Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Super pomysł na szafę przy schodach to gotowa czy sami ją stworzyliście? Fajne schody i też myślę nad białymi listwami przypodłogowymi , ale nie jestem pewna czy nie będą się bardziej brudzić niż zwykłe ,,ala drewno'' .

My mamy lakierowane MDF na wysoki połysk :)

Jesteśmy bardzo zadowoleni super się czyści :)

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Ah, już poświętach - więc przesyłam podziękowanie poświąteczne ;)

Wczoraj i dziś panowie zamontowali nam okna połaciowe FAKRO, dachówki też prawie skończone.

I tu pytanie do Was:

- czy Wasze dachówki są w jednej linii, czy my tylko się czepiamy że nie wszędzie jest równo? :p

- jak z wysokościami Waszych okien? Czy stojąc przy oknach, widzicie co się dzieje na zewnątrz czy raczej niebo tylko? :p

W wolnych chwilach wrzucę zdjęcia!

Pozdrawiamy!

Birbi, Klimator - jak oceniacie utrzymanie czystości białych frontów na połysk? Tak szczerze?

Klimator - fajna kuchnia, widzę że nawet kolejność i odstępy się zgadzają jak w naszej planowanej kuchni ;) Tylko piekarnik będziemy mieli po przeciwległej stronie ściany.

Czy w narożniku jest mikrofalówka?

Zauważyłam też, że masz kominek zrobiony chyba? Pochwalisz się nim? ;))

Wiem, że obiecaliśmy zdjęcia wstawić, ale chcemy poczekać do środy (będziemy mieli zamontowane pozostałe okna), wtedy pokażemy naszą "Zetkę" :p

Birbi, Klimator - jak oceniacie utrzymanie czystości białych frontów na połysk? Tak szczerze?

Klimator - fajna kuchnia, widzę że nawet kolejność i odstępy się zgadzają jak w naszej planowanej kuchni ;) Tylko piekarnik będziemy mieli po przeciwległej stronie ściany.

Wiem, że obiecaliśmy zdjęcia wstawić, ale chcemy poczekać do środy (będziemy mieli zamontowane pozostałe okna), wtedy pokażemy naszą "Zetkę" :p

Szczerze super :) płyn do szyb psik psik ręcznik i juz. Odcisków nie widać. Na tych czarnych do góry już tak różowo nie jest.

Sorki że dopiero teraz ale kurcze brakuje ostatnio czasu :) bo dużo rzeczy się dzieje :). Mamy zamiar do lata się przeprowadzić ( właściwie to musimy :) ) i cały czas siedzę po pracy na budowie.

Co do rogu w kuchni to masz rację koło okna umiejscowiona jest mikrofalówka w sumie bardzo fajnie wyszła a pod nią taka wnęka/przestrzeń nie wiem może na jakiś chlebak itp. :).

Aktualnie kończę montaż listew przypodłogowych na poddaszu, drzwi wewnętrzne już wstawione tak więc sumie już prawie koniec jeśli chodzi o wewnątrz. Na zewnątrz kładzie się kostka - jutro myślę że panowie skończą :). Dołączam trochę zdjęc z tego kominka co chciałeś/aś zobaczyć, oraz zdjęcia prac przy kostce :). A jeszcze zapomniałem dzisiaj zmontowałem mały plac zabaw dla dziecka brakuje jeszcze huśtawki no ale .... :)

SAM_8062.jpg SAM_8067.jpg SAM_8068.jpg SAM_8069.jpg SAM_8070.jpg