klimator 08.04.2014 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) Tak jak już pisałem Creaton titania czarna angoba a co z tymi schodami u was? Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez klimator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 08.04.2014 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Tak jak już pisałem Preston titania czarna angoba a co z tymi schodami u was? Trzeba było robić drewniane... Grupa z Wielkopolski ma drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimator 08.04.2014 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 No ok ale jak szerokie macie trepy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 08.04.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 hmm.... schody na końcu jak starczy kasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimator 08.04.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 hmm.... schody na końcu jak starczy kasy... Heh musi kasy starczyć chyba po drabinie nie będziecie chodzic pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 14.04.2014 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Okna zamontowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 14.04.2014 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 14.04.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimator 15.04.2014 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Birbi Super Czy można wiedzieć ile was wyszły wszystkie okna bez dachowych ??. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 15.04.2014 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Birbi Super Czy można wiedzieć ile was wyszły wszystkie okna bez dachowych ??. Hmm 22 000zl z montażem, poszerzeniami w wykuszu i oknie Hst. Rolety w całym wykuszu i przy Hst. W promocji zimowej. DAKO DPQ-82, VEKA SOFTLINE 82. W tym samo okno HST około 8000zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulaDaniel 16.04.2014 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Witamy.Jesteśmy tutaj nowi, to znaczy od dłuższego czasu czytamy forum ........ teraz postaramy się coś opisać również o naszym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 16.04.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Mamy szambo 10m3. Z czystym sumieniem mogę polecić firmę http://www.fach-bet.com.pl Wszystko zgodnie z umową, szybko, sprawnie bez komplikacji. Z Panem byłem umówiony na 10:00, już o 9:50 zabrał się do pracy, a o 12:00 szambo było zrobione na gotowo. Największym atutem tych szamb jest to, że przywożone jest w całości tz. nie jest klejone na miejscu tylko montowane "całe". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.konrad 16.04.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 u nas tynki na całego, do świat koniec wtedy podłogówka i jeszcze jakies pierdy i posadzki...a tu moje pytanie ktoś z Was wylewał anchydrytowe posadzki?Nasza wycena 39,5 netto za 1m^2 przy założeniu 5cm plus styropian itd., a zwykła posadzka 23zł brutto przy 5cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 16.04.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 u nas tynki na całego, do świat koniec wtedy podłogówka i jeszcze jakies pierdy i posadzki...a tu moje pytanie ktoś z Was wylewał anchydrytowe posadzki? Nasza wycena 39,5 netto za 1m^2 przy założeniu 5cm plus styropian itd., a zwykła posadzka 23zł brutto przy 5cm? Vojtek ma chyba te posadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vojtek 20.04.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 dobra cena! chociaz u mnie mialo tez byc 5 cm... a wyszlo w sumie 7, wiec doplacalem.Posadzka super, bo oddaje szybciutko cieplo z podłogówki, a mam porównanie bo na górze mam zwykłą posadzkę i podłogówkę w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 22.04.2014 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Dzisiaj bardzo dużo się działo... Pobudka o 6:00, o 7:00 na budowie czekali już za nami elektrycy do 10:30 chodziliśmy po domu i wybieraliśmy gdzie kontakty, włączniki, ledy, kinkiety itp. W międzyczasie przyjechał Pan od kuchni... mamy już bardzo zadowalającą wycenę 9500 zł razem z montażem, cargo, obrotowym rondem w narożniku, szafkami do góry, blatem itp. Później koło godziny 11:00 przyjechał Pan z firmy http://www.ekopian.pl i wstępnie wycenił ocieplenie poddasza pianą. 10 000 zł za grubość 19 cm, i dach 170 m2. Już zapisaliśmy się na termin. Jeszcze ocieplimy pianą wykusz od środka i przestrzeń nad drzwiami wejściowymi i garażem na zewnątrz ( wnęka ) na 30 cm. ( tam jest sam beton ) Resztę dnia szukaliśmy inspiracji... łazienki, panele, płytki. Trafiła się deska bambusowa w rewelacyjnej cenie 69 zł/m2 tylko, że równe 70 metrów. Troszkę mało... ale zobaczymy... coś pięknego taka deska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulaDaniel 27.04.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Tak w szybkim skrócie nasz domek W środę strop będzie zalany ...... jak wpadniemy na weekend do PL to już na głowę nam nie napada w domku ATTACH=CONFIG]256990[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 28.04.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Tak w szybkim skrócie nasz domek W środę strop będzie zalany ...... jak wpadniemy na weekend do PL to już na głowę nam nie napada w domku Gratuluję postępów My skończyliśmy elektrykę z robocizną i towarem 10 000 zł w tym 40 ledów w salonie, kuchni i korytarzu na dole Od poniedziałku wchodzi Pan Staszek od instalacji C.O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimator 07.05.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Hej u nas roboty trochę ruszyły mamy położoną więźbę dachową a na dniach mają przyjść murować ściany szczytowe oraz działowe na poddaszu. Mam teraz do was pytanie jak rozwiązaliście temat ścian szczytowych chodzi konkretnie o wysokość na jaką murowaliście ?? czy do góry krowi czy do dołu czy jakoś inaczej ? i czym to ocieplaliście z góry ?? styropian przyklejony do szczytowej ? czy może jednak wełna położona zaraz przed kryciem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 11.05.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Hej u nas roboty trochę ruszyły mamy położoną więźbę dachową a na dniach mają przyjść murować ściany szczytowe oraz działowe na poddaszu. Mam teraz do was pytanie jak rozwiązaliście temat ścian szczytowych chodzi konkretnie o wysokość na jaką murowaliście ?? czy do góry krowi czy do dołu czy jakoś inaczej ? i czym to ocieplaliście z góry ?? styropian przyklejony do szczytowej ? czy może jednak wełna położona zaraz przed kryciem ?? Najlepiej styropian przyklejony do szczytowej, omawiałem temat parę postów wyżej. Ja niestety za późno się skapnąłem i nie mam nic. Jedynie co mi zostaje to w tą szparę na 2cm wcisnąć pianę i już Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts