birbi 13.05.2014 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Czy ocieplaliście ścianę między garażem a domem, i sufit w garażu no i tak samo w kotłowni ??? Jeśli tak to jaką grubość daliście.W garażu i kotłowni ma być grzejnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimator 13.05.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 (edytowane) Też się nad tym zastanawiałem ale nie wiem czy jest sens szczególnie jeśli będę miał podłogówkę i chcę dać około 8 cm styro na stropie . Na ścianie pewno dam z 5 cm A takie pytanie bo widziałem że niektórzy mają drzwi wejściowe na wysokość tak jak w projekcie a niektórzy obniżone. Czy ktoś ma drzwi metalowe w tym większym wymiarze ? bo na razie to mi mówią że się nie da i że trzeba z naświetlem górnym co nie bardzo mi się podoba , gdzie kupowaliście drzwi ?? ( pytanie do tych co mają na ten wymiar 225 czy cos takiego ). Edytowane 13 Maja 2014 przez klimator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KillerQueen 14.05.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Witam! Planujemy - jeśli wszystko ułoży się po naszej myśli oczywiście - rozpocząć budowę w tym roku i w zasadzie jesteśmy zdecydowani na Z124 W związku z tym mam pytanie, czy może ktoś stawia/ postawił ten dom w województwie małopolskim/ śląskim?? Chcielibyśmy go jeszcze zobaczyć na żywo, choćby z zewnątrz Ja za grosz nie mam wyobraźni przestrzennej, więc bardzo mi na tym zależy Będę wdzięczna za wszelkie odpowiedzi pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 14.05.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Witam! Planujemy - jeśli wszystko ułoży się po naszej myśli oczywiście - rozpocząć budowę w tym roku i w zasadzie jesteśmy zdecydowani na Z124 W związku z tym mam pytanie, czy może ktoś stawia/ postawił ten dom w województwie małopolskim/ śląskim?? Chcielibyśmy go jeszcze zobaczyć na żywo, choćby z zewnątrz Ja za grosz nie mam wyobraźni przestrzennej, więc bardzo mi na tym zależy Będę wdzięczna za wszelkie odpowiedzi pzdr Zapraszamy do Wielkopolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimator 16.05.2014 03:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 (edytowane) Killerqueen Jak macie nie daleko na Podkarpacie to zapraszam do Łańcuta oj widzę ze jednak kawałek macie Edytowane 16 Maja 2014 przez klimator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.konrad 19.05.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Witam czy moglibyście podesłać wasze rozwiązania z kominkiem - aranżacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulaDaniel 20.05.2014 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 ostatnie foto jakie dostaliśmy z PL w tym tygodniu już dach rusza pełna parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimator 21.05.2014 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Hej U nas jakoś powoli się coś dzieje wczoraj skończyli murować kominy i murek przy tarasie. Mam nadzieję że jutro przyjdą do dachu Poniżej kilka fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 22.05.2014 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Piana PUR 20cm na całej długości. Dziś zrobione do połowy jutro reszta Zdjęcia z telefonu, jutro lepsza jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimator 22.05.2014 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Piana PUR 20cm na całej długości. Dziś zrobione do połowy jutro reszta Zdjęcia z telefonu, jutro lepsza jakość [ATTACH=CONFIG]261554[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]261555[/ATTACH] A strop nad poddaszem to czym będziecie ocieplać? Bo nie widzę żebyście mieli przygotowany pod pianę wiec pewno później? Albo wełna? Tylko czy jest sens mieszać 2 rodzaje ocieplenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 22.05.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 A strop nad poddaszem to czym będziecie ocieplać? Bo nie widzę żebyście mieli przygotowany pod pianę wiec pewno później? Albo wełna? Tylko czy jest sens mieszać 2 rodzaje ocieplenia? My psikamy pianę bezpośrednio na deski ( dach mamy deskowany ) dziś jest wypsikany cały " dół " do poddasza a jutro reszta nad poddaszem też na 20 cm. Majster nic nie mówił, żeby dach musiał być szczególnie przygotowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimator 22.05.2014 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 A ok myślałem ze strych nie będziecie piana tylko samo poddasze stąd moje pytanie ale jeśli cały to spoko a co robicie pomiędzy poddaszem a strychem? Bo jednak strych jest częścią nie ogrzewana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 22.05.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 A ok myślałem ze strych nie będziecie piana tylko samo poddasze stąd moje pytanie ale jeśli cały to spoko a co robicie pomiędzy poddaszem a strychem? Bo jednak strych jest częścią nie ogrzewana hmm... tak myślę czy nie położyć na "sufit" jeszcze z 15 cm wełny. Zobaczymy jak wyjdą koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KillerQueen 23.05.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Killerqueen Jak macie nie daleko na Podkarpacie to zapraszam do Łańcuta oj widzę ze jednak kawałek macie Dzięki za zaproszenie W sumie kawałek, i do Wielkopolski, i do Łańcuta, ale tak się składa, że i tu, i tu mamy rodzinę, więc może kiedyś, przy okazji.. A w sumie w Łańcucie jest co zwiedzać, więc może się wybierzemy Dzięki za odpowiedzi, jak tylko z czymś ruszymy, to będziemy bardziej aktywni na forum pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 24.05.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Pianowanie zakończone sukcesem 20cm Pierwsze foto z pianowania wykusza, mam nadzieję, że będzie ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 25.05.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Myślę, że dobry sklep elektryczny, gniazdka w dobrej cenie: http://www.ligeroo.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roman_bekas 26.05.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 A oto moj Z124 lokalizacja: Pietrowice Wielkie k. Raciborza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 27.05.2014 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 A oto moj Z124 lokalizacja: Pietrowice Wielkie k. Raciborza [ATTACH=CONFIG]262243[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]262244[/ATTACH] Brawo Panie Romanie tak trzymać. Jak wygląda w środku ?? Nam dziś podłączyli prąd czekamy na tynkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulaDaniel 01.06.2014 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 to są ostatnie fotki stan surowy otwarty zakończony a bociek to tak .......... na ozdobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 01.06.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Elektrykę mamy zakończoną. Podłączony prąd Wyszło około 140 punktów, i z 40 ledów. Ledy mamy bezpośrednio w stropie. Przygotowania do tynków. Tynk będzie gipsowy Dolina Nidy BETA. Czy stosować listwy dylatacyjne przy oknach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts