Vojtek 12.09.2014 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Birbi, szalejesz! ale nie zapomnij ocieplić dom przed zimą Swoją drogą jest jedna rzecz, którą będę miał szybciej niż wy! SCHODY apropo łazienek oczywiście znowu zapomniałem zadzwonić do Twojego płytkarza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 12.09.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 No właśnie żalił mi się... że nikt nie dzwonił. Ze schodami to jeszcze zobaczymy hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 12.09.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 aaa.... jeszcze muszę pamiętać o białym montażu bo już prawie zapomniałem... a tu 40 ledów w salonie czeka... kosmos.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimator 15.09.2014 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 U nas prace dalej pomału postępują aktualnie robią się wylewki wcześniej zrobiona została podłogówka. Z przyłączy brakuje jeszcze tylko gazu i będzie już wszystko swoje. pewno po wylewkach mały przestój będzie żeby wyschły . i później działamy dalej może jeszcze się uda w tym roku zrobić ocieplenie z zewnątrz + ocieplenie poddasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vojtek 18.09.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Kilmator, niezle to wygląda. czyli juz zaczniecie grzać w tym roku? jaki piec planujecie kupić? u mnie powoli góra kończy się na biało we wtorek / środa będzie montowana konstrukcja schodów. no i biore sie za łazienki ! niedlugo wreszcie jakieś fotki wrzucę. czy ktoś jeszcze planuje mocno industrialne wnętrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 20.09.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Szafka w łazience na dole + Roca gap Drzwi CLASSEN MAGNETIC JESION SKANDYNAWSKI Szefo w akcji dwie szafki zmontowane IKEŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimator 22.09.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Hej. Mam takie pytanie do Was Czy ocieplaliście kominy wewnątrz pomieszczeń ? chodzi mi głównie o komin z kotłowni przez pokój na górze bo kurcze nie wiem niby mam komin systemowy do gazu i nie wiem czy to okładać wełną czy nie bo kominkowy to mam rondo plus więc on ma już wełnę w sobie ale ten to nie wiem. Vojtek co do twojego pytania to nie wiem czy się uda gaz podłączyć bo coś im schodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkoss12 24.09.2014 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 (edytowane) Z mojego punktu widzenia, skoro komin jest wewnątrz domu i jest używany non stop (czyli będzie w nim cały czas ciepełko), to po co go ocieplać ? nie ocieplony przynajmniej odda trochę ciepła na pokoje do góry? (mogę się mylić) U nas po głębokiej analizie zrezygnowaliśmy z systemowego do kociołka i będziemy montować rakietę przez ścianę boczną. Szybciej, taniej, mniej estetycznie, ale funkcjonalnie to samo. Edytowane 24 Września 2014 przez darkoss12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vojtek 26.09.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 hey, ja też mam tą "rakiete" przez ściane i powiem, ze to sie świetnie sprawdza, chociaż grzałem dopiero jeden sezon.no i oszczędnośc znacząca w stosunku do komina systemowego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 27.09.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Łazienka górna na finiszu: Nowa lampa PHILIPS MASSIVE KICO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 02.10.2014 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Dziś Panowie zamontowali parapety. Wybraliśmy Parapety z granitu PADANG DARK są SUPER grubość 2cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimator 03.10.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Kurcze fajnie już macie widzę że robicie elewację z grafitowego ja jednak zdecydowałem się na biały 038 15cm. My właśnie jesteśmy teraz na etapie ocieplenia i położyłem własnoręcznie parę płytek w kotłowni pod baniak na wodę bo mają przyjść montować w przyszły tygodniu, ciekawe czy te płytki nie odpadną . Niestety ale chyba więcej się za płytki brał nie będę Poniżej kilka zdjęć z postępów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 05.10.2014 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Kurcze fajnie już macie widzę że robicie elewację z grafitowego ja jednak zdecydowałem się na biały 038 15cm. My właśnie jesteśmy teraz na etapie ocieplenia i położyłem własnoręcznie parę płytek w kotłowni pod baniak na wodę bo mają przyjść montować w przyszły tygodniu, ciekawe czy te płytki nie odpadną . Niestety ale chyba więcej się za płytki brał nie będę Poniżej kilka zdjęć z postępów: [ATTACH=CONFIG]282753[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]282754[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]282755[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]282756[/ATTACH] Czym zacieracie dziury po kołkach na elewacji ??? Ja kupiłem takie zaślepki i panowie wklejają je na pianę, ponoć nie ma efektu biedronki ale zobaczymy. http://cebiko.pl/nowosci.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimator 05.10.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Kurcze Birbi wiesz co ? dopiero teraz o czymś takim przeczytałem ja tam nie wiem ekipa czymś to zakleja w sumie to robili u moich rodziców parę lat temu a jeszcze wcześniej u brata i nic się tam nie dzieje tzn. nie widzę żadnych plam ala "efekt biedronki" więc mam nadzieję że też będzie dobrze i u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 08.10.2014 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Dojechały wymarzone schody Dębowe piękne bielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkoss12 09.10.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Odważnie, ja jestem za leniwy żeby takie cudo utrzymać w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimator 09.10.2014 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Birbi fajnie wyglądają te schody jednak brakowałoby mi chyba tego pomieszczenia pod schodami na różne graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 09.10.2014 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Birbi fajnie wyglądają te schody jednak brakowałoby mi chyba tego pomieszczenia pod schodami na różne graty E tam ja wole mieć schody jak w domu, a nie jak klatkę schodową w bloku dom jest na tyle duży, że znajdzie się i miejsce na graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimator 12.10.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Hej u nas Panowie zakończyli 1 etap elewacji i właściwie na teraz to koniec z elewacją zobaczymy może kiedyś będzie jakaś wolniejsza gotówka to zrobimy tynk Parapety zamontowane ( z blachy ) rolety się ładnie schowały w końcu dom już zaczyna wyglądać jak dom . Teraz przygotowania do pianowania poddasza i można powiedzieć że dom będzie ocieplony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkoss12 12.10.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 A u nas dopiero słupy zalali i pewnie w tym tygodniu skończą strop.. ile jeszcze przed nami pracy żeby taki stan osiągnąć, boże! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts