Olencjaaa 31.05.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Kazia u nas też się nic nie dzieje, ekipa jest na innej budowie... stropy w przyszłym tygodniu będą robić więc łącze się z tobą w bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agsuchodolska 31.05.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Hej Dziewczyny u nas tak jak pisalam wczesniej - czekamy na dekarza. A poza tym nic sie nie dzieje, ogolne porzadkowanie na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazia666 01.06.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Jaką dachówkę i kolor elewacji planujecie, drogie Panie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olencjaaa 01.06.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 dachówka na pewno ciemny brąz elewacja to się jeszcze zobaczy ale pewno coś z beżem i brązem a u was jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazia666 01.06.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Wg planu zagospodarowania musi być brąz lub czerwień - wybrałam ciemny brąz, i do tego na pewno jakiś jaśniutki chłodny beż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olencjaaa 01.06.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 no to będziemy mieć podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazia666 01.06.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Właśnie widzę Okna chcemy w okleinie Orzech, drzwi pewnie też, za to brama garażowa marzy mi się w kolorze elewacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lottta 01.06.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 witam !to są u was jakieś sugerowane kolory dachu, elewacji???o matko ja u siebie nawet nie spojrzałam - zaraz się okaże że nie mogę mieć czarnej dachówki:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazia666 01.06.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 To bardzo możliwe, zerknij do planu zagospodarowania przestrzennego. Ja też marzyłam o czarnym dachu i jasnoszarej elewacji, a tu guzik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lottta 01.06.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 mam pytanie o ten nieszczęsny kominek, czy ktoś już wam pokazywał mniej więcej ile zajmie obudowa kominka takiego z jedną szyba do przodu salonu - bo taki chcę mieć, ale czy ta ściana boczna taka łysa i wielka nie będzie głupio wyglądała przy stole w wykuszu? chyba za bardzo sie wszystkim martwię, ale chyba lepiej teraz niż potem płakać że się mieszka w kiepskim domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lottta 01.06.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 To bardzo możliwe, zerknij do planu zagospodarowania przestrzennego. Ja też marzyłam o czarnym dachu i jasnoszarej elewacji, a tu guzik! całe szczęście nie mam żadnych ale co do koloru elewacji i dachu:) uffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olencjaaa 01.06.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Właśnie widzę Okna chcemy w okleinie Orzech, drzwi pewnie też, za to brama garażowa marzy mi się w kolorze elewacji... okna też Orzech ale jeszcze się waham czy będą wystarczająco ciemne i czy nie lepiej ciemny dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazia666 02.06.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Olencjaaa, zerknęłam w necie jak się ma orzech do ciemnego dębu i znalazłam... czekoladowy brąz. Śliczny! http://www.okna.elblag.biz.pl/index1.php?id=26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olencjaaa 02.06.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 świetny ten czekoladowy brąz! muszę sprawdzić czy firma u której będziemy zamawiać okna ma ten kolor w standardzie chociaż ciemny dąb też niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agsuchodolska 02.06.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Hej u nas tez na poczatku mial byc brazowy dach i okna ale teraz jest juz koncepcja inna: dach grafitowy, okna biale a elewacja biala+ szara do tego szary kamien elewacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lottta 03.06.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Hej u nas tez na poczatku mial byc brazowy dach i okna ale teraz jest juz koncepcja inna: dach grafitowy, okna biale a elewacja biala+ szara do tego szary kamien elewacyjny. chyba Wandeczka ma podobną u siebie w dzienniku. dziewczyny a co do okien, te w wykuszu robicie otwierane czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olencjaaa 03.06.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 na wykuszu nieotwierane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epiotrek 03.06.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Witam Chciałem się przywitać na tym wątku bo jest on z pewnych względów bardzo mi bliski Pozdrawiam wszystkich budujących ten domek a poniżej spróbuje wkleić parę fotek ze swojej budowy. Mam nadzieję, że się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazia666 03.06.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Witam i gratuluję zaawansowania budowy Wszystko idzie zgodnie z planem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epiotrek 03.06.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Póki co raczej się układaOczywiście nie obyło się bez zmian, m.in. dodatkowe okna w ścianie szczytowej nad garażem, zmiana schodów spocznikowych z zaprojektowaną szerokością 23cm na zabiegowe, najprawdopodobniej zmniejszę liczbę okien dachowch, rezygnując z łazienki i doświetlenia schodów, podniesienie ścianki kolankowej o około 25cm - co wymusiło wydłużenie krokwi i jeszcze parę mniej istotnych szczegółów. Ale generalnie jestem zadowolony z tempa robót - budowę zacząłem na początku kwietnia. Mam pytanie czy ktoś już wyceniał stolarkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts