku dniach prac mamy wyrównane podwórko od ogrodu, niestety nie mam zdjęć. Dzisiaj zakończyliśmy prace związane z szambem ekologicznym oraz zostały zamontowane drzwi zewnętrzne. A pan kafelkarz rozpoczął kafelkowanie salonu i kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 16.09.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 ehh... nasze forum znowu ucichło... nikt juz nie buduje, nie wykańcza, może juz ktoś ma zagospodarowane podwórko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 18.09.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 18.09.2013 Ruszamy z dachem. Bedzie CREATON BALANCE czarna angoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 18.09.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosztka 18.09.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 No ładnie idziecie. Jestem ciekaw jak się sprawdzi obniżenie od strony tarasu.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 21.09.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Od poniedziałku kończymy szczyty, kominy, ścianki działowe. Od wtorku deskujemy dach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 21.09.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Troszke zdjęć z poddasza. Sypialnia, łazienka, garderoba, pralnia, pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 22.09.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Od poniedziałku kończymy szczyty, kominy, ścianki działowe. Od wtorku deskujemy dach... [ATTACH=CONFIG]213715[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]213716[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]213717[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]213718[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]213719[/ATTACH] Nie widze dokładnie na zdjęciach, czy otwory na te waskie okna w wykuszy macie do samej ściany domu czy macie domurowany kawałek na szerokość ocieplenia? Bo ja i Kazia666 już miałyśmy taki błąd i okna były do wymiany:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 23.09.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Nie widze dokładnie na zdjęciach, czy otwory na te waskie okna w wykuszy macie do samej ściany domu czy macie domurowany kawałek na szerokość ocieplenia? Bo ja i Kazia666 już miałyśmy taki błąd i okna były do wymiany:( No właśnie... dzieki za info. Otwór tam jest na 65,5cm czyli zamurowac gdzieś na 20cm jak ocieplenie bedzie 15cm styropian. Czyli zostanie mi otwór na okno tak 40cm - 45cm. Dziekuje za informacje po to właśnie jest to forum... Majster właśnie jutro ma podmurować główne okno w wykuszu to mu odrazu powiem żeby pamietał o tych małych. Mam nadzieje, że dobrze to rozumuje ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 23.09.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Teraz jestem w szoku... hehe sprawdzam w projekcie ( tym po zmianach kupiony w grudniu 2012 ) i juz o tym pomyśleli. Nie wiem jak bylo w waszym projekcie ale tu jest to zaznaczone ocieplenie. Na stronie z500 mozna pobrac rysunek szczegółowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 23.09.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Jesli jeszcze widzicie jakies rzeczy na którem mam uwazac to bardzo prosze o info. Tak samo jak "Kosztka" mówił mi o róznych wysokościach okien od podłogi na dole i do góry np. w łazience. Jesli cos jeszcze jest niepokojącego bardzo prosze o info. Wandeczko nasza jak Ci sie mieszka opowiadaj moze jakies nowe fotki, cos ostatnio ucichłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 25.09.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 25.09.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts