Magdalena74 24.06.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Ana już pewnie powykańczane macie co nieco więcej i w oknach też coś chyba wisi- pokaż i napisz jak się mieszka po miesiacu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila 25.07.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Witaj ana-76. Nie wiem czy jeszcze zaglądasz do swojego dziennika, mam nadzieję, że tak. Chciałabym zapytać jaki to kolor na ścianie w pokoju, który fotografowałaś pokazując woodentica. Piękny jest ten odcień, zresztą jak cały dom. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 29.08.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Chciałam spytać jak sprawuje się płytka Hanabi, tzn jaka jest w utrzymaniu bo planuję ją położyć w łazience dla 2 chłopaków nastolatków i zastanawiam się czy nie za smutna......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talgo 08.11.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Witaj, a ja chciałem zapytać o zestaw prysznicowy Treos który zamontowałaś. Jak się sprawuje i czy nie ma z nim problemu. Ja właśnie jestem na etapie kupowania wszystkiego, a ciężko znaleźć w necie opinie na temat tego zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 23.01.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 No i po tej twojej łazience przywędrowałam do twojego dziennika )) idę poczytać od początku żeby nie pytać po sto razy )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 23.01.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 witam prawdziwy expres był GRATULUJĘ! Twój domek jest bardzo podobny do naszego i też chcemy mieć pompę ciepła, z podłogówką - proszę napisz mi jaką macie i jak mieliście rachunki za prąd w listopadzie i w grudniu gdy były duże mrozy. Proszę pochwal się jak jak wyszła kuchnia mam bardzo podobny zamysł ustawienia szafek w U - tyle że STAT z IKEI - a kuchnie mam dosłownie o centymetry większą,,, nie jest za ciasno? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 23.01.2011 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 (edytowane) Wandeczka mamy pompę mitsubishi- zubadan Na zdjęciu to ten większy agregat, mniejszy jest od klimatyzacji. Cały system grzanie, chlodzenie i wentylację mamy zrobionę na mitsubishi. Narazie stoi pod gołym niebem, ale w tym roku postawimy w tym miejscu pomieszczenie gospodarcze. Podłogówkę uruchomiliśmy tuż przed mrozami tzn 13.10. za trzy miesiące (do połowy stycznia) zużyła prąd na okolo 1500zł. Temperaturę mamy ustawioną w domu na 22,5-23 stopnie i w łazience na 25. Dla porównania sąsiad (podobny metraż) za grudzień zapłacil 1200zl za gaz + 2 metry drzewa . Edytowane 7 Marca 2012 przez ana-76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 23.01.2011 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 dziękuję za pompę, my myślimy jednak o gruntowej, ale rachunki u Ciebie są pomyślne napisz i pokaz proszę jeszcze swoją kuchnię no i całą resztę - wszak to galeria wnętrz a widziałam ze zapowiadało się bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 24.01.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Fantastycznie Gratuluję tempa prac i ślicznego wykończenia. Czekamy na więcej zdjęć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 24.01.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 fajnie jak ktoś sam się na tym zna, my znamy się na czym innym, zatem wspomagamy się firmą zajmująca się pompami i opiniami osób które już mają pompę ciepła. A wyborów i dylematów jeszcze więcej przed nami sama słodycz budowania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 28.01.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Ana 76 my zamówiliśmy też "hanabi" dzisiaj nam przywieźli płyteczki już się nie mogę doczekać jak będzie wyglądała łazieneczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czari21 29.01.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 witam, domek śliczny. Łazienka mnie zainspirowała, piękne płytki, ślicznie się prezentują. Wyczytałam że to Hanabi -grafitowy, a te jasne? zapewne hanabi, ale który kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 29.01.2011 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Synhia jestem pewna że będzie śliczna bo te płytki są cudne ))) Czekam na zdjęciaCzari wszystkie płytki są z tej kolekcji, na ścianach i podlogach hanabi bianco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 29.01.2011 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 (edytowane) korzystając z wolnej chwili wklejam moje ceglaki: salon: widok z kuchni widok z wiatrołapu: widok z salonu Widok z piętra: Edytowane 7 Marca 2012 przez ana-76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 18.02.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Witaj ana!! Przepiękny jest twój domek, szalenie mi się podoba ta cegła - widok z górnych schodów-cudo, no i oczywiście woodentic - ja własnie w jego sprawie. Widze po zdjęciu , ze masz bardzo fajnie dobrane listwy do woodentika brown, mogłabyś mi napisać co to za listwy są? Dziękuję z góry, pozdrawiam i gratuluję domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 18.02.2011 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 dziękuję listwy są drewniane robione przez stolarza, kolor dobierał na miejscu do woodentica. W zasadzie wszystko drzewo mam w tym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 18.02.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 a ja mam pytanie czy drzwi też były robione u stolarza i czy maja taki sam kolor jak listwy (a jeśli kupowaliście to gdzie) pozdrawiam i gratuluję pięknego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 18.02.2011 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 drzwi mają kolor jak listwy ale były kupowane w salonie. w mieszkaniu miałam drewniane i wcale nie byłam z nich zadowolona no i cena mnie zabiła, a te spodobały mi się i były tanie, jak się zniszczą to wymienie i już. za cene jednych drewnianych mialam trzy Poszukam producenta i napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sueno 18.02.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Pięknie wygląda dom. Czy możesz powiedzieć jak się nazywa projekt domu. Chciałabym jeszcze zobaczyć jak wyszła Tobie kuchnia i dolna łazienka:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 19.02.2011 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 (edytowane) AJA123 drzwi Centurion-R vigo z wąskimi szybkami kolor gold Sueno dom kupiliśmy w stanie surowym i nie pamiętam jak się nazywa ;//// ale wiem że pochodzi z biura Archon-u, ale był zmieniany bo pod calym domem jest piwnica a w pierwotnym projekcie nie było, dzięki czemu pomieszczenie gospodarcze jest w jej części. Posuneło to za sobą inne zmiany. W miejscu wc jest wejście do piwnicy, a pomieszczenie gospodarcze powiększyło kuchnie, w jego miejscu jest również wc i wnęka w wiatrolapie gdzie zrobiłam 'szafę' Piwnica 77m2. Mam tam pomieszczenie techniczne w którym jest sterownia pompy ciepła, zbiornik na wodę, centrala wentylacyjna, filtry do wody, pralnia z suszarnią. W drugim pomieszczeniu mam spiżarnie. A trzecie jest rekreacyjne, chłopaki robią sobie siłownie, a że mój syn trenuje boks to jest zrobiony mini ring, w przyszlosci stanie tam też sauna. ) Edytowane 19 Lutego 2011 przez ana-76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts