MagdaiAdam 10.03.2015 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Super pomysł na szafę przy schodach to gotowa czy sami ją stworzyliście? Fajne schody i też myślę nad białymi listwami przypodłogowymi , ale nie jestem pewna czy nie będą się bardziej brudzić niż zwykłe ,,ala drewno'' . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 10.03.2015 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Super pomysł na szafę przy schodach to gotowa czy sami ją stworzyliście? Fajne schody i też myślę nad białymi listwami przypodłogowymi , ale nie jestem pewna czy nie będą się bardziej brudzić niż zwykłe ,,ala drewno'' . My mamy lakierowane MDF na wysoki połysk Jesteśmy bardzo zadowoleni super się czyści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkoss12 23.03.2015 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Jejku, u nas to dopiero dachówki przyjechały i mają już kłaść na dach, potem okna. Wrzucę zdjęcia jak dach będzie gotowy A patrząc na Wasze zapytania, to jesteśmy w tyyyyyyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimator 05.04.2015 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Wesołych Świąt wszystkim i szybkiego zakończenia prac U nas czekamy na montaż drzwi wewnętrznych schody i kuchnię i juz prawie będzie można się wprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkoss12 10.04.2015 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Ah, już poświętach - więc przesyłam podziękowanie poświąteczne Wczoraj i dziś panowie zamontowali nam okna połaciowe FAKRO, dachówki też prawie skończone. I tu pytanie do Was: - czy Wasze dachówki są w jednej linii, czy my tylko się czepiamy że nie wszędzie jest równo? - jak z wysokościami Waszych okien? Czy stojąc przy oknach, widzicie co się dzieje na zewnątrz czy raczej niebo tylko? W wolnych chwilach wrzucę zdjęcia! Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 12.04.2015 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Dzięki uprzejmości Pana Kosztki mamy ogarniętych kilka tematów - Zamontowaną listwę LED przy wannie - Zamontowaną listwę LED pod szafką w kuchnii - Ogarniętą całą instalację komputerowo - internetową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 12.04.2015 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Mamy już zrobioną pralnię na gotowo ( brakuje tylko 3 koszy na pranie pod blat ) Udało się kupić w IKEA blat za 50% ceny czyli 80zł za 186cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 12.04.2015 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Powoli ogarniamy temat na dworze Przygotowania do kostki, tarasu i płotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 12.04.2015 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 12.04.2015 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.konrad 16.04.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 jak by ktoś chciał jakieś info lub zdjęcia proszę o kontakt [email protected] będzie szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimator 18.04.2015 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam u nas prac ciąg dalszy zbliżamy się ku końcowi została zamontowana kuchnia brakuje tylko lodówki z prawej strony (w tej wnęce), łazienka góra też już skończona poniżej kilka zdjęć Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez klimator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimator 18.04.2015 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) i jeszcze łazienka Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez klimator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkoss12 20.04.2015 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Birbi, Klimator - jak oceniacie utrzymanie czystości białych frontów na połysk? Tak szczerze? Klimator - fajna kuchnia, widzę że nawet kolejność i odstępy się zgadzają jak w naszej planowanej kuchni Tylko piekarnik będziemy mieli po przeciwległej stronie ściany. Czy w narożniku jest mikrofalówka? Zauważyłam też, że masz kominek zrobiony chyba? Pochwalisz się nim? ) Wiem, że obiecaliśmy zdjęcia wstawić, ale chcemy poczekać do środy (będziemy mieli zamontowane pozostałe okna), wtedy pokażemy naszą "Zetkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birbi 20.04.2015 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Birbi, Klimator - jak oceniacie utrzymanie czystości białych frontów na połysk? Tak szczerze? Klimator - fajna kuchnia, widzę że nawet kolejność i odstępy się zgadzają jak w naszej planowanej kuchni Tylko piekarnik będziemy mieli po przeciwległej stronie ściany. Czy w narożniku jest mikrofalówka? Zauważyłam też, że masz kominek zrobiony chyba? Pochwalisz się nim? ) Wiem, że obiecaliśmy zdjęcia wstawić, ale chcemy poczekać do środy (będziemy mieli zamontowane pozostałe okna), wtedy pokażemy naszą "Zetkę" Szczerze super płyn do szyb psik psik ręcznik i juz. Odcisków nie widać. Na tych czarnych do góry już tak różowo nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkoss12 27.04.2015 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Hej, przesyłamy obiecane fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkoss12 27.04.2015 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 tu w tle zgadnijcie co to za znana amerykańska firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimator 29.04.2015 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Czy w narożniku jest mikrofalówka? Zauważyłam też, że masz kominek zrobiony chyba? Pochwalisz się nim? ) Sorki że dopiero teraz ale kurcze brakuje ostatnio czasu bo dużo rzeczy się dzieje . Mamy zamiar do lata się przeprowadzić ( właściwie to musimy ) i cały czas siedzę po pracy na budowie. Co do rogu w kuchni to masz rację koło okna umiejscowiona jest mikrofalówka w sumie bardzo fajnie wyszła a pod nią taka wnęka/przestrzeń nie wiem może na jakiś chlebak itp. . Aktualnie kończę montaż listew przypodłogowych na poddaszu, drzwi wewnętrzne już wstawione tak więc sumie już prawie koniec jeśli chodzi o wewnątrz. Na zewnątrz kładzie się kostka - jutro myślę że panowie skończą . Dołączam trochę zdjęc z tego kominka co chciałeś/aś zobaczyć, oraz zdjęcia prac przy kostce . A jeszcze zapomniałem dzisiaj zmontowałem mały plac zabaw dla dziecka brakuje jeszcze huśtawki no ale .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimator 29.04.2015 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 I kostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimator 02.05.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 (edytowane) i efekt końcowy Edytowane 3 Maja 2015 przez klimator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts